|
![]() |
#811 | |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ako nekome treba nek se javi na PM da ga preusmjerim na tutorijal.
![]() |
![]() |
#812 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Kupio, isprobao, super stvar. Jucer kupio, dans stavio novi firmware, sve radi ko vurica, pamti postavke, shera diskove, dvd drive-ove, (za floppy nisam siguran???). Uglavnom, sve je OK, samo me je malo smetalo ono piskaranje, lijevo-desno s daljincem kod pretrazivanja youtube. Uzmem, onako, iz zezancije, usb keyboard (neki logitech - malo skuplji) i gle cuda - prepoznao mali divljak i to. Tako da s novim firmom ima i podrsku za tastaturu (mada to nigdje ne piše, ili ja nisam vidio...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kakav vražji floppy - kaj bi s njim, razlomio divix na 500 djelova pa puštao jedan za drugim ![]() Tak sam ja na nekom starijem FW mlad i nadobudan ubacio jedno USB tipkalo pa nije išlo. Lijepo da su to ubacili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Jel netko zna na kojoj je Distribuciji Linuxa platforma WDTV Live-a? Ako kome pomaže: Citiraj:
Beaker's Ballad Zadnje izmijenjeno od: chvarko. 02.11.2010. u 10:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ma sto floppy? hocu i kazetar da mogu pustati kazete i ucitavati c64 igrice... I obvezno program za stelanje glave! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
Izašao novi firmware 1.03.49,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ništa se ne spominje USB keyboard support. Evo full change log: • Resolved HDMI negotiation issue found in previous firmware release. • Resolved HDMI auto resolution selection issue. • Resolved HDMI Video Output - 24Hz and 50Hz modes not working. • Resolved HDMI screen flicker issue. • Resolved playback issues related to mkvmerge. • Improved thumbnail caching. • Resolved MP4 problems with seeking and audio stopping. • Resolved MP4 poor frame-rate and audio out of sync. • Resolved File Share group name – No longer requires all group names to be the same. (Reset to factory defaults required) • Resolved various user interface translation issues. • Added Mediafly application. • Added DVD Navigation support. • Added .MOV chapter support. • Added wireless adaptor support for ASUS USB-N13. • Added security when mounting a network share on password protected local drives. • Resolved aspect ratio issues. • Resolved subtitle encoding for Big 5. • Resolved resume remembering previous audio selection. • Resolved IDX +_SUB positioning issue causing video freeze. • Resolved PGS subtitle becoming frozen while using the delay function. • Resolved Network share intermittent detection issue. • Resolved undetectable 4TB My Book. • Resolved large capacity video file (.ts) unable to play issue. • Resolved DVR-MS video stops when fast forward at 6x. • Resolved Buffalo G300N not enumerating. |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
''I see now usb/wireless keyboard is working very good (fast menu navigation, quick text writing) in this firmware. There is only problem with special language characters... ALT+char doesn't work.... I think list in release notes isn't complete. What else is new/added functionality in this new firmware ? Maybe Is there some option to mark watched tv shows? '' E i ovdje ima neka tema o tome da je samo US layout. LINK A evo i video LINK Pa ako netko ima nekakvu USB žičnu ili bežičnu tipkovnicu neka proba i javi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: leteci. 18.11.2010. u 16:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() P.S. Počelo mi se javljati sa ovom novom verzijom FW da ne mogu upaliti WD TV Live, nego ga moram iskopčati iz struje i ponovo ukopčati da se upali. Vidim da se to javlja još masi ljudi u svitu. Baš su ga zezli sa ovim FW, još je dvostruko veci od prethodnih verzija što se da osjetiti pri navigaciji jer mi se čini da je sve lagano usporeno. Zadnje izmijenjeno od: leteci. 20.11.2010. u 01:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam jel to do mene ili do čega, ali nakon upgrada firmware-a me WD ponovo zahebava oko sharanih foldera, uopće ne vidi moj komp (doduše vidi ga kao media server al to mi ne treba), a kamoli foldere grr Nije se maloprije htio upalit bez ištekavanja iz struje pa je možda opet zaboravio login podatke, a ne da mi se svaki put ponovo upisivat kilometarske podatke s onim daljincem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Probaj reset wd-a napraviti pa sve ponovo podesiti, meni je to prije pomagalo sa prvim fw-ima, i kad se zna zblesati kad stavljam custom fw pa vraćam naza official i tak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Premium
|
Na Wd-u sam samo podešavao WorkGroup i to mi je isto kao i na kompu, ostalo ništa, samo username i pass, sheram foldere i to je to, uvjek sve radilo bez greške... |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Premium
|
Izašao novi firmware 1.04.10 Release 1.04.10 (11/22/10)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Već? wow ![]() Vjerojatno je ovo sve bilo već u prošloj, al su samo testirali. Sviđa mi se novi raspored menija, tako nešto sam želio od početka. Naravno, AccuWeather opet šteka ![]() ![]() Facebook? Hm, malo mi je "too much", ali ajde OK ![]() ![]() Postaje ovaj mali uređaj stvarno beskoristan bez tipkovnice ![]() Čekamo još browser i ... ja osobno ... skype ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Svaka čast WD-u na podršci... iako je više fluff nego nešto pretjerano korisno, drago mi je da su pokrpali dosta bugova (recimo prikazivanje velikih m2v datoteka i sl). Prognoza je isto cool, a i internet radija nisu za bacit, ajme, sad bi trebao nabavit kakvu wireless tipkovnicu ![]()
![]() |
#831 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
kakav je wd live u usporedbi sa o!play-om r1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Registered User
|
WD ima losji daljinski i manje opcija... Ali ima linux pozadinu sa milion opcija koje ga po mom stavljaju u puno bolju poziciju... Npr, sitnica koja zivcira - one ledice se u original firmware ne daju gasiti, a u custom da... A da ne spominjem torrente i ostale djidje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
ledice su mi najmanji problem ![]() trza li 720p mkv wireless stream kod kojega? znaci, wdtv live ili o!play bi bio ukopcan direkt u modem, a komp je u drugoj sobi, wireless edit: citam i da wdtv live nudi pandoru... radi li vam? Zadnje izmijenjeno od: bollocks. 25.11.2010. u 15:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |