Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.08.2007., 13:39   #841
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Matesonik je offline  
Staro 16.08.2007., 07:44   #842
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Matesonik je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.08.2007., 14:29   #843
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

quake4 iso

http://forum.pcekspert.com/showthrea...704#post791704

haha kak je jelc dobar poslodavac meni ne daju ni 5 dana godišnjeg a jelc dao liku 7 dana
Hamm je offline  
Staro 17.08.2007., 16:06   #844
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75204

LOL za mathew12. A Jelc mi je najjači: "PCE Vam je odlučio dodijeliti jednu bananu-besplatno"
Staro 17.08.2007., 17:49   #845
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
U ove 2,5 godine što sam ovdje pojma nisam imao o čem se u ovom topicu radi.Stvarno možeš pročitat svakakvih gluposti i kretenizama,da ima likova da te bog sačuva.
Ali jednu stvar ne shvaćam,a to je ovaj poriv nekolicine članova da se sprdaju kada netko dobije ban,uglavnom vezano za piratluk.***iga,šta,nije pročitao pravila,nije,nek bude kažnjen zato.Ali ovo smatram da nije u redu.Čak je jadno i djetinjasto u neku ruku,jer velik broj članova otjerate takvim ponašanjem.Sad,ne kažem da je netko od vas jadan,ali da je vaše ponašanje glede toga nekorektno,jest,pogotovo kad vidim da se radi o članovima koji ovdje uživaju određen kredibilitet i trebali bi svojim zrelim stavom poslužiti kao primjer ostalima.Sad neznam,ja živim po metodi da ne radim drugim ljudima ono što neću da se radi meni,a sumnjam da se i jedan od vas želi naći u takvoj poziciji,iako sumnjam da hoćete jer imate dosta staža ovdje na forumu.Ja osobno nijednom nisam pročitao pravila,ali sam naučio metodom učenja na svojm/tuđim pogreškama.Naravno,postoji mogućnost da ste vi u pravu i da samo trljam bezveze.
BTW,ovo je najspamerskiji thread na planeti
žile je offline  
Staro 17.08.2007., 21:29   #846
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor žile1942 Pregled postova
al se ne broje postovi pa smijemo spamat do mile volje xD

bar se nadam
Crash009 je offline  
Staro 17.08.2007., 21:44   #847
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Staro 17.08.2007., 21:55   #848
DoX_Chabar
Premium
Moj komp

DoX_Chabar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Mene samo zanima koji OS ima na tom skuzeru? :lol:
DoX_Chabar je offline  
Staro 18.08.2007., 04:33   #849
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
U ove 2,5 godine što sam ovdje pojma nisam imao o čem se u ovom topicu radi.Stvarno možeš pročitat svakakvih gluposti i kretenizama,da ima likova da te bog sačuva.
Ali jednu stvar ne shvaćam,a to je ovaj poriv nekolicine članova da se sprdaju kada netko dobije ban,uglavnom vezano za piratluk.***iga,šta,nije pročitao pravila,nije,nek bude kažnjen zato.Ali ovo smatram da nije u redu.Čak je jadno i djetinjasto u neku ruku,jer velik broj članova otjerate takvim ponašanjem.Sad,ne kažem da je netko od vas jadan,ali da je vaše ponašanje glede toga nekorektno,jest,pogotovo kad vidim da se radi o članovima koji ovdje uživaju određen kredibilitet i trebali bi svojim zrelim stavom poslužiti kao primjer ostalima.Sad neznam,ja živim po metodi da ne radim drugim ljudima ono što neću da se radi meni,a sumnjam da se i jedan od vas želi naći u takvoj poziciji,iako sumnjam da hoćete jer imate dosta staža ovdje na forumu.Ja osobno nijednom nisam pročitao pravila,ali sam naučio metodom učenja na svojm/tuđim pogreškama.Naravno,postoji mogućnost da ste vi u pravu i da samo trljam bezveze.
Ne znam, ovo sve što si rekao ne bih se složio s tobom, možda smo i pretjerali što govorimo kao da se drogiraju ali ovaj thread po mom mišljenju zaslužuje postojati. Zašto?? Je li tako teško, odvojiti par minuta i pročitati pravila i pridržavati se toga. To što ti nisi pročito pravila, nema veze, nisi pisao nikakve gluposti. Super! Ali stvarno mislim da nije problem pročitati pravila i držati se njih.
Staro 18.08.2007., 07:33   #850
žile
Banned

