|
![]() |
#8161 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš u Kauflanda za 1700kn 40" Blaupunkt FHD. Baci oko i na to dobra je cijena, nisam siguran za garanciju.
![]() |
#8162 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Vidim, laički ne izgleda loše. Uzet ću u obzir
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8163 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Što se ovog blaupunkta tiče, kupio mami i mogu reć da baš i nije neka sreća od slike. Nego imam pitanje, jel ima netko neki od ovih novijih tv-a s HEVC funkcijom i kako im čita H.265 torrente?
![]() |
![]() |
#8165 |
Premium
|
Da, kodi i max TV to go koji imam tu ispadaju. Razmišljao sam da idem na dobar tv bez smart opcije plus neki Android top box. To mi je isto jedna od opcija.
![]() |
#8166 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.01.2017. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8168 |
The mighty pirate
|
Ono što ne radi, je tipkovnica u Youtube aplikaciji. Radi normalno u browseru, ali u aplikaciji ne mogu ništa tražiti s tipkama, samo strelicama birati po OSD tipkovnici. To nije TV kriv, nego onaj tko je napravio YT aplikaciju, ali bilo bi lijepo da to srede...
![]() |
#8170 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
A ja sam mislio da samo moj Grundig zeza sa tipkovnicom, isto tako u Youtube-u ![]() Isto sam počeo koristiti i mob i tablet za tu namjenu na tv-u pa sad nova Logi K400+ stoji neiskorištena nažalost... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8173 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8174 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Može preporuka za lcd tv bez smart funkcija, non 3d, ali s kvalitetnom slikom, max 102 cm, može i manja dijagonala. I bilo bi super da je tanak i bez velikih rubova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8175 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Da, taj model je rasprodan. No ima u Elipsu još 55" televizora za manje od 4000 kn, i s 5 godina jamstva. Osim ak ti je bitan smart tv.
![]() |
#8176 |
Premium
|
Nije mi bitan smart tv, bitnije mi je ono 600Hz šta piše, ali moguće da je to u ovom rangu televizora više marketing nego razlika u kvaliteti (i da ima placebo efekt na gledatelje). Svakako se za tu cijenu isplati Grundig (ja gledam s otprilike 4 ipo metra, ne gledam mnogo tv programe, samo filmove i serije ponekad).
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8178 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
Možete mi preporučiti best buy Smart TV uz sljedeće uvjete/zahtjeve: - 3D - Full HD - dijagonala min 119 cm - služio bi najviše za gledanje skinutih filmova i serija. Ponekad YouTube, a gledanje TV programa je u drugom planu, znači rijetko. - udaljenost cca 3 m s koje bi se gledao i bio bi na zidu. - ponekad bi možda i neku igru s kompa igrao na TV-u, tipa PES i sl., a postoji mogućnosti i da će nekada biti PlayStation spojen. - jel moguće naći nešto takvo da valja za oko 3k kn? Ako ne, da je cijena ispod 5k kn bi bilo dobro. Ali, ako ima nešto i skuplje što stvarno vrijedi dati te novce uzeo bih u obzir. - i da, nije mi bitan "future proof" zato što ga vjerojatno neću zadržati duže od 1-2 godine. - naravno, kvaliteta slike i veličina ekrana su mi najbitnije, jer prvenstveno želim "apgrejdat" iskustvo gledanja skinutih filmova i serija koje trenutno gledam na 24" Dell U2412M monitoru I trebam napomenuti da prvi put u životu kupujem TV, nemam trenutno nikakav i ne gledam inače TV uopće, sve preko kompa ide... ![]() Svi prijedlozi dobrodošli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8179 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Što se tiče izložbenog. Moji starci kad su kupovali tv isto su uzeli izložbeni isto panasonic. Još kad je panasonic imao dućan iza AM. Stara je htijela srebrni ali nisu imali osim izložbenog i ona zapela za taj. A taj je tam tandrljo po cijele dane pitaj boga koliko dugo. Međutim TV se pokazao kao pravi odabir jer već 10 godina radi bez ikakvih problema a kod njih isto radi po cijele dane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
da, u elipsu za 3599 i 5 godina. akcija je bila do 31.12. ili do isteka zaliha, vjerujem da su zalihe istekle jer je još jedan ostao bio u Rijeci kad sam ja kupovao (u dvije elipso trgovine) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8181 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
ukoliko nećeš surfati bežičnom tipkovnicom i mišem mislim da ti SMART opcije ne bi trebala biti važna iako danas ti je skoro svaki pametan. druga stvar je 3D: nemam tu opciju, ali mislim da je to još u povojima. nisam siguran koliko ćeš se usrećiti time. očale moraš kupiti također i to onoliko komada koliko ljudi gleda 3d projekciju. moja preporuka: plazma sa dvije godine pisane garancije taman koliko ti i treba iako mislim da bi ona mogla još 5 let delati. samo da napomenem: niti znam prodavača niti znam u kakvom je stanju tv. to je na tebi da utvrdiš. isto tako: cijena - ide li dolje i za koliko stvar je prodavača koliko mu je hitno i koliko si lukav pregovarač. nisam siguran, ali mislim da je taj model išao za poprilično puno više novaca iz trgovine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8182 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Da, ovo bi bilo super kupiti ako je uscuvan i dobro stanje. Da nema previse radnih sati i tak to. Kupovina polovnog je uvjek rizik ali se moze i profitirati itekako. Za ovu cijenu ja ne bi prihvatio nista manje od - kao nov. Najvise treba obratiti pozornost na sam ekran. Taj model je inace dolazio u pakiraju sa onom nesretnom olovkom za pisanje po ekranu i u rukama klinaca izvjesne su primjetne ogrebotine. Tak sam ja jednu polovnu 42st60 skoro kupio. Dogovorio cijenu, iznjeli tv vani da spakiramo kad ono izgreban ekran / staklo sto je dnevno svjetlo lijepo pokazalo. Dakako kada sam to vidio odustao sam. Tv pregledat izvana najbolje tamo gdje ima dosta dnevnog svjetla Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 25.01.2017. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8183 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa da, manje više su svi smart takvi koje gledam. 3D mi ima frend i super je zadovoljan, pogledat ću kod njega malo prije kupnje kako to izgleda. Hvala na preporuci, ali u OS sam i ne bih uzimao bez da mogu vidjeti prije kupnje btw. kad smo već kod smart TVa, koji OS je najbolji, ili bolje pitanje koji OS izbjegavati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8184 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
i mene zanima, kakav je android na philipsovim modelima, jel fludidan i ugodan za kloristenje ili bugovit i stekav ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8185 |
Premium
|
Hvala na informaciji. Poslao sam im