|
![]() |
#811 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#812 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja se veceras vracam Oblivionu nakon tjedana izbivanja, a uz puno srece setati cu i Paradiseovim i Dreamfalovim svijetom... Jedva cekam! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Joinah se dark brotherhoodu, totalno su likovi poremeceni (spihicki, a i fizicki, npr onaj vampir koji spava na kamenom ljesu ili sto je vise) ali su questovi zakon. I bonus je dobar, zna se zalomiti super itemsi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ja sam tek ušla u fighters&mages guild.. a i nisam baš nešto puno igrala..tek sam lvl 5 (valjda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() postat će i on lopov kad naraste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je nesto novo... Imamo "female gamer"-a ovdje! Svaka cast! ![]() ![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Mislim-naravno da sam si napravio custom... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
|
Mah, sad i meni dodje da napravim novoga.... ![]() *** u cemu je stvar, kad je vise od 2 enemija odma me zakolju, jos nisam savladao tehniku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
To si trebao raditi na početku-sad bi ti bilo puno lakše. U igri postoji bug u leveliranju-ti napreduješ u svemu ali neprijatelji isto, ovaj patch bi to trebao riješiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Archangel Of Light
|
Meni je jedini zajeb kod lika sta sam si stavio za Primary Skill , Destruction , a ciljao sam na fightera koji ce tu i tamo koristiti se spellovima, medjutim u Oblivionu mi se Destruction spellovi uopce ne svidjaju.... da sam stavio restoration ajde, ali s ovim sam zaje.....
![]() |
#824 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ali nema veze-možda je tako i zanimljivije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#828 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
I ja sam skuzio da bi mi dobro dosli neki skillovi ali tesko je na pocetku igre stvoriti predodzbu o tome sta ce ti na kraju trebati i kakav bi bio idealan lik (za tebe)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Archangel Of Light
|
Koliko questova ste rijesili do sada? Ja sam dogurao do 89 rjesenih..
![]() |
#830 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj nek neko da taj patch za leveliranje. I meni ide na zivce. BTW igra suksa al ja i dalje igram ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
ima rareitemsv1.18, uglavnom necesh naic na bandita koji ima deadric, glass armor ili mach. Tako da ih je malo lakshe tamaniti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
Jedno pitanjce za postavke grafike u Oblivionu. Nedavno sam nabavio 6600GT i nisam u Oblivionu dobio baš neko ubrzanje. Prije sam imao ATi 9600 (nije bila pro) skoro isto ko sada po brzini. U rezi 800x600 srednji detalji (isključeni HDR i bloom) padaju fps-ovi na 15-ak kad se pojavi više od recimo 2 neprijatelja (prilično trzavo). Kako bi bilo najbolje podesiti postavke u igri a da ide solidno? Mislim da bi sa 6600Gt trebao ići brže. Preporuke?? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
|
Malo o Oblivionu. ![]() Likovi spavaju otvorenih očiju. ![]() Ja stojim liku na glavi, a lik trči ko na traci za trčanje i zabija se u kamen, a i monster dole isto. ![]() Ovaj ring što ga nosim je vjerojatno jedan od najboljih u igri. Omogućava hodanje kroz ,,krute'' objekte: goood : ![]() okej, ajmo reć da sam zaglavio ![]() išao sam konačno riješavati quest za Azura's shrine, i zakoljem onog prvog lika ali tamo ona kombinacija sa orkom koji me čekićari i još jednim je totalno ubojita. Onaj čekić ima magiju da mi strenght totalno skrši, i ja eto nekako se snađem i magijom ga ubijem. I što sad? Strentght mi je na 4? Ovo sam sve morao baciti, probao sam i spavati ( u krevetu) i po 24h ali nista. Help?: stoopid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Super Moderators
|
Često se zna popušiti neka boleština koja ti smanjuje određene atribute-probaj gibat u prvu crkvu pomolit se ili ćeš možda morati maznuti otrov da se izlječiš... Ako mislimo na isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
|
Pisalo mi je samo your strenght has been damaged. U onom altaru u crkvi kada ,,čačkam'' po njemu mi neće jer sam u dark brotherhoodu i thiefes guildu ![]() btw - kakav otrov? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Neki koji lječi to kaj si popušio. Meni je uglavnom palilo ovo sa crkvom. :-) Probaj neku magiju koja regenerira strenght ili neku kojom možeš strenght paliti od neprijatelja... I ja sam u dark brotherhoodu i thiefes guildu ali sam pazio kad i gdje ću raditi sranja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Premium
|
Nadjoh neki potion of might i on mi ,,nabilda'' strenght na 9. Čak 9. Također nađoh neki fortify strentght skill ali njemu za 90sec prođe efekt ![]() dali postoji neki način da se ipak regeneriram strenght u crkvi? Shto moram napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Da nemaš kakav bounty pa ne možeš u crkvu??? |
|
![]() |
![]() |