žile's Avatar

Nisam rekao da se pravila ne trebaju čitat i da thread ne treba postojati.Nego u stilu na koji je poruka napisana stalno iščitavam onu djetinjastu razdraganost kad netko dobije ban kada se zalijepi deset smajlića onih banana i sl.Po meni više bi se naglasak trebao staviti na ismijavanje bahatih i koji ispaljuju gluposti vezano za hardver i softver,jer ipak se ovdje radi o kompjuteraškom forumu,prije nego naslađivanju kad se netko bana s foruma.Npr. priča s prethodne str.,uliks vs. gorluk član,e to je vizija moja o čem bi se u ovom threadu trebalo raspravljati.
žile je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.08.2007., 11:04   #851
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Iskreno milsim da se opravdano neki sprdaju/sprdamo iz takve ekipe koja radi gluopsti, npr ja nisam nikad pročitao pravila foruma, bar ne cjela ono ajde za tržnicu i tako to da ali sad da sam sve čitao ne baš...

Ali postoje neka pravila općeg bontona u informatičkoj sredini a jedno od njih je da se na javnim mjestima ne diskutira o piratluku, tako je i u svim časopisima i svim forumima i svim siteovima o hardwareu, softwareu ili bilo čemu koji nisu u jednoj od bezzakonskih zona (Rusija, daleki istok neke zemlje) u kojima vlada ne priznaje pravo copyrighta i nema zakona po kojem ih neko može tužit (autore tog sitea ne članove) za hostanje takvog sadržaja...

Stvar je da potencijalno bi dečki iz pceksperta mogli imati gadnih problema da toleriraju takvo pisanje i ja podržavam to pravilo koje ne postoji bez razloga...

Uostalom nije baš da se zatire svaka diskusija, otvoreno možeš raspravljati "tehnološke" pojedinosti neke zaštite ili bilo čega jer to i nije tajna informacija niti kršenje ičijeg copyrighta ako ja sad s tobom diskutiram o tome na koji način securom kontrolira dali je DVD originalan...

A za konkretne slučajeve uvjek se može diskretno nekome ko pita reći - oko detalja se javi na PM istina nekad se malo previše revno ide u juriš od strane nekih članova ali to je tako, ima nas raznih...

A inače moderatiori rijetko baš na prvu loptu idu nekog bananirati, obično je to kod ponovljenih prekršaja slučaj, bar sa onima koji su duže vrijeme tu, a oni koji su 2 dana registrirani i u 5 postova pitaju 4 puta kako mogu crackati neku igru, treba li komentirati...?
Staro 18.08.2007., 11:18   #852
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Pa, Žile u jednom ima pravo-počelo se pretjerivati na ovom threadu.

Inače kad nekog nazoveš idiotom, kretenom ili debilom dobiješ Infractions ili bananka.
Nisam dosta dugo pratio pozornije ovaj thread a sad sam vidio da se baš to počelo događati.
Drugo a ne manje važno je to da se odmah počne hračkati po nekom tko je friško regani ili nema baš puno postova, ili se jednostavno ne kuži u računala kao ostali.
To nikako nije u redu, svi mi smo nekako morali početi i na početku nismo znali ništa, nije u redu da se na prvu loptu oplete po useru koji postavi glupo pitanje...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 18.08.2007., 11:21   #853
žile
Banned

žile's Avatar

Ne kažem da se treba dopustiti iznošenje piratluka u javnost,i sve to shvaćam da bi se mogla dić frka oko toga,iako znam i da kod nas ima par foruma gdje se o piratizciji otvoreno priča,vrše razmjene itd.
OK,ovaj forum je cijepljen protiv diskusija oko piratizacije i politike,i to je skroz u redu.
Samo,vidim da ste otišli off topic-nisam ja rekao da se to treba dopustiti,jasno da postoji neko informatički bonton.Ali u životnom bontonu nema sprdanja s ljudima oko tebe isto kao što nema mljackanja za stolom.Eto,to sam ja mislio.Ni kad sam bio daleko mlađi nisam se nikome izrugivao,a kamoli sada.I zato kažem da je ova tema linč na kojem se radi upravo to.OK,moderator kaže imaš tjedan dana godišnjeg,smatram da je to ok.Ali isto tako smatram da ostali članovi nemaju šta ljepit smajliće i naslađivat se.

