|
![]() |
#61 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaš zanimljivi alat pod AdministrativeTools->Performance... Tamo možeš postaviti costum grafove za CPU i NIC. Stavi si više njih jedan preko drugog, gledaj interrupte, za NIC broj primljenih paketa sa greškom i bez greške u jedinici vremena, Tx Bps i Rx Bps, bandwidth, TCP connection failures/active/established... Ova "sisica" je zanimljiva jer brdo sadrži 7, a udolina također 7 kvadratića. Ako svaki opisuje 7 sec...znači da se svakih 35 nešto događa...možda je to RIP update(naravnom ako je uključen). Iako sumnjam da bi on bio imalo značajan...no tko zna....to su ipak windowsi.
![]() |
#62 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hmm nezgodan problem jesi pročitao one KB na MSNu o greškama sa server 2k3 i filteringom , izgleda da ima dosta softova koji se pokolju sa nekim serviciema, pa si provovjeri ako nisi... Ovako na brzaka sam našao... http://support.microsoft.com/kb/822219/ i http://support.microsoft.com/kb/923360 Onda na nekim mjestima piše da greške u memorriji mogu to uzrokovati pa ono neznam probaj izttestirati ram na oba stroja koja su u pitanju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citam temu od pocetka i cudim se ![]() 6MB/s limit?... E da, provjeri ako ti kad pingaš izbacuje "Request time out" svaki određeni interval (npr. svake minute) ili neka neki redoslijed? Imao sam sličan problem, ali sa wireless mrežom... Javljalo mi je "Request time out" svakih 5min i svakih 5min se TeamSpeak server rušio ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
RAM je u redu, isprobao sam 4-5 modula...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
konektore promjeni na kablima možda je negdje slab kontakt i onda kad se malo duže koristi tijekom prijenosa podataka možda se negdje zagrije pretjerano i stvori problem, znam da je ovo banalno ali kad nemožeš naći riješenje samo ti kažem možda je baš to... jel je dobar kontakt na mrežnim karticama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
EMP moderator
|
Do sada promijenio već 5-6 kabela uključujući i dva tvornička CAT5e i CAT6...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
EMP moderator
|
Te opcije sam još davno mijenjao, ali bez uspjeha. ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|