|
![]() |
#811 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#812 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam napisao njima mail i mail na Hrvatsku udrugu za zaštitu potrošaća. Pa budemo vidjeli kako će to na kraju ispasti. Jednostavno je PROTUZAKONITO da mi oduzimaju ono što nije dogovoreno!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Ekipa, kaj Optima radi?Nakon onih rada na sustavu brzina torrenta mi jedva ide preko 30 kb/s i to od dobrih torrenta?Meni se cini da su nesto zeznuli pa cijelo vrijeme stavili ogranicenje na 30...e da, na FlatMax-u sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam zadovoljan s Optimom, do sad sam skinuo 5gb noćnog prometa, što mi je bilo na t-com-u promet za cijeli mjesec. Jest da je sporo, al je jeftinije neg kod t-com-a. Ionak kad sam se prebacivao nije mi cilj bio skinut cijeli internet u mjesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nemam komentara na optimu. Ne radi streamanje tevea, ni mjuze, nit torrenti rade kako treba. I kao ja bi trebao bit u stanju napravit više prometa neg na t-com vezi? Jea rajt... I da, isprobao sam emulca, možda i radi punom brzinom (koja je kod mene btw prepolovita) ali ***i me ako imam strpljenja čekat da se pokrene download. Mene su već izgubili ko mušteriju. Uspjeli su mi se u 2 mjeseca korištenja zapišat gore nego t-com u godinu i pol.
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ništa posebno, poštovanje, u zadnjih mjesec dana mi se ping pogoršao, sa prijašnjih 60ak je skočio na 110, da li je moguće nešto učiniti po tom pitanju? Dobio sam odgovor da se nešto radi na mreži, ako problem ostane, da se opet javim. I bijaše ping 60. ![]() A rapidshare uvijek radi ko po loju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
|
Optima ADSL Traffic
Došo mi je račun za ADSL traffic uslugu od optime. Sve je super osim kaj je račun preveeeeeeelik, trebal je bit 79 kn. ![]() Pred kraj 2. mjeseca sam zval optima službu za korisnike i reko da me prebace na FlatMIN za 3. mjesec. Gospođica koja radi u SZK je lijepo rekla da sam od 3. mjeseca na FlatMIN paketu. Sad mi lijepo recite kome da se žalim....jer ču POP***DIT!
![]() |
#824 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
200kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ljudi, i meni su nesto shebali oko racuna.Od 1.3.2007 sam bio na Flat Min, da bi se od 31.3.2007 prebacio na Flat Max.U opisu naplate mi pise da je naplacen FlatMax 125,98 kn, dok od FlatMin nema ni traga ni glasa?!?!?!?! Poslao sam mail korisnickoj sluzbi, ali jos nista od njih.Po nekoj logici, za Ozujak mi je trebal biti naplacen samo FlatMin.E Optima Optima, niti racun neznate poslat... Btw...paket sam mjenjao sam preko korisnickih stranica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo mi ovaj sekund stara donila racun za net od optime ,inace ima san flat min i gledam racun 59.99kn lol odakle im sad ta cifra.Meni izgleda naplatili 10kn manje ha ha Pise vako INTERNET USLUGE DSL paker Osnovni 0 DSL promet izvan paketa 5443mb 49,17 DSL flatmin 0 lol kako to kad je lipo pisalo na korisnickim stranicama da ga imam DSL promet izvan paketa 0mb Ukupna mjesecna naknada 49.17kn i tamo na drugom listu di je uplatnica jos pdv 10.82kn i sve zajedno 59.99kn A inace sam sve zajedno napravia oko 21gb prometa dnevni i nocni! Ovi su pukli totalno...Osim ako mi ne stigne sad jos jedan racuna za flat min,onda su i mene privarili! |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Objasnio mi feelhtemotion (Thx) registracija je ovdje: https://korisnik.optinet.hr/users/register/ ispuni se desna strana a pod identifikacijski broj se piše prvih 8 zanmenki broja računa (poziv na broj) ostalo znate... time se otključavaju dodatne funkcije za vaš account :P ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 10.04.2007. u 22:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Disturbed
|
tocno tako, objasnio bih ti ranije, ali nisam bio online .... ali svejedno nakon sto prebacis pakete, dobijes postom ugovor koji potpises i posaljes nazad, jedino je bitno da ako hoces da ti recimo sad 5 mjesec bude neki drugi paket, da taj ugovor potpisan vratis nazad do kraja 5 mjeseca inace ce ti racunati paket koji je bio u 4 mjesecu, a recimo ako ides na flat max, to ce puno kostati |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Pod naletima kopita zla
|
ok kreće akcija "optima telekom" Poštovani gospodine XXXXX predlažemo da u svezi navedenog prijavite Optima telekom Vijeću korisnika telekomunikacijskih usluga u Zagrebu Jurišićeva 13 i Agenciji za telekomunikacije na istoj adresi. Također radi takvog odnosa prema Vama kao potrošaču da ih prijavite Sudu časti Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu Dalmatinska 10. Ako nam želite pomoći u radu, jer HUZP svoj volonterski rad i djelovanje financira iz prikupljene članarine, možete se učlaniti u našu udrugu , a pristupnicu možete skinuti na našim web stranicama www.huzp.hr , gdje se također možete informirati o našem djelovanju.Članarina za 2007. godinu iznosi 30 kuna. _________________________________________________________________ uglavnom..nebu mene nitko hebal |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sam poduzeo iste korake nakon sto sam pisao Udruzi za zastitu potrosaca. Jedini je problem sto sam iz Rijeke, tako da sam im poslao mail. A ako to ne upali, nije mi problem potrosit par kuna za pismo. Uvijek mozemo zajedno podijeliti sudske troskove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Pod naletima kopita zla
|
ma ovih dana šaljem svima pismo...jednostavno nije FER kako se ponašaju!!! |
![]() |
![]() |
|