EDIT:Ajde da se netko i od starije ekipe slaže samnom
žile je offline  
Staro 18.08.2007., 13:42   #854
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Da jasno mi je da se dio ovog govora od žileta1942 odnosi i ma mene zato što sam stavio link na quake4.iso

To je za***ancija. Stoga se ne treba uzeti za ozbiljno. Mislim da postoje malo veći na ovom forumu od povremenog ismijavanja i sprdanja na temelju necije gluposti (ali o tome necemo ovom prilikom jer ovo nije mjesto za to).
Hamm je offline  
Staro 18.08.2007., 13:51   #855
žile
Banned

žile's Avatar

Da,quake 4 mi je baš zapeo za oko,NHF
Al smatram da se ta "za***ancija" više treba projicirat prema onima kao što je uliks npr.,nego prema onima koji nisu pročitali pravila.***iga,mislim da je ovo najrigorozniji forum glede držanja pravila.Ono što smije drugdje možda ne smije ovdje,pa se za***e...
žile je offline  
Staro 18.08.2007., 14:52   #856
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
mislim da je ovo najrigorozniji forum glede držanja pravila.Ono što smije drugdje..
Gle-stvar je jednostavna.
Otvori žile.doo, napravi site i pripadajući forum pa dopusti pirateriju.
Pa da vidimo koliko će ti ta firma dugo trajati

Osim toga često se userima na ovom forumu dozvoljavalo dosta toga za kaj bi na nekom drugom forumu pobaro instant bananu...

Kaj se tiče onih koji ne znaju nekaj pitat preko maila ili PM-a nego moraju baš na forumu javno ili ne znaju formulirati pitanje tipa "snimio mi frend demo Q4 ali meni piše iso/nrg ili kaj već, kako to zapržiti/pokrenuti, nisam to nikad radio pa ne znam"...to neću ni komentirati.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 18.08.2007., 15:01   #857
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
/snip
Samo,vidim da ste otišli off topic-nisam ja rekao da se to treba dopustiti,jasno da postoji neko informatički bonton.Ali u životnom bontonu nema sprdanja s ljudima oko tebe isto kao što nema mljackanja za stolom.Eto,to sam ja mislio.Ni kad sam bio daleko mlađi nisam se nikome izrugivao,a kamoli sada.I zato kažem da je ova tema linč na kojem se radi upravo to.

/snip
jup. totalno se slažem

Citiraj:
Da,quake 4 mi je baš zapeo za oko,NHF
Al smatram da se ta "za***ancija" više treba projicirat prema onima kao što je uliks npr.,nego prema onima koji nisu pročitali pravila.***iga,mislim da je ovo najrigorozniji forum glede držanja pravila.Ono što smije drugdje možda ne smije ovdje,pa se za***e...
načelno, u pravu si. probali smo biti blagi prema onima koji nisu pročitali pravila, i još uvijek smo. svatko dobije upozorenje. ali isto tako svatko prilikom registracije svim mogućim putevima dobiva sto i jednu napomenu da mora pročitati pravila, itd. nadalje, ekipa sama kaže ljudima da pročitaju pravila. al kaj napravit budali sa 2500 postova, koja onak žešće usere motku i onda kaže "nisam znao da se to ne smije" (iako jasno u pravilima piše). za takve nema milosti. to se odnosi i na škvadru sa 50 postova. i oni su već imali dovoljno prilika da saznaju pravila i da im se prilagode. zato ni za njih nema milosti. ako je netko došao novi - naravno da prije dobije upozorenje.

