|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odlicna tekma, sa gustom sam gledao od prve do zadnje minute ![]() Prva tekma koju sam gledao ove sezone da nije imala 14134124 prekida gdje suci provjeravaju na monitorima neku situaciju. Navijao sam za Cavse, drago mi je da su digli to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
mene njihove timeouti u ovakvim terminima ubijaju. zaboravim jel pauza izmedu cetvrtina, jel poluvreme, jel prekid zbog bakljade ili je hebeni timeout ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Guest
|
citam malo po netu. sad je odjednom svima drago za lebrona. u biti su ga oni samo mrzili kada je igrao u miamiju. #puke Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#815 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Apsolutno ne treba. Već sam davno napisao da Curry nije u istom rangu s njima i vjerojatno neće ni biti. Živi bili pa vidjeli kroz 4-5 godina ![]() Ali stojim i pri tome da često stari prdonje neutemeljeno pljuju po novima. Ne uvijek, doduše, ali ne volim te during my days spike. I ja mislim da se 80ih i 90ih igrala bolja košarka, ali tu je nemoguće biti objektivan i barem bi ti velikani trebali izbjegavati takve razgovore. Neka njihove karijere i brojke govore za njih. recimo, MJ se uglavnom ne da navući na takve razgovore i pokazuje respekt, kao što ga je uvijek pokazivao na terenu ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 20.06.2016. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Into my head it goes
|
Pa Magic se je javio i rekao svijetu koji vam je rac,radite listu sa Karijem a ne stavite I. Thomasa na nju.Od tuda i jednoglasni MVP.Kažeš i sam da nije taj rang a stvari se odvijaju kao da je.Tko tu koga j...? ![]()
![]() |
#818 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
http://www.cbssports.com/nba/news/ch...-nothing-more/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
|
Novinari tu j... i navlače na tanak led. Kužim ja da takve lsite i usporedbe donose čitanost, ali ne možeš Currya stavljati na takve liste, čovjek tek ulazi u prime, puno je toga još pred njim za odigrati, ima tek dvije vrhunske sezone iza sebe. To je jedan dio priče. Drugi dio je onaj gdje su neke veličine sklone pljuvati pljuvanja radi. To što je netko bio sjajan košarkaš ne zanči nužno da razumije igru i može donositi neke mjerodavne usporedbe i procjene. Poput Big O kojeg smo se već dotakli ![]() On je tada popljuvao ne samo Currya, već i sve trenere u ligi i ligu općenito. A to je ako ništa drugo - nekorektno. Nitko od njih nije kriv što su se pravila mijenjala, igra i liga je jednostavno drugačija, možemo reći evoluirala, igrači i treneri su se prilagodili. Barkley? Stari trash talker? ![]() što se Currya tiče, možda je i u pravu no to ipak možemo suditi na kraju njegove karijere, no Barkley se jednom već zajebo oko njega i GSW-a ![]()
![]() |
#820 |
Into my head it goes
|
Pa ako to pisanje samo da se piše i podigne čitanost nije za jebanje keve,neznam šta je.Jer posredno kenjaju po svemu šta su oni prije njih napravili. ![]() I onda kad prdonja uzvrati,onda nek začepi ![]()
![]() |
#822 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() jes da ima manire kvartovskog nasilnika, al kad je igra u pitanju, bez jebemti ulazi u moju idealnu nba petorku ovaj tren ![]()
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
|
Da, ne volim ga nije. Da se razumijemo - dobar je i jako važan za GSW. Moj komentar je išao u smjeru onih koji ga proglašavaju MVP-om Warriorsa. Važan im je jako, ali ova serija, a osobito jučerašnja tekma je pokazala bez čijeg doprinosa GSW ne može. Fenomenalna partija Greena noćas nije bila dovoljna jer je Curry zaštekao.
![]() |
#824 |
Guest
|
curry je najnebitniji i najnerelevantniji mvp u povijesti kosarke. to je bila necija direktiva... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#829 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#831 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Krivo dečki. Vorda više mrzi Karija nego što vorda voli LeBarona. Ali to je razumljivo obzirom što li je morao istrpiti zadnju godinu. Zato, vorda22 naslađuj se i naplati sve patnje i boli koje si istrpio zbog hejtera ![]() Barem do idućeg NBA playoffa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Guest
|
znaci da igram kosarku, lebrona, birda, jordana bi se bojao. ovog ne bi ni malo ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#833 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ne znam, ja kad god bacam smeće iz daljine, uvijek sam sebi vičem "Kukoč za 3..." i to od 1993 ![]() ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
|
Da se razumijemo, ja simpatiziram Lebrona, kao covjeka (ono malo sto znam o njemu) a i posebno kao sportasa. Smatram da je najbolji igrac u NBA-u vec jako dugo vremena, i u mojim ocima stoji bok uz bok Jordanu. Ali ovo sto ti radis, je ili zajebancija ili fanatizam. Ili ti se Curry zamjerio na osobnoj razini pa ga sad blatis po forumima ![]() 100 ljudi 100 cudi valjda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Into my head it goes
|
![]() |
#839 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
moramo klonirat kawhia i davisa! ![]()
![]() |
#840 |
Premium
|
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 21.06.2016. u 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|