|
![]() |
#841 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
a mikrofon? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni bi zgodniji bio pisani chat na ekrancini da ne moram cubiti pred monitorom.. moze i mail isto ![]() @bollock Koliko sam vidio mislim da ti ovisi o birtrateu. Ljudi pisu da im 90% radi, a 10 zeza jer su preveliki. Neznam dali se sta promjenilo, koristim ethernet jer nevolim wirelles ovako i onako... A mozes se igrati sa share protokolima... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
meni se činilo da nešt ne radi kak treba, baš me živciralo. :-) ovaj noviji firmware ispravio je taj spori izbornik, sad je sve kao prije, ili mrvicu brže (možda subjektivni dojam, kolko me ono sporo izživciralo) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
novi, fresh vlasnik, ubacim stick i kao pokrene film ali odmah stane i veli da nemre playat! OK, ubacim u PC i VLC izbaci poruku da je neka greška i isto nemre playat. aktiviram MediaInfo i on izbaci podatke sa tog .mkv filea ali ne znam što trebam gledati da vidim u čemu je kvaka, zašto ih ne pokreće na VLC i WD TV. može li pomoć? tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
|
E sad jedno pitanje od mene ![]() Da li se može ikako diseblati autoupdate? Naravno isključivanje UTPa ne dolazi u obzir, ako se netko sjeti te ideje ![]() Vratio sam se na 1.03.49 FW, a stalno mi hoće update uvaliti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Evo jedne ideje s neta... Uglavnom, ako imaš speedtouch ili ako ti ruti ima parental lock (blok na određene stranice) Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Émile Flournoy
|
Evo da se i ja javim kao novi vlasnik wd-a, kupio sam ga u Protronica i stigao je besplatnom dostavom iduči dan. Uzeo sam ga nakon što se napokon pojavila podrška za dvd menu ali i ja imam problem sa novim firmwareom, zvuk je distorziran i kretanje menijem totalno usporeno. Na koju od starih verzija da ga vratim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
P.S. na 1.02.21 nema dvd meni, a zadnji ok fw ti je 1.03.49, nakon upgrade-a iskljući wd iz struje i ukljući(proćito na nekom forumu da to dobro dodje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Émile Flournoy
|
Vratio sam na 1.03.49 , dok ne izađe nova verzija držim iskopčan utp kabel ![]() edit: Stavio sam B-radov firmware i konfigurirao rtorrent po ovim uputama (http://www.forum.hr/showthread.php?t=600467). Ubacim torrent preko web frontenda, u rtorrentu podesim portove i još par opcija i stvar radi odlično ali samo dok ne isključim wd na daljinski. Što trebam uraditi da nakon uključivanja/isključivanja ili nestanka struje ne gubi postavke, ovako svaki put moram ponovno postavljati port i pokrenuti torrente ? Zadnje izmijenjeno od: Doom. 10.12.2010. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Émile Flournoy
|
Stavio sam 0.4.2.2 Sve radi uključujući Yt osim nedostatka dvd menija ![]() Da bar wd u neku od novih verzija originalnoga firmwarea ubaci torrent client, sada moram birati između normalnog gledanja dvd-ova i bt clienta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Registered User
|
Citiraj:
Preko webenda - WDLXTV Config - YOUTUBE_SWITCHER Set YoutubeSwitcher to specific service - YouTubeHD ili pomoću plugina: Npr. - do something - snipets - system config enable youtube switcher.... Tipkovnica neradi na tom FW. Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 13.12.2010. u 00:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Imam problem a nov sam na ovom forumu tak da ne znam dal ima neki ''help'' topic. Imam problem sa spajanjem uređaja na net. Automatic ne radi a kad odem na manual tamo mi baca DNS error. Imam ga spojenog na Siemens Gigaset router. Na njemu mi je DNS na off. IP je 192.168.1.101, router je na 192.168.1.1.. Što moram upisati u DNS polja? Btw, jučer sam ga dobio i mučio se cijeli dan samo s netom, imam još pitanja i za ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Registered User
|
Proradilo! Hvala članu ''cuks'' na svesrdnoj pomoći! Slijede daljnja pitanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Registered User
|
Jel bolje ostavit na njegovom firmware-u ili da metnem costum firmware? |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svaki ima svojih prednosti i mana, a ti vidi šta ti je bitnije. Stabilnost obe verzije nije upitna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|