Osobno, najviše volim škvadru koja ima >2.000 postova, onda napravi novi account i posta nešto ilegalno... jao kako ih volim onda samo onak čekamo da vidimo koliko će biti bahat s tim novim accountom i koliko namjerava kenjat... onda pokupi bananu po svim accountovima

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline  
Staro 18.08.2007., 15:04   #858
žile
Banned

žile's Avatar

Evo ispade da se ja ovdje zalažem za pirateriju,a niti jednom rečenicom to nisam rekao,nego sam samo malo moralizirao...Stvar je kako je to najogledniji primjer za iživljavanje ovdje.
Rezime ovako: piraterija-ne,veća razina kulture ovdje-da...
žile je offline  
Staro 18.08.2007., 22:42   #859
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Juggernaut je offline  
Staro 18.08.2007., 23:41   #860
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Vidio sam to prije godinu dana. Kao pojačava Wi-Fi signal, a sad, koliko radi, to ne znam. Ali postoji.
pipe je offline  
Staro 19.08.2007., 00:13   #861
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
@Ozzy U Makarkoj se pojavio metamfetamin.

Glupost,ja sam ga inhalovao prije 2 godine,jedino sto nije bio iz makarske,,,ma policija pojma nema,ili se pravi
Fatal je offline  
Staro 19.08.2007., 08:11   #862
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Vidio sam to prije godinu dana. Kao pojačava Wi-Fi signal, a sad, koliko radi, to ne znam. Ali postoji.
Ma ara, ti si se sam smjestio u mladež i droge
Juggernaut je offline  
Staro 19.08.2007., 10:45   #863
LUKA MX
Rakija
Moj komp

LUKA MX's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
evo samo za tebe sam se malo potrudio naci link:http://j-walk.com/other/wifispray/

i uopce nevidim sta je tu toliko smjesno,samo sam pitao gdje ima za kupiti i dali je ucinkovit,ali ajde oprastam ti,izgleda da se i u Varaždinu pojavio metamfetamin
Proizvod je čak odobrila i Federalna komisija za komunikacije (FCC), a kompatibilan je s Windowsima i s većinom verzija Linuxa.

LUKA MX je offline  
Staro 19.08.2007., 10:57   #864
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
hmm, pošpricam sprej oko antene i wifi radi bolje? aha, a šta je sa ostalih 600m zraka do druge antene? pa ljudi dajte malo upalite mozak...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline  
Staro 19.08.2007., 11:23   #865
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor LUKA MX Pregled postova
evo samo za tebe sam se malo potrudio naci link:http://j-walk.com/other/wifispray/

i uopce nevidim sta je tu toliko smjesno,samo sam pitao gdje ima za kupiti i dali je ucinkovit,ali ajde oprastam ti,izgleda da se i u Varaždinu pojavio metamfetamin
Proizvod je čak odobrila i Federalna komisija za komunikacije (FCC), a kompatibilan je s Windowsima i s većinom verzija Linuxa.
a dali bi to radilo kada bi ja pospricao mobitel jer u zagorju nemam signala
Hamm je offline  
Staro 19.08.2007., 11:24   #866
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor LUKA MX Pregled postova

Kako bi POP rekao: Ja vrištim
Alo, si ti s Zemlje?
Juggernaut je offline  
Staro 19.08.2007., 11:24   #867
LUKA MX
Rakija
Moj komp

LUKA MX's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
da ali samo ako imas nokiju 3310,na ostalima ne radi

LUKA MX je offline  
Staro 19.08.2007., 11:25   #868
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova

ROFL koji site je lik našo hahahaha, znaš ja ti imam doma jednu parabolu od 89dBi, da, da FCC je odobrio
Juggernaut je offline  
Staro 19.08.2007., 11:30   #869
LUKA MX
Rakija
Moj komp

LUKA MX's Avatar

da ja sam sa zemlje.Ja sam samo lijepo pitao za sprej posto nisam bio upucen,niti nisam imao pojma o tome,a ti odma dizes galamu i tu neke spike prodajes kao da si pokupio svu pamet svijeta....

LUKA MX je offline  
Staro 19.08.2007., 11:39   #870
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Ne dižem nikakvu galamu i nisam pokupio svu pamet svijeta
Neupućen si, a tu daješ "sajtove" i buniš se kako je to vrlo učinkovito i da je droga u Vž-u

Dečko ohladi svoje "antene", s tobom se ne isplati debatirat o nečemu...

@Renesis - Neee, na ostalih 600m zraka zapraše avionom po gradu ;D tak da ne trebaš kupovat jače antene, dosta je samo konektor od AP-a/kartice, čak ni oni usb donglovi ne dolaze s antenom, ne treba, imamo SPREJ
Juggernaut je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno