|
|||||||||||
|
|
#85171 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
70mai koju ja imam (prednja + zadnja) u parking modu ima snimanje na "udar", ali ima i timelapse snimanje, cca 1 sličica po sekundi bih rekao. Tako sam snimio pijanu budalu koja je za vrijeme one velike oluje izašla iz kafića i hodala mi po haubi od auta...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#85172 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Kamere za nadzor imaju danas machine learning tehnologije tipa accusense kod HIKVISIONA, Dahua ima Wizsense koje fakat rade, i smanjuju postotak false alarma za preko 90 % Čudno mi da nitko se nije sjetio nešto tako staviti u kamere u vozilima. |
|
|
|
|
|
|
#85173 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.facebook.com/reel/847989387974031/
|
|
|
|
|
#85174 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85175 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dok god ne rade ovak nekaj smo dobri ![]() Pričao sam baš na ljeto sa likom kaj živi u Švedskoj. Ako te murija ne zatekne u autu dok radiš sranja ne može ti nikaj. Vide koji je auto i da si ti vozio, al ako si pored njega i pušiš cigaretu te mogu sam pozdraviti ![]() |
|
|
|
|
|
#85177 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kaže narodna:"Ako se rodiš kao panj, možeš biti samo panj. Jer ne može se od svakog drva napraviti violina." ☝️😂 Nego, jel netko koristi Mireovu navigaciju "Here, Genius maps"? Kakvi su utisci kad se prebaci na Željka Pervana. 😂 Jer kad ne slušaš upute nego par puta skreneš po svom lik kaže, kud vi idete gospodine. 😂 Ili skrenite desno, ako hočete. Idite 2 km do servisa. Izađite na drugom izlazu, ne prvom nego bilo kojem drugom. Moje lijevo, vaše desno. Ha, jesam vas zaj..o. 😂 Baš je lijep dan, očemo li? 😂 Evo stigli ste na cilj. Uključen je park senzor. Bip, bip, bip, biiiiiiiip, tup. Sad odi vidi ćta si napravio. 😂
|
|
|
|
#85178 | ||
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne prate znakove nego samo voze ko muha bez glave |
||
|
|
|
|
|
#85179 | |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
eto kao da sam znao, sinoć garant dok sam tipkao ovo sve, neki djiber mi je odlučio skinit tablice s auta, obje.. moram do policije po potvrdu da su ukradene pa nazad za Sl Brod po druge tablice.. riješit će se ![]() edit: na kameri ispred kuće se vidjelo tko je, otišlo se po tablice uz par šamara ![]() Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 26.11.2025. u 18:38. |
|
|
|
|
|
|
#85180 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Mislim da ni nakon deset piva ne bi ovo izveo. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85181 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ok, sad znam da si alfista bez da si i pokazao koji auto voziš. Dokaz je tesa traka. |
|
|
|
|
|
|
#85182 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Htio sam ti reć da ne noraš u SB po tablice. Svaka stanica za tehnički pregled ima bar jedan do dva para.
|
|
|
|
#85183 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85184 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Misliš da nema problema i ekscesa jer ih nema u videu? ![]() Takva underground scena za sobom vuće oružje, drogu, prostituciju, kriminal, kamatarenje i slično. Možda ne konkretno ova s videa, ali općenito. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Jučer u 10:32. |
|
|
|
|
|
#85185 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Billa je nekad bila gospoCki event. Trkanje je bilo na Jadranskoj prema Lučkom na praznoj cesti, smetalo je samo radnicima McD na Rotoru jer smo morali skupljat smeće u 5 ujutro nakon meeta, pa su opet i to utrnuli
|
|
|
#85187 |
|
Premium
|
Frend ju ima u Octaviji RS, 240k km, redovni servisi, nikad kvarova, rekao je da mu je to najbolji motor kaj je vozio. Baš smo neki dan pričali, čak sam probao voziti više puta, moj dizel 240ks i ta benzinka, leti Octavia dosta bolje. Em manja, em lakša, em bolji okretni. |
|
|
|
|
|
#85188 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, našao sam jednu, ali je testno vozilo (vozi direktor), pa me to odbija. Ima 9000km trenutno, ali vjerojatno se na njoj "redaju" ![]() Kako sad vozim BiTDI, ova 2.0TDI 193KS mi djeluje full tromo, nekako kao da je prigušen motor. Očito double-dose SCR ima utjecaja |
|
|
|
|
|
#85189 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
9000km je problem? Pa tu neki kupe opela sa 250k km i hvale ga ko da je S klasa. Gle uzeo sam octaviju koja je bila u rentacaru sa 30k km. Sjedni i vidi jeli auto razjeban i bok. Vide se trakovi habanja ako je netko baš bio idiot. |
|
|
|
|
|
#85191 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#85192 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
- nemam pojma o pouzdanosti, imam tek 9000km - potrosnja - gusta gradska voznja 12l, ovorena cesta 7-7,5 bez problema - po meni ide jako dobro, cak mi se cini malo "predobro" za 204KS i 1750-1800kg ili koliko vec ima 265KS bi trebala trositi vise i ici bolje ![]() Ne znam na koji tocno auto iz VAG grupe ciljas (cini mi se Octavia) obavezno uzmi DCC ako nije vec u serijskoj opremi, IMHO isplati se i valjda najbolja nadoplata/opcija na autima iz VAG grupe.
|
|
|
|
#85193 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
u mom slučaju momku iz ulice od 19g smeta što sam doselio tu u BG, i platio je nekom narkomanu isto iz ulice da mi skine tablice radi ko fol prijetnje.. na kameri se vidjelo tko je, a gazde kuće koju iznajmljujem znaju sve tu u ulici, pa se otišlo do obojice popričati.. gazda radi u policiji haha, šta reći ![]() a taj od 19g me hrpu puta žicao cigare i platio sam mu jednom mekić dostavu da ne bude gladan i eto budale.. narkoman kojem je plaćeno je skinio tablice u 13h jučer u po bijelog dana a mislio sam na prvu da je noć prije logično.. nije baš bistar, gazde ga odmah prepoznale riješilo se u par sati, samo dok je gazda došao kući s posla da pogleda snimku.. narkoman je prolazio par puta ispred kuće, vidio da se gazdina žena sprema otići i čekao je da ode.. znaš kako je prošao narkoman kad je gazda vidio da mu se vrzma pred njegovim prilazom ![]() u grupi na fejsu za Alfiste iz RS je okačena slika auta sa skinutim tablicama, a i tamo sam stavio da sam našao i šta je bilo.. javilo mi se par ljudi iz mog dijela, kažu ne mogu vjerovat da se desilo.. vide mi auto svaki dan u prolazu kad stoji kraj ceste.. budala će uvijek biti, i planirao sam uvesti auto na BG tablice samo nikako to odraditi.. reda radi se selim u drugi dio grada, tražim sad kuće po oglasima.. klinac je ispao debil, lagao je da sam vrijeđao njega i ekipu pa kao osveta, ne treba mi da se zainati po mraku dok šetam Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Jučer u 14:38. |
|
|
|
|
|
#85194 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
|
|
|
|
|
#85195 |
|
Premium
|
A stvarno se nadam da si sarkastičan. ![]() Sve ti kolega Wragec objasnio. 9000km? Nitko se na njoj ne reda. To ti je lizing, servisi redivni ako je i bilo kojeg, mislim da nemaš straha. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Jučer u 15:21. |
|
|
|
|
|
#85197 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Jedino DSG ponekad zna zajebavat jer ne zna u koju bi brzinu trebao ubaciti :) |
|
|
|
|
|
|
#85199 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|