|
![]() |
#841 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
PI serija je u ponudi G.SKilla, pogledaj na njihov site ![]() ![]() Pogledaj pod EOL pa ćeš vidit da ga nema na tom popisu...dakle proizvodi se ![]()
![]() |
![]() |
#842 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Banned
|
Pričaš gluposti. Ajde reci što fali jednome i7 920 OC-anome na 4.2GHz? Zašto bi baš morao biti EKSTRIM EDIŠN od kojeg i tako nećeš imati neke prevelike koristi osim ako ga nećeš stavljat pod LN2 pa je otključani množitelj majka ili ako nećeš biti glavni dasa u selu jer imaš EKSTRIM EDIŠN? |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Pa bas to, samo bi budala kupio 975. Mislim da nema stvarno smisla kupovati 975 pa cak ni za ekstremne uvjete kada jedan i7 950 ili iz Xeon serije ide isto, ako ne i bolje (Xeoni...), dok za 24/7 jos manje ima smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
http://forum.links.hr/viewtopic.php?p=151790#151790 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Drug Brko i Dizel, jel mi možete objasnit kako vam crknu oba kita (EDIT: modula, idiot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jesi li imao iskustva s navedenom ili bilo kojom od navedenih serija? No dobro, kako god ti kažeš... G.Skill PI serije je ĆeSme od memorije i nikako ga se ne smije kupovat. To je šljuka koja nije vrijedna pišljiva boba. Radije uzmite bilo kaj drugo. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#849 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
ja nisam kupio ballistixe u kitu, nego 1 + 1 keks. i radili su 8 mjeseci najnormalnije. i onda jednog dana "beeep beeep beeeeeeep" MBO počela plakat ![]() isprobao jedan po jedan, mrtvi. poslao u links, oba mrtva i njima. kako objasniti...pojima nemam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
Oba modula u kitu mrtva. Evo bas sad isprobao svaki pojedinacno i svaki baca C1, cak sam i probao ocajnicku foru od Razera da dignem napon na OCZ-u na 2.0V i probam onda sutnut unutra Ballistiku, isti kiton. Radili su vise od godine dana na 4-4-4-12/934MHz/2.1V, pa sad ti meni Klinte reci jel to prevelik napon za Tracere .16FD3? Tako sam i mislio. Overklokenisanje preko nekih 24/7 mogucnosti me davnih dana proslo...jos dok se velika vecina indijanaca ovdje po vrticu natezala. Prva dva kita Tracera jednostranih (novijih) nisu nikad ni radili na deklariranih 1066MHz na 2.2V, vec su otegli papak na 800+ MHz...jadna memorija, jadna za lovu koju sam placao za njih. Evo sad bas gledam racun za ove Tracere koji su jucer otegli papak, 940kn, majke ti garave, danas bi nekome dao da bira koje oko da mu izvadim za te pare ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Antimićanin
|
E da, bila je to dobra mermerija dok nije počela masovno rikavati. po meni, veći je baksuz bila ta mermerija nego Seagateovi 7200.11 diskovi ![]() nego, što sada kupiti? ja se samo bojim da mi moji AxeRamovi ne otegnu papke. ta memorija radi na 1165MHz 5-5-5-15 @ 2,18V, dok joj je 2,2V deklarirano. to je jako jako dobar rezultat ako uzmemo u obzir da je to 2x2 kit. možda ovaj OCZ Blade za kojim sada vlada globalna potražnja. zvao sam tipa u memoryC s kojim sam inače razgovarao. veli mi da OCZ ne može naštampati Blade 2x2 kitova koliko ih tržište guta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
Antimićanin
|
![]() Citiraj:
donesao poštar, od carine ni C, samo sam platio 10 EUR poštarinu, ali to platiš odma dok plaćaš mermeriju. ali, ima caka. Imaš 3 poštarine, UPS, DHL i regular mail. Naravno, ako ideš na UPS i DHL da će ti karina sjest za vrat, ako ideš poštom, puno su manje šanse, jer ti ove dve firme u nas gledaju na to kao REDOVAN UVOZ ROBE. istina, čekao sam 15 dana, ali su stigli. bili su tada 82 EUR + 10 EUR poštarina. Kod nas ih nije bilo za kupiti tada, a memorija je odlična. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
3.14zda ®
|
Ma bit ce dobar i ovaj Bleki Pi iz Linksa u zamjenu za strgane Tracere...mislim da je Wolwerinku proslo kroz sape daleko najvise memorija od svih juzera ovdje koji svasta blebecu i ako taj bot kaze da su dobre - ja mu slijepo vjerujem /iako vec godinu dana ne kupujem PcChip ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Moderator
|
![]() |
#861 |
3.14zda ®
|
Barni Kamenko Bradosaurus koji je proricao turbomegauspjeh novih Pentijuma 5 svojevremeno ![]() Taj lik se toliko kuzi u IT, ali je toliko puta fulao u svojim "prorocanstvima" da je to za nepovjerovati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
3.14zda ®
|
Jucr poslao Tracere natrag u Links, cekam da mi se ekipa javi. Kako uopce to ide kod njih ako je memorija neispravna, a vidim da toga vise nema na stanju? Posalju sto hoce ili zovu i nude pogodbu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Inace pohvala deckima u Linksu, stvarno su ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Trebam preporuku, G.Skill vidim da svi hvalite, a mene pati samo 36 mj. garancije kod istih. Tako da sam se dovukao do razmišljanja između slijedećih memorija, za koje trebam preporuku, uz naravno objašnjenje zašto baš tu. I ploča mi podržava ddr2 do 1066MHz. Thanks. http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.207.113 http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.207.105 http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.207.144 http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.207.129 http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.207.161 Nekako me najviše vuče ovom zadnjem G.Skillu...
![]() |
#868 |
Moderator
|
![]() |
#869 |
Antimićanin
|
izlistat će ti zadnju cijenu koja je bila od ballistixa. nekih 140kn po keksu. barem su mene tako zajebali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
3.14zda ®
|
Pa po toj logici ne bih mogao kupiti ni vulgaris kit ddr2 rama, a Traceri 1066 su u ono vrijeme bili top of the pops i uvjerljivo najskuplji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|