|
![]() |
#841 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
D Rose ako se vrati,zamjenjuje Irvinga.Kari nema mjesta niti u mojem trening kampu,kamoli momčadi.Irving ga pojeo.Porez na luksus me ne zanima jer sam pun ko brod ![]() Durant može kao zamjena.Pravilo:nema gume u ustima.Mladi lavovi u prvoj momčadi,samo LmA u primeu ![]()
![]() |
#842 |
Guest
|
irving wade lebron bilokojivisokisamodaskace bilokojiigracnemorabitiniiznba ovaj zadnji moze mozda biti i netko od vas tu na forumu ako moze zabit koju tricu i trcat gore dolje Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#845 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne, idealna postava za vorda: Curry, Curry, Curry, Curry, LeBron Bikoz je toliko moćan da može do titule i s 4 prevare od igrača ![]()
![]() |
#846 |
Guest
|
nemre lebron igrat obranu za petoricuu ipak Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#847 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Top 3 lebron vica po meni: Q: Why did LeBron James bring his suitcase to the game? A: Because he is always traveling. Q: What does LeBron James and a bottle of beer have in common? A: They are both empty from the neck up. Q: What do you call a LeBron James fan with half a brain? A: Gifted! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#850 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Rose u Knicksima ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
|
Po internetima kruži i neka zasad neprovjerena informacija da Butler odlazi put Minnesote u zamjenu za LaVinea i 5. pick.
![]() |
#854 |
Guest
|
butler je isto indijanac ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#855 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
http://www.nba.com/2016/news/06/22/k....ap/index.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Premium
|
ZA Rosea znamo, pričam za Butlera. @vorda, nisam ni sumnjao ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 23.06.2016. u 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Aaaa, zajeb, nisam dobro procitao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa NBA finala nisu vidjeli od zadnjeg Jordanovog naslova 1998. Vrh im je bilo IIRC popušeno finale istoka 2011. protiv Heata. Uglavnom se kvalificiraju u playoff, ali ispadaju u prvoj rundu / polufinalu. Što i ne čudi. Rose je od kad si je prvi put sjebo koljeno (2012.) do danas je odigral' 39% utakmica...
![]() |
![]() |
#861 |
Agent 0
|
Bojim se da je Rose gotov, djeluje mi glupo trejdati savim solidnog centra za takav veliki upitnik. Jedino ako im je cilj da samo povećaju gledanost. Slažem se da je Butler indijanac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
|
Bender na kraju cak 4. pick - uzeli ga Phoenix suns, Zizic 23. Celtics, Zubac 32. Lakers. Prvi ocekivano Simmons za Sixerse, drugi Ingram za Celtic. http://insider.espn.go.com/nbadraft/...r/2016/round/1
![]() |
#864 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Tip igrača kakvog svi vole, može igrati više pozicija, ima i tricu, borac, bloker, ok skakač. Sada je očito da Gordona vide samo kao igrača sa klupe. Ne vjerujem da će ga koristiti na trojci previše. Nadam se da sada orlando neće preplatiti Evana Fourniera... Iako kada se pogleda malo realnije, jako su puno dali da bi dobili Ibaku... Draft očekivan. Simnons pa Ingram. Bender 4 pick, u Phoenix ide. Žižić 23 u Boston. Edit: Roberto je bio brži. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Premium
|
Sad si ti bio brži za Ibaku, taman krenuo pisati ![]() Ako je KD trebao razlog za otići, sad su mu ga dali ![]() Orlando je dobio rim protectora i počistio bekove, Hez će dobiti više minuta. Ibaka ima godina i brojke mu padaju, ali Orlandu će koristiti itekako. S druge strane nisam siguran da će OKC imati bolju situaciju nego prošle sezone, no sve ovisi o o tome što će KD napraviti. Minessota ipak izgleda nije uspjela Bullse nagovoriti da daju Butlera u zamjenu za Dunna.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 24.06.2016. u 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Guest
|
svojedobno kad su neki od mojih bivsih suigraca isli traziti da im u hercegovini upisu kasniju godinu rodjenja, kaze zena tamo: "Hoces da je jucer rodjen?" ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
|
Mislim da je stvar u lovi, za slijedeći ugovor Ibaka je mogao puno dobiti. što će reći da OKC čisti cap... Zapravo, teško da je to riješena stvar što se OKCa- tiče, ne bih isključio da će se roster mijenjati idućih dana, ovisno o tome što će KD napraviti. Ne znam je li netko popratio što je s našima, tko od njih zaista namerjava odmah u NBA? Sunsi odjebali Bogdana Bogdanovića u Kingse jer ne želi doći ove sezone ![]()
![]() |
#870 |
Guest
|
tenis i kosarka, kaj se ne kuzi??? ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|