|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
neznam koje si TOYO gledao al vrhunske gume TOYO dođu pun kura*****!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Premium
|
Citiraj:
: bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
|
Citiraj:
Bridgestone je imao velikih problema sa gumama čak je bila i gomila tužbi protiv njih jer su njihove gume bile krive za nesreće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
hmhm...zzz svima...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
To s nesrećama jebilo na terenskim gumama. @Sky - mislim da ima više vrsta Protenzi, Pole Position su the best Eagle F1, kažeš, jelda da leže odlično na kiši? @vudu2 - nije bio S4. Model jebio V8, 265 kunja, quattro, avtomatik, max oko 260km/h |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Sky, koju ti to mrcinu od auta imaš? @vga To je onaj stari audi V8? Lijep auto.....prava stvar! Šta se sad vozi? Gume ubojce su vam Firestone Wilderness koje su serijska ugradnja na Ford Exploreru, Excursionu i ostalim velikim SUV vozilima u USA. Imale su feler tako da pri višim temperaturama (na autocesti, dom za USA aute) gazeća površina im se odvajala, i , dalje znate. @freek Jesi li ti kad pročitao neki usporedni test guma??? Vjerojatno nisi, jer da jesi, znao bi da je na prvom mjestu obično Continental(iako nema ni usmjerene gume najbolji je) Pirelli, malo niže Goodyear, Dunlop, Michelin, Yokohama, a sredina (zbog niske cijene) Toyo. Nemam ništa protiv Toyo guma, odlične su za te novce, kao i Avon i Fulda, ali nisu najbolje (bolje su od ove dvije spomenute) Continental stvarno proizvodi nevjerojatne gume, kao i Pirelli, samo što set njihovih guma košta kao 2 seta Toyo + rezevna. Ljudi moji, šta vi kažete na BMW E34? Danas sam baš gledao par njih u gradu, i iako je to star auto, sa pravom bojom i felgama može postati fenomenalno lijep i dobar. To mi je naj BMW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Treba kaj skurit??
|
Yep, onaj stari V8. Sad starci voze Berlingo: bonker2 i Mazda Premacy 2.0 dizel 100 konja.: goood : Auto je super. I mene čeka Fiat Croma 1.6 '90 godište, a auto se nemre ni upalit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
@vudu: jebeš te testove ![]() ![]() ![]() TOYO ima manju cijenu zbog toga što se on mora probijat na tržište dok ovi imaju monopol... ja stojim kod svoje tvrdnje sa su TOYO i YOKOHAMA najbolje gume moguće...ja doma imam Michelin i nisu ama baš niš posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Treba kaj skurit??
|
Imam i ja Toyo gume na Mazdi i gume su vrlo dobre, ali i dalje stojim pri tome da Goodyear ima najbolje gume za cestovne aute. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
@vudu: evo ti link na testove pa si pogledaj di ti stoji taj Continetnal(pljuga)-u ovom testu nema TOYO guma al zato YOKOHAMA vlada.. ![]() ![]() ![]() pogledaj uostalom ako nisi znao TOYO dobiva zadnjih 6 godina nagrade za najkvalitetnije gume u svijetu i 6 godina zaredom ma koji continental ,,goodyear,bridgestone to je prošlost!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
|
Ajd ovako freek. Za cca 2 god ja i ti ćemo dobiti vozačku, nadam se i auto, pa ti na svoj stavi Toyo gume a ja ću staviti Continental ili Pirelli i idemo na grobnik, ne na neki stritrejs, već na grobnik. I onda mi ti dokaži da su Toyo gume najbolje. I da, Toyo se mora probijati na tržište, pa im je cijena manja. Ali iskreno, NIKAD NISAM VIDIO NIGDJE DA SU TOYO GUME BOLJE OD NEKOG CONTINENTALA/PIRELLIA/DUNLOPA Da su bolje od goodyeara, to nije neki veći pothvat.......pogotovo sada kada ih Slovenci proizvode..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Treba kaj skurit??
|
Ma od kad Janezi proizvode Goodyear? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
|
Citiraj:
kakav grobnik na ulici će mo mi to riješit..ti sa svojim Continetnal a ja sa TOYO. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Ex-Gastarbajter
|
hehe, ako budete dolazili na grobnik javite se, i da uzmite neke malo tvrđe gume, 5 krugova sa mekanim gumama i doma idete po koncima ![]() - ma nismo mi malo zastranili sa pregrijavanja rama na izbor guma za auto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
hmhm...zzz svima...
|
samo malo je falivena tema ![]()
![]() |
#78 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() a zanimljivo je koji put naucit nes o stvarima o kojima nemam pojma ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
@ vga : Gume fenomenalno leže i na suhom i na mokrom, jedino kod sljedećeg auta uzimam više (i vjerojatno uže) gume, nisu za ove naše ceste 45-ice. Što se tiče prepucavanja koji je proizvođač bolji, pametnije je da uzmete modele i dimenzije u obzir, a ne generalno veličate ili pljujete po proizvođačima. Vozio sam svašta, i mislim da mogu reći da sve mogućnosti današnjih vrhunskih guma nitko ne može u potpunosti iskoristiti u svakodnevnom prometu. I viša srednja klasa guma je više nego dovoljna za sve što vam treba (osim ako niste profesionalni trkač. ![]() Ekipo, nemojte se zanositi da ako imate dobar auto i vrhunske gume da ste odmah bolji vozač, iz pretjerane samouvjerenosti svakakva sranja izrađaju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Treba kaj skurit??
|
Jasno da treba uzet i dimenziju i model gume. Ima i Goodyear neke loše modele, ali gime koje su za sportske aute su odlične. Nije tolki problem u brzini vožnje negu u glupiranju na cesti jer ih ima koji mi da imaju mrcinu od auta i da im seniš nemre dogodit. Šta je najžalosnije, u većini slučajeva naje*u nedužni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
joj kad se sjetim kad sam položio vozači stari (prof vozač auta,kamiona itd. jedno 20 godina) mi je uvalio VOLVO 744 (89. godište,2.4 turbo dizel,oko 110konja.....2 tone i šrok ko tamič ![]() i sad(nekih godinu dana) vozim Fiat bravo 1.8GT 115 konjića i fakat je čovjek bio u pravu!!! prvo krama pa tek onda jurilica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Yup, kad se sjetim svog početka na Opel Kadettu iz 89-te, bez serva, bez ičega... Zbilja moraš prvo puzati da bi znao hodati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
ma definitivno mi se ne sviđaju priče "kad dobijem vozačku idemo se trkat" jer po meni vozač bez bar 5 godina iskustva,50 000 i vše prijeđenih kilometara i iskustvar na bar 3-4 auta baš i nije neki vozač....čak ni se sebe koji sam dosta prošao ne smatram top vozačem jer kad sjednem sa starim u auto nemrem se prestati diviti kak taj čovjek ima SVE pod kontrolm!!! NHF dečki ali čuvajte se jer previše ljudi koji misle da znaju voziti završe u crnoj kronici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
od LemilicE
|
Kombi: ~4000km Passat '91: ~40000km Megane II: 13000km Piaggio NRG 50ccm: ~40000km Honda 750: ~32000km Kad sve to zbojiš dobiješ dosta veliki broj, a još nemam ni 22 god. Najviše sam nabio kilometražu kad sam išo na fax u ZG. Kad misliš da sve znaš e onda padaš (motor). To je meni moj stari rekao i istina je.
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
Freek, nema smisla više ovako, ovo postaje kao AMD vs Intel. Niti je Toyo najbolji, a ni Continental (ma je ali...) @RICER BOYZ Ni ja nevolim ricere, ali j****ga kada sam CARFANATIC od 2 god. Evo nešto o ricerima YOU MIGHT BE A RICE BOY IF ... ... you find yourself using the excuse 'yo, but you gots twice as many cylindas, dude after EVERY race ... you drive a 4 door 'type R' ... your gumby pants make it hard to shift ... more than 20 of your mods involve shielding what is actually underneath ... you have stickers that even most asians don't get ... you have stickers for parts you dont have ... you refer to 50hp as the 'big shot' ... your car has so much camber it can drive on its side ... when you drive by, WWII veterans run for shelter ... your exhaust tip diameter is 4 times the inner muffler diameter ... you have 'power by' anything anywhere on a car made by the engine manufacturer ... birds make nests on your spoiler because its taller than the trees ... you sell crack for the image...not the money ... you have 'N/T' polished on the side of car and you don't know what bracket racing is... ... you will only race if the other guy removes four sparkplugs ... you can't race uphills ... you have "All Motor" emblazoned on your rear hatch right next to your 14.50 dial in ... you brag to have nitrous and have a 14.50 dial in ... your exhaust system for your 1.8L is bigger than most Pro-stock cars ... you spent more money on stickers and stripes than your parents paid for your car ... you go to a performance shop and immediately start rummaging through the decal bin ... your tach is bigger than your head ... you have a shiftlight and your car is an automatic ... you refuse to race because it's a "show car" ... your only mods are cut factory springs and a 5" chrome exhaust tip ... at Autocross events you don't participate because you have a drag race setup and at drag events you brag about kicking ass on the autocross. ... you have more lights on the front of your car than the USS Voyager ... you brag about a turbo kit that never seems to get installed. ... your exhaust sounds like a dying Moose ... your bright green $300 air filter is bigger than your engine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Uči se na staroj Zastavi ![]() Najljepše je kad se pol istovari a druga polovica je tak jasno naprijed. Taj kamionček servo nema po defaultu ![]() Nakon nekog vremena imaš podlaktice ko Popaj i bojiš se sjest u auto sa servom da se ne ubiješ ![]() Sad kad sam dosta iskusniji uživam gledat face mladih i nadobudnih na onom spuštanju prema Rijeci ![]() ![]() ![]() Idem ja prema Zagrebu u osobnom a u kabini na šajbi vidiš samo oči. Veeeeelllikeeee......bremze skurio, motorna ne koči kak bi on htio a na onom inkriminiranom semaforu tri auta stoje:clap: Jaoooo.... Ima bisera koji su na tom spuštanju skurili bremze i na običnom autu :confused: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|