|
![]() |
#812 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni su ljepsa slova nego slicica ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
nisam nista primjetio... ![]()
![]() |
#815 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Čini se da je sve ostalo na priči. ![]() BTW krmio od 7 navečer do sad, sad moram učit informatiku, biologiju, hrvatski, a imam punih 2 sata. Blago vama insomničarima, vi zbog nespavanja imate viška vremena za aktivnosti takve vrste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
MadModerator
|
Faithless - Insomnia Deep in the bosom of the gentle night Is when I search for the light Pick up my pen and start to write I struggle, I fight dark forces in the clear moonlight Without fear Insomnia I can't get no sleep I used to worry Thought I was going mad in a hurry Getting stressed, making excess mess in darkness No electricity, something's all over me, greasy Insomnia please release me And let me dream of making mad love to my girl on the heath Tearing off tights with my teeth But there's no release, no peace I toss and turn without cease Like a curse, open my eyes and rise like yeast At least a couple of weeks since I last slept, kept taking sleepers But now I keep myself pepped Deeper still, that night I write by candlelight, I find insight Fundamental movement, huh, so when it's black This insomniac, take an original tack Keep the beast in my nature Under ceaseless attack I gets no sleep I can't get no sleep I can't get no sleep I can't get no sleep I need to sleep, I can't get no sleep I need to sleep, I can't get no sleep :clap:
![]() |
#820 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#822 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Da nemam takvih problema. treba na vrijeme učiti ![]() ![]() ![]()
![]() |
#823 |
CyberSky
|
Da nemam takvih problema. treba na vrijeme učiti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#825 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Evo gledam malo ovaj topic i vidim da ćiber_manija ima sličicu u sigu. Dakle tko se snađe može imati sličicu. ![]() Evo sad sam odigrao COR - Escape From Butcher Bay po drugi put. Malo ću pogledati forume i idem spavati.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
CyberSky
|
Ja sam bio malo igrao Cod, sad ću malo pogledati i idem spavati
![]() |
#827 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#831 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
A kako to ispraviti :confused: ... pošto smo insomničari nebi trebao biti problem jer imamo vremena ... ali meni to ne uspjeva. CLS DO Uvijek .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. matematiku ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. hrvatski ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. strojeve ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. strojarstvo ču kanije .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. WC3 .. sklopove ču kanije LOOP END |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
ČLAN FKTa
|
E to da smo insomničari - ja sam danas popodne odvalio 3 sata ![]() Dobar ti je program, u mene je slično, samo nije WC3, već Underground 2 (još ga igram ![]() P.S. Jel to Qbasic - to sam učio u osnovnoj. Sad sam na Pascalu. PROGRAM ucenje_ili_igranje; VAR ucenje:BOOLEAN; BEGIN ClrScr; FOR ucenje = 1 THEN; WRITELN ('Ubij se'); IF ucenje = 0 THEN; WRITELN ('Čestitam na izboru'); READLN; END; END. Sad ne znam jel FOR ili IF al nije bitan sadržaj već simbolička poruka. Inače informatiku imam 5. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
|
Paskal lol To sam kod kuće malo prao (čitaj: pokušavao naučit) Glup mi je program jer prvo definirat sve varijable pa tek onda radit šta trebaš ... ma isti je to k.r.c .. ![]() 3 sata si drmno ! WoW ... zadnjih 3 dana ukupno sam drmno jedva 6h. Tako je to kad se gradivo ostavlja za zadnje sate Ali tu je tjelesni pa dobro odspavam u svlačionici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
uff taj WoW... bojim ga se... cim mi se pojavi na kompjuteru mogu se pozdravit sa zivotom... ![]()
![]() |
#836 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja tek došao kući. Bio u Svici na natjecanju. mrtav sam umoran. nisam dostojan insomničara. laku noć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Eeeej, jel budan itko? Jebote, evo skoro 6, a ja se zajebavam tu po forumu.. Ma treba mene ![]() ![]()
![]() |
#840 |
Premium
|
Ljudi pa nećete valjda sad spavat ... neznam kako vi ali ja imam polugodište i namjeravam ga dobro iskoristit .. WC3 .. CoD :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|