|
![]() |
#842 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
meni je v23 odlicno radila. nikakvih problema snjom, a imam hrpu add-onova. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
U mene 28, tjeraju me da odem na 29, pa 29.0.1 ali zasad se držim ![]()
![]() |
#844 |
Premium
|
kuci mi nije "probao" updejtat pa cu probat opet tu verziju donest na job. nego sad me ova v29 na poslu opet prca. jucer mi je sasvim normalno pitalo kad roknem CRTL+D gdje da mi stavi bookmark, a sad uopce ne pita nego ga samo stavi vani na dno ![]() jel znate sta o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hehe, same here. Ali sam popustio i uzeo 29.0.1. Skinuo sam neke addonove pa je sve isto ko i lani. Ali mi ne dosađuje da je nova verzija vani. Jedino mi ne radi od acuuweathera prognoza u addnon baru. Ali preživjet ću bez toga. Bitno da radi tečaj kojeg sam postavio gore kraj address bara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
![]() https://addons.mozilla.org/en-US/fir...rc=userprofile Inače, ja nisam ni osjetio prijelaz na 29, isključivo zato što sam od prije koristio ovaj skin i sam izgled firefoxa mi se nije ništa izmjenio (osim sendvić menija, jasno) https://addons.mozilla.org/en-US/fir...n/ft-deepdark/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala probat cu ovo sa add-on bar-om, al sve skupa meni to jako steka sad nakon sto sam stavio classic theme restorer. prestanu mi radit butoni za zatvorit tabove, pa nece nista da radi, stalno nesto. prelose. vjerovatno je do kombinacije classic restorera i tab mix plus-a. doma def ostajem na v23. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam i ja clas.rest i tab mix...i jos samo par addons, radi sve ok... Jedno vrijeme je lisica zezala, pa sam napravio full brisanje i novi instal..ali to jos prije par ver. Probao sam i druge browsere, no nista to ta mene nije dobro..recimo chrome nema veze s vezom i sve je cudno i nista se ne moze normalno podesiti.. F ostaje sce dok ne odem na osx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Ova Firefox ekstenzija omogućava da koristite tipkovničke kratice za navigaciju linkovima unutar web stranica, tako da ne morate uopće posezati za mišem da bi kliknuli na neki link. Recimo ovako normalno izgleda PC Ekspert Forum u Firefoxu… ![]() Kad na tipkovnici kliknete tipku f ova ekstenzija automatski postavi tipkovničke kratice za svaki link vidljiv na ekranu, te onda PC Ekspert forum poprimi ovakav izgled… ![]() Da bi kliknuli na onaj Software link, samo na tipkovnici pritisnete tipku o. Da bi kliknuli na Mobilno link samo na tipkovnici pritisnete tipku x. Ovakvo nešto sam tražio godinama i sad napokon mogu koristiti Firefox isključivo pomoću tipkovnice, tako da uopće ne trebam posezati za mišem. ![]() https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/vimfx/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
lakse mi misem lol
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Registered User
|
Korisnost VimFx ekstenzije ovisi o dva faktora… a) da li znaš touch-typing? (tipkati sa deset prstiju bez gledanja u tipkovnicu) b) koliko brzo možeš tipkati? Na ovom sajtu možeš vrlo lagano izmjeriti koliko brzo tipkaš. Zabavno je barem probati pošto se tamo utrkuješ sa drugima koji mjere svoju brzinu tipkanja istovremeno kad i ti. ![]() http://play.typeracer.com/ Moj rezultat se obično kreće oko 70 WPM. (Words Per Minute) To nije niti blizu najbržim rezultatima koje postižu tamo, jer ona ljestvica rekorda pokazuje da neki korisnici idu i preko 150 WMP. No mojih 70 je dovoljno brzo da mogu tipkovnicom kliknut bilo koji link na ekranu tri puta brže nego što to mogu učiniti mišem. Tako da velim, korisnost ekstenzije ovisi o brzini kojom tipkaš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedino je nejasno zašto developer nije odradio ovaj, ajmo ga nazvat, hotkey linking po principu tipka na tipkalu = prvo slovo u hyperlinku. Ako postoji jednako slovo nek se moraju prva dva slova upisati. Mislim da bi bilo puno praktičnije rješenje ali niti ovako nije loše.
