|
|||||||||||
|
|
#85202 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Kazu da je direktorova. Sve sto pise je povezano i vjerojatno je uzrok samo jedan modul ili element, tipa ABS senzor i sl. |
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85203 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Narucio Michelin Pilot Alpin 5, trebale doci jos proslu srijedu (narucio tjedan prije), najprije kasnile, pa onda dobio info da se ne mogu nabaviti. Onda rekao sta ima uopce za njega, rekli mu TS860, dosle nekakve kao da ih je voda izbacila sa 2022 DOT-om, vulkanizer preko kojeg je uzimao ih vratio dobavljacu. Zvao nakon toga sve zive vulkanizere okolo, ili imaju neki stari DOT ili neke cunga lunge. Za bilo sta drugo po narudjbi, pa kad dodje. A njemu vec frka, u nedjelju sam isao po njega tamo negdje uzbrdo na kraju svijeta iza Bunjaka jer se nije mogao sa ljetnim spustiti, a napadao snijeg. Spanjolska furija isla uzbrdo/nizbrdo kao da je vani +30'C ![]() Na kraju uspio naci kod Lasica da ima taman 4 na stanju, Michelin Pilot Alpin 5 i samo njih je zapravo i imao na stanju. Otisli jucer do SLO i napokon on na zimuljama. Da li je taj pozar u Sv. Nedjelji izazvao neku nestasicu ili ne fakat ne znam. Ima BMW X3 i 19' dimenzije, znaci nije niti neki egzoticni auto niti egzoticna dimenzija, pa me fakat zacudilo da nije mogao naci friske gume premium proizvodjaca kod nas. Mene je zahebavao zasto sam stavio zimulje vec krajem 10. mjeseca, sad sam dobio priliku da ja njemu malo vadim krv ![]()
|
|
|
|
#85204 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Prije desetak godina poplava u mjestu gdje sam radio tada. Okolna sela poplavljena, sa firminim autima smo išli ljudima pomagati i spašavati "blago" ako itko ovdje zna što je "blago". Tada je moj direktor koji je imao službeni audi A5 dao auto dečkima iz firme i rekao "ako treba, trpaj i kokoši unutra da ljudi spase šta imaju". Nisu svi direktori kao ti vaši u "Zg". BTW, trebao bih i ja promijeniti "lokaciju" jer je ova ostala od studija još. U što se taj grad pretvorio je strahota. |
|
|
|
|
|
#85205 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#85206 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Drobi, trese, lupi ko da klipnjača hoče iz bloka izaći. Ali kad se prebaci u parking onda još ruži, ali puno manje. Nisam stručnjak, ali po meni je to DSG.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|