|
![]() |
#811 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
1:122:10 ako si voljan, napadni malo ovog, i reci mu da ima pozdrave od schelje |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#814 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
mogu ja igram vec u uni 3 pa bi malo preso negdje drugdje ![]()
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma bit će vam i bolje bez mene, i tako ne igram previshe i svaki put kad se pomaknem za jedno 5-6k bodova neko me tako dobro skrši... imao sam 2000 m. lovaca da Bulji napravim mjesec i eto, zaboravio napraviti FS. Da sam barem dobio mjesec u tih 50 puta koliko su me do sada skršili. Shaljem ime i pass R.B-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
hvala SniperWolf ![]()
![]() |
#819 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Cheff nisi normalan, pa šta još uvijek ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Tko je još u uni1? Sputnik je netko sa pcekspert foruma koliko sam skuzio dosad...inace meni je igra malo dosadila, pa igram samo povrmenom. Flotu nisam gradio mjesecima, imam trenutno 8000 lovaca, 1000 velikih, 400 reciklera, 1000 krstarica 500bb...mislim da cu je prodat nekome za mjesece. Imam toliko jaku ekonomiju, da se bez ikakvog raidanja penjem po ljestvici i trenutno sam oko 60. mjesta ![]()
![]() |
#822 |
Premium
|
Jesam li spomenuo da imam mjesec sa 12000 malih lasera ![]()
![]() |
#823 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Igram ja uni 1... Nick je LordNitro
![]() |
#824 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Aurelie kaj si tak jak?!?! Sputnik je black dragon. Od k nama u CRO_Fire ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
|
Tako jak? Pa sjecam se dok sam bio u CFP pa ste vi bili 1000 puta jaci od nas. A sto je sad sa vama, netko vas pogazio ili sto? Gdje je nestao cheff, sjecam se kad je napravio koloniju kraj mene kad sam tek bio dosao pa sam se prepao ![]()
![]() |
#827 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
di se igra sada? jel ima koji acc za mene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Premium
|
Mozda dodjem u savez kad dobijem adsl pa budem krenuo sa radnjom flote, sad sam bez saveza tako da me nitko ne dira niti ja ikoga diram. Tako igram kroz cijelu igru, dosad sam napadao samo one sto su mi rat objavili...
![]() |
#829 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
CFP?!?! Pa to mi je bila everyday farma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nije nas zgazio niko. Sputnik, CK i cheff otisli, renesis takodjer. Mislim prestali uglavnom igrat. Sad i b3mti. ja sam u banu bio tbog rječi ''Đubre'' i psyhotic mi je pojebao flotu. Papak jedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
|
kvragu, neki bug u firefoxu vec par puta pisem reply i svaki put ga obrise. kasniej cu napisat ![]()
![]() |
#831 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Premium
|
E evo mene. CFP je bio cudna biljka, bilo je par respektabilnih igraca ali ostali nisu znali ni fleetsave. Ja se nikad nisam zakacio s nikim od vas, jer sam imao kolonije u sestoj galaxiji, gore sam dosao medju prvima jer sam uvijek ogame igrao u miru i mrzio sam da me itko dira jer nisam ni ja nikoga. Uglavnom sada je gore toliki urnebes, svi su dosli gore, neki s istom namjerom kao ja, a neki da nam pokvare te namjere. Ja se dnevno spojim 2-3 puta, stavim nesto gradit i odem off, a za zivot u miru brine se obrana koje na svakoj koloniji ima u izobilju.... Neko vrijeme, dok je rat bijesnio, imao sam flotu u top 30, koja je tada imala nevjerojatan broj krstarica (1200, dok su cak i najjaci igraci imali manje od 200) pa me ne nitko nikad nije usudio napast. Pa je slijeidla spoznaja kako ogame uzima ogroman dio mog zivota, prebacio se na ekonomiju, ne trazi puno vremena a opet mogu igrat. A ako se netko bude htio ratovat, jes da imam flotu staru 3 mjeseca ali ipak moze pucat. A stvarno nisam znao da su ljudovi sa pceksperta jos u igri. Sjecam se negdje u pocetku kad je cheff napravio koloniju na 2:200 ili tu negdje (jasam na218) a tu su bili skoro svi iz cfp-a, pa je netko stavio onu sliku nekog radnika što gleda u polje i onda oblačić iznad glave "joj što će cfp farme dobro rodit" hahaha ![]() Fleks, koji ti je nick u igri. ne mogu te nac...
![]() |
#833 |
Registered User
|
nije bio to rat...to je bio raj..kolonija je bila na 2.203.15 oko mene je bilo sve puno CFP i TM87 ..mogao sam birat koga cu ici pljackat ,mislim da je Mad Man na 2.201 tu izvukao najdeblji kraj od svih CFPa...onda se proculo za taj raj i svi dosli...tad je pocelo sustavno farmanje igraca CFPa, poslje toga sam skino par igraca iz HZSA i vise nije imalo simsla igrat jer su me prestali i sondirati ,a kamoli napadati..Mjesto 29 od 9771..otisao sam u MO mjesec dana i nakon toga dao acc...uzeo sam drugi acc na 300 mjestu nazvao ga danko banako, isti Q niko me nije napado ali su me sondirali..preselio sam se u drugi savez vratio ime cheff , tad su me prestali sondirati..ovo vise nema nikakvog smisla zato sam ponovo dao acc...zakljucak ogame suck ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
|
ozbiljan ko smrt...slikao sam knjizicu i dobijes sliku na kojoj vidis key tako da znas da nije falseta...ali acc mora bit u jakooo dobrom stanju jer keyovi su puno para a trebaju ti oba biti original da bi igrao na b net..a svaki kosta masu sad ti ponudi meni acc pa cemo vidit..javi mi se na msn cosmicgate46@msn.com...sto prije jer mi je hitno i imam vec jednu ponudu 230k...sad javi pa cemo vidit bez obzira ako je 10 20k manje ako je acc dobar zasto ne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
: cheers2 : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|