![]() |
#853 | |
Registered User
|
Citiraj:
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...on/vimperator/ Kod Vimperatora samo stisneš slovo f te upisuješ pravo ime linka. Samo Vimperator je strašno močna ekstenzija koju je dosta teško podesiti kako želiš, jer je puno kompliciraniji od VimFx-a. No ako budeš imao kakvih pitanja sa podešavanjima slobodno pitaj. Kroz zadnjih par mjeseci istraživanja po opcijama prilično sam se izvještio sa obje te ekstenzije. Tako da sad VimFx i Vimperator koristim čak i paralelno, samo treba podesit keyboard shortcutse u njima tako da nisu u konfliktu jedna sa drugom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Avocado
|
Jednostavnije rješenje: ako istim slovom počinje više linkova, iskoristi neko drugo slovo koje nijedan link ne koristi. ![]() Simple as that. s druge strane, stvar je samo navike ako uvijek na istoj stranici za one fiksne/nepromjenjive linkove stavlja isto slovo, primjerice na pce za Mreže stavi uvijek M, za igre I itd. Iako sam zalutao na Firefox temu jer FF gotovo uopće ne koristim (primoran sam ga koristiti sad u Stugiju zadnja 4 mjeseca na poslu), sama ekstenzija je fora ![]()
![]() |
#855 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Usput koji browser ti inače koristiš? Naime, postoji slična ekstenzija također za Chrome, a zove se Vimium… https://chrome.google.com/webstore/d...piihcmeb?hl=en Pošto je nova Opera kompatibilna sa Chrome ekstenzijama, možeš i kod nje imati istu funkcionalnost. Ako koristiš staru Operu (verziju 12.x) postoji i tamo jedna slična ekstenzija, zove se VimOperate… https://addons.opera.com/de/extensio...te/?display=en |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Avocado
|
Znam, hvala, ekstenziju sam isprobo ali ju aktivno ne koristim jer nemam potrebe ubrzavati browsanje. To je stvar koju u većini slučajeva radim kad imam slobodnog vremena pa mi nije u interesu brzinski to raditi ![]()
![]() |
#857 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Imam jedan problem sa web site-om http://www.gameinformer.com/. Baca mi ovu grešku: Internal Server Error - Read The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Reference #3.142f0660.1408281392.a43dd9 Dal netko zna u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Problem je u tome što im ne radi server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Premium
|
Ali gledao sam im malo i Twitter i dal je stranica online i sve im radi normalno. I to već traje nekih tjedan dana. Evo: http://www.isitdownrightnow.com/gameinformer.com.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Ta stranica samo pinga adresu, ne provjerava dalje... Probaj pristupiti direktno preko IP adrese http://72.52.14.115/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Napravio sam reinstall windowsa i svih programa i sad mi u Firefoxu Youtube video sve lijepo radi i onda na nekom mjestu stane ucitavati i samo se ono u sredini vrti. Nista ne pomaze, jedino Reload stranice i onda opet na nekom mjestu zapne. Prije mi se to nije dogadalo, a sada se dogada na 99% videa. Probao reinstall flasha, shockwave, iskljucio u flashu hardversku akceleraciju, nove ati drivere... i nista ne pomaze Ostali video servisi rade normalno. Jedino jos nisam probao reinstall firefoxa, ali to cuvam bas za kraj
![]() |
#863 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel ti treba flash uopće? Ja sam prije 2-3 tjedna imao reinstall kompjutera i nisam instalirao flash. Nisam ni primjetio da mi negdje fali. YT se fino i bez njega učitava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
i kod mene na waterfoxu stalno problemi s flashom... 95% vremena krene video i stane na 14. sekundi.. isto isključio akceleraciju, reinstal svega i svačega i ništa.. jednostavno, flash je u banani... a html5 mi nije baš opcija, jer imam youtube HD addon koji mi odma učitava u 720p svaki video ako ima.. za html neznam jel ima takav addon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
meni ne otvara jutjub komentare guglao i probao sljedece: -options-advanced-network-cached web content-clear now ---not working--- -privacy-accept cookies from sites-always ---not working--- -help-restart with addons diseabled-safe mode ---not working--- -ad block plus-diseable on youtube.com ---not working--- probao chrome-radi racun koji je na jutjubu je i na guglu+ ako ima neko prijedlog sta da radim - slusam |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel imaš adblock ili ghostery ili nešto slično stavljeno da blokira komentare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
probao da disejblanim adonima i nece maknio skroz adblock - nece opet ghostery nemam nemam ideja evo kako izgleda ![]() i cjelo vrijeme loada i nis nebitno koji je kanal a na chromu imam abplus i radi bez problema a i ovo je pocelo skoro, nije uvijek tako bilo mislio sam da nije neki addon ali restartao sam firefox sa disejblanim addonima i opet nist..znaci nije do njih..valjda |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Jeli stvarno normalno da se Flash ovoliko često ruši sa Firefoxom?? Ako su slučajno dva tab-a sa yt videom, nije dobro. Ili je flash? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|