|
![]() |
#811 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
hehe moze biti,ali sumnjam vidjet ces slike mozda se ja varam,ali cini mi se da sam u pravu
![]() |
#812 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
You'll Never Walk Alone
|
ma znam skuzio sam ali svejedno kazem mozda sam u krivu,ali nekako sam uvjeren da nisam jer sam se cuo s frendovima i oni misle isto da je tu bilo nekaj drugo u igri ![]()
![]() |
#814 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() mogli su jednostavno NE prikazati tribinu za vrijeme trajanja prijenosa...mislim da bi to bilo elegantnije rješenje od ovog "laganja" o tehničkim problemima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Svaka čast Rijeci, jest da su se buksali ali su znali iskoristiti svoje prilike, a niš nemremo cijelo vrijeme pobjeđivati-Bošnjak je fulo ono što inače treba zabiti, sve u svemu solidna tekma. A ovaj Hrt, joj kak bi ih bezbol palicom nalemo.... E da svaka čast Puli-dečki su me fakat iznenadili, kolko ono 8 pobjeda na domaćem terenu zaredom.
![]() |
#817 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#818 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=299910 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
You'll Never Walk Alone
|
a loptu su imali 10 puta sve zajedno,ali nije to uopce bitno rijeka je pobijedila i bok ali dinamo mora !!! iskoristiti od 10 prilika za gol barem jednu,nemozes sve zajebat,ali ponavljam opet sjebali su prijenos pa vidis da su drugo poluvrijeme kako sam cuo bio prenosili koda se hokej igra do out linije da se nebi slucajno nekaj vidjelo,i svizac ocito nije uspio zamotat glas navijaca, bar se to culo ali zalosno je sto se radi od nogometa u nasoj ligi, prezalosno... steta sto niste vidjeli prvo puluvrijeme isto je bilo jako dobro mogli su bar to prikazati u nekoj snimci... drpic je dao autogol,etto drugi gol,igra odlicna i naravno koreografija bas steta...
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 26.03.2006. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#822 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Joj, ovi hateveovci su mi tkao digli tlak da to nije normalno. Cijelo prvo poluvrijeme sam morao slušati radio da znam kak se kreće reza. Prvo sam planirao voditi buraza na tekmu, ali su me onda odgovorili jer - "ipak ti je tekma na tv.". A Riječani.. U subotu u novinama najavljivali - u Maksimiru idemo napadati blabla, pa sam to i vidio, samo čekali na svojoj polovici, onaj Žilić je već pri 1-1 rezi maksimalno otezao s izvođenjem gol auta.. Užas. joj, samo da Bošnjak nije fulao one dvije strašne prilike... ![]() ahh.. šteta.
![]() |
#823 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gle, omakao mi se prst na dvije stranice spama. Držite se nogometa. Nema više ovakvog spamanja, ako se hoćete svađat slobodno koristite mail ili ICQ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
cestitke na pobjedi - ali samo na tome ce ostati , vec je Rijeka ziher i prodala kup hajduku . Sudjenje je bilo sramota , nakon Pule opet sudac ko da pomaze 'slabijoj ekipi'. ali valjda armada vise nece protestirati zbog nacionalnosti svog vratara - covjek je spasio jucer tekmu , stvarno je no.1 u Hnlu , bez obzira kaj je . i do zadnjem zvizduka se culo Nema predaje , a ne Upravo odlazi ili slicno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Premium
|
Citiraj:
Organizirao partijanu neku za igrace i kaze => "Ajde bre da partijamo,kupio sam nova kola" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To je jedan frend od sestre slucajno snimio ![]() Sad dinamo ide u osijek,rijeka docekuje kamena,kad bi se smanjilo na 7 bodova onda bi to postalo zanimljivo ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 27.03.2006. u 09:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
od tada se redovito iz utakmice u utakmicu sprema na bunkerisanje. btw, chestitke na pobjedi, kako je andeo rekao, sada ipak postoje kakve-takve shanse za rijeku da ugrozi dinamo, razlika nije toliko nedostizhna.
![]() |
![]() |
#827 |
Hejter
|
Ali kad je covjek dosao u rijeku cak je bilo rijeci o bojkotu Armade , zar ne ?? Rijeka nije igrala bunker , nego je zatvarala dinamo u sredini a ne na svome sesnaestercu kao sto su cinili ostali . ali je smijesno da su imali samo 2 prilike i dali 2 gola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Nije istina da je Rijeka imala dvije prilike. Imala ih je 4 i iz toga su dali 2 gajbe. Dinamo je imao kakvih 5-6 šansi i dali su samo jednu gajbu. Rijeka je odigrala čvrsto i korektno, pobijedili su zasluženo jer Bošnjak je morao zabiti iz 2 čista zicera. Bez obzira na dobru večer Žilića. Po meni je Dinamo izgubio zbog lošeg Mamića. Jako ga cijenim, većina dobrih Dinamovih napada ide preko njega i ako on ne funkcionira igre nema. A u subotu je odigrao jednu točnu loptu od njih 20. U glavnom najbolje od svega su bili BBB, sjever je kuhao svih 90 minuta bez predaha! Svaka čast dečki, tak se navija!: goood :
![]() |
#830 |
Hejter
|
Ne bi reko da je kriv Mamic sam , kriva je sredina jer se raspadala , a napad je kriv kaj nije zabijao . ipak je nogomet momcadski sport - pobjedjuje momcad , ali i gubi momcad . nista strasno zasad - na kantridi bu prilike za revans . bas me zanima hoce li i onda biti tehnickih problema ' |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
|
![]() |
#832 |
Hejter
|
Prenosis dezinforamcije - to je kombinacija prve ekipe i rezervi sa osjetno vise neuigranih rezervi , i pa kaj - pa nisu bodovi u igri A opet uspavanka Hajduk - Rijeka ; stvarno lijepo da to prenose , onda se covjek stvarno zazeli veceras Lige prvaka , jer ovo kaj oni igraju - nije nogomet . jedino kaj sam siguran da dok sudi Zeljko Siric Hajduk bi remizirao i sa Barcelonom , taj tip je sramota , hvala bogu da mu je ovo zadnja sezona . |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() A ovu tekmu nebi komentirao,Siric bi mogao dobit po lubanji kao Bonacic...netko ce jednostavno popizdit,puno je ludih ljudi. Rijeka je po meni pobjedila 1:0.A na Kantridi Hajduk nema sta trazit,jer nece nista dobit...Kup ostaje na Kantridi : cheers2 Nadji mi ijednu tekmu jadranskog derbija a da je lijepa za oci?Po meni Rijeka nije igrala lose,pogotovo drugo poluvrijeme,greske su sastavni dio ovakvih tekmi,jer je psihicki vrlo teska i prepuna naboja... Sve je to nogomet,ali mene sada zanima sto ce bit s Bonacicem...Ili Kuze-om ako Dinamo izgubi u Osjeku,sto nije nemoguce... ![]()
![]() |
![]() |
#835 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Pa ako je ovo bila dosadna utakmica onda stvarno uzmi gun i ubij se jer tebi je sve dosadno osim kad Dinamo igra(i u zadnje vrijeme gubi)!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Hejter
|
A kaj je nek uspavanka ?jedino kaj podsjeca na nogomet je to kaj njih 11 x 2 trci za loptom . Ni dinamo ne igra nesto zanimljivo - u subotu je bilo dosta lose , drugo poluvrijeme skoro pa negledljivo . Ja ne znam koji je tebi pojam nogometa - to je valjda problem sa manjim sredinama gdje niste navikli na prvu ligu pa te sve zadovolji , mene ova nasa liga ne zadovoljava , zato jako jako puno gledam strane lige - najvise englesku , spanjolsku i nekad talijansku i tp tome postavljam kriterije . a ne kao ti ocito u dvobojima Jedinstva i Udarnika . |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() manje sredine....svašta... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Virus7. 29.03.2006. u 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
You'll Never Walk Alone
|
da da a niko ne prica kako je dinamo ostecen zadnje 3 tekme,a da nepricamo o ovome uzasu u maximiru i sudjenju,ja sam napisao gore rijeka je pobijedila i bok ali replace je i zadnji put a i ovaj put drito istinu rekao oko svega zato nemojte pricati gluposti tu ima ljudi kaj su bili na tekmi i vidjjeli sve a i vidjlei smo i danas bunkercinu,tolko o tome,i metalac je drugoligas ako neznas a u cijelome svijetu ispadaju klubovi koji igraju liguprvaka u kupovima od amatera tako da tolko o tome kao liverpool recimo a bio je ligu prvaka digao,a da nenabrajamo dalje jel bi post bio jaaaaaaako duuuuug zato tisina dok nedodjemo u vas grad pa da vidimo kaj imate za rec obicno nista ko zadni put!!!
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 29.03.2006. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|