|
![]() |
#812 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
I meni povecali, sve skupa dobivam nekih 6800kbs i oko 480kbs uploada. btw - ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() sad ja pitam sve vas jel potrebno imat 8mbita?! a kamoli 16?! 16 je oko 140gb po danu.... znam da nas ima jako puno sa 8 i da cu dobit recenice nije bitna kolicina nego brzina skidanja.... al dobro nebitno samo sam htio pokazat sto se da napravit u praksi.... (test file od t-com-a nije koristen u ovom testu) |
![]() |
![]() |
#814 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#815 | |
Premium
|
Citiraj:
to sve stoji ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo opet mi brzinu sje... Pa popizdit cu. Zvao sam i Amis i Optimu.. Obije su rekli da je tu tehnicki opremljena centrala i ceka njihovu opremu, i predvidjaju da bi do mene trebali doci oboje tijekom sredine iduce godine... Operateri iz tih tvrtki su se javili u roku od 30 sec, dok T-com cekam vec 20 min. |
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
susedu preko kojeg idem na net digli su na 2mbita i bila je jedno 3-4 dana veza dosta nestabilna. preko skypa nisi mogao razgovarati, sve se vuklo.... prokleo sa tih 2 mbita onda. no sad je već ok. tu i tam mi se čini da malo zakašljuca . valjda budu sredili da bude ok
#818 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Stalno mi je pucala veza na 2mbita, i danas idem maknut onaj spliter za adsl i telefon, znaci spojim direktno adsl na zicu i vidi cuda, SNR Margin sa 0-5 se poveca na 31/31, a Line Attenuation padne na down: 10, up: 6 i prestane pucat linija... |
![]() |
![]() |
#819 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
#820 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
|
decki slazem se sa vama mene fascinraju divx za nekih 15min heheh odes u trgovinu po chips i sok i taman film dole... i mozes ga gledat... samo sto je stvar kod mene sto imam u skladistu toliko toga da se ne moze dogodit da nemam sto za gledat ![]() btw 8mbit-a je strasna stvar i stvarno mi je rasteretilo komp kad sam imao 1mbit prije 4mj ove god mislio sam da ce mi napajanje u najbolju ruku otic kvragu a nije jer komp nije bio gasen 200dana.... samo restarti svakih 10dana... sad bar komp dozivi predah ugasim ga i naspava se heheh beauty sleep ![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Moj se komp nikad ne gasi čak nemogu ni zaspat ako nečujem šum ventilatora.Al mislim da če š se vrlo brzo na toj brzini zasitit.I počneš drugačije skupljat stvari jer nemaš više potrebe držat 600 giga filmova kad možeš svaki imat za 30 sata na kompu. Edit: Danas zovem da mi spuste brzinu sa 5 na 8 ![]()
#826 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#832 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#834 |
Banned
|
Atha kad če samnjenje cijene flata,jel ima kakvih naznaka? |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel ko ima kakve nove informacije do kad ce oni dignut te brzine? Zvao sam szk ali niko se ne javlja. Cekao sam preko 20 min. P.s. @ ljude koji pitaju za smanjenje cijena: Da covjek ima kakve informacije sam bi ih postao tako da nema smisla pitati takve stvari tu, ili imate potrebu da se locka ovaj thread? |
![]() |
![]() |
#837 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Sta oni daju informacije kad im posaljes mail? Ovo je nesto novo. Svaki put kad sam im slao mail dobio sam odgovor da nazovem sluzbu za korisnike i da njih pitam. Prije koliko si dobio mail? Oni ce za 4 dana dignuti brzine svima? Je mozda ovima s 1 na 2. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#838 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne bi znao kako ti rješavaju putem maila, ali zvao sam par dana za redom službu za korisnike i nisam dobio niti jednom nekog operatera, pa sam im poslao jedno 3 maila, i odgovorili su mi da su produžili rok do 1.12. A rekao sam da čisto sumnjam u to...prije do kraja godine. |
![]() |
![]() |
#840 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
i kod mene slicna stvar danas mi je dosao tehničar i kenjazi mi kako mi net puca zbog toga sto mi je telefon ustekan u zid a ne u splitter u drugoj sobi di je komp i router..... i tra la la la la, ovo i ono kad ja ospojim splitter i spojim net direktno u zid a on kaze nemoguće da tako radi bez pucanja..... he he he ko je tu lud..... zvao ih jedno 5-6 puta po jedno 30-45min i nakraju sam si sam slozio jer ovak kak je to "tehnicar" postekal pak nije bilo kak treba tj. pak je pucalo.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|