|
|||||||||||
|
|
#813 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
veliki....samo htjedoh pokazat sto se da radit sa 8mbit-a ja jos ni nemam punih 8 da ih imam bilo bi 70gb al dobro...sad ja pitam sve vas jel potrebno imat 8mbita?! a kamoli 16?! 16 je oko 140gb po danu.... znam da nas ima jako puno sa 8 i da cu dobit recenice nije bitna kolicina nego brzina skidanja.... al dobro nebitno samo sam htio pokazat sto se da napravit u praksi.... (test file od t-com-a nije koristen u ovom testu) |
|
|
|
|
#814 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
a ja lijepo skinem. Ako tražiš neko opravdanje uvijek češ ga nać.
|
|
|
#815 | |
|
Premium
|
Citiraj:
to sve stoji btw nemoj pisat sto skidas sa neta jer ako te tor skuzi da nebi dobio po prstima... ma ja isto nemam bas previse vremena ali kad uvijek koristim max brzinu tj nemam oscilacija u brzini tako da mi je to onak i svejedno i nije jer uvijek imam sto za pogledat loool tko jos ide u videoklub skup je to sport mene prije kostalo 350kn mjesecno ![]() |
|
|
|
|
|
#816 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo opet mi brzinu sje... Pa popizdit cu. Zvao sam i Amis i Optimu.. Obije su rekli da je tu tehnicki opremljena centrala i ceka njihovu opremu, i predvidjaju da bi do mene trebali doci oboje tijekom sredine iduce godine... Operateri iz tih tvrtki su se javili u roku od 30 sec, dok T-com cekam vec 20 min. |
|
|
|
|
#817 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
susedu preko kojeg idem na net digli su na 2mbita i bila je jedno 3-4 dana veza dosta nestabilna. preko skypa nisi mogao razgovarati, sve se vuklo.... prokleo sa tih 2 mbita onda. no sad je već ok. tu i tam mi se čini da malo zakašljuca . valjda budu sredili da bude ok
|
|
#818 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Stalno mi je pucala veza na 2mbita, i danas idem maknut onaj spliter za adsl i telefon, znaci spojim direktno adsl na zicu i vidi cuda, SNR Margin sa 0-5 se poveca na 31/31, a Line Attenuation padne na down: 10, up: 6 i prestane pucat linija... |
|
|
|
|
#819 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
|
#820 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#821 |
|
Premium
|
decki slazem se sa vama mene fascinraju divx za nekih 15min heheh odes u trgovinu po chips i sok i taman film dole... i mozes ga gledat... samo sto je stvar kod mene sto imam u skladistu toliko toga da se ne moze dogodit da nemam sto za gledat to je tako.... heheheh btw 8mbit-a je strasna stvar i stvarno mi je rasteretilo komp kad sam imao 1mbit prije 4mj ove god mislio sam da ce mi napajanje u najbolju ruku otic kvragu a nije jer komp nije bio gasen 200dana.... samo restarti svakih 10dana... sad bar komp dozivi predah ugasim ga i naspava se heheh beauty sleep ![]() |
|
|
|
|
#822 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Moj se komp nikad ne gasi čak nemogu ni zaspat ako nečujem šum ventilatora.Al mislim da če š se vrlo brzo na toj brzini zasitit.I počneš drugačije skupljat stvari jer nemaš više potrebe držat 600 giga filmova kad možeš svaki imat za 30 sata na kompu. Edit: Danas zovem da mi spuste brzinu sa 5 na 8 ![]()
|
|
#826 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
|
#832 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
#834 |
|
Banned
|
Atha kad če samnjenje cijene flata,jel ima kakvih naznaka? |
|
|
|
|
#835 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel ko ima kakve nove informacije do kad ce oni dignut te brzine? Zvao sam szk ali niko se ne javlja. Cekao sam preko 20 min. P.s. @ ljude koji pitaju za smanjenje cijena: Da covjek ima kakve informacije sam bi ih postao tako da nema smisla pitati takve stvari tu, ili imate potrebu da se locka ovaj thread? |
|
|
|
|
#837 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Sta oni daju informacije kad im posaljes mail? Ovo je nesto novo. Svaki put kad sam im slao mail dobio sam odgovor da nazovem sluzbu za korisnike i da njih pitam. Prije koliko si dobio mail? Oni ce za 4 dana dignuti brzine svima? Je mozda ovima s 1 na 2. ![]() |
|
|
|
|
|
#838 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne bi znao kako ti rješavaju putem maila, ali zvao sam par dana za redom službu za korisnike i nisam dobio niti jednom nekog operatera, pa sam im poslao jedno 3 maila, i odgovorili su mi da su produžili rok do 1.12. A rekao sam da čisto sumnjam u to...prije do kraja godine. |
|
|
|
|
#840 |
|
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
i kod mene slicna stvar danas mi je dosao tehničar i kenjazi mi kako mi net puca zbog toga sto mi je telefon ustekan u zid a ne u splitter u drugoj sobi di je komp i router..... i tra la la la la, ovo i ono kad ja ospojim splitter i spojim net direktno u zid a on kaze nemoguće da tako radi bez pucanja..... he he he ko je tu lud..... zvao ih jedno 5-6 puta po jedno 30-45min i nakraju sam si sam slozio jer ovak kak je to "tehnicar" postekal pak nije bilo kak treba tj. pak je pucalo.... |
|
|
![]() |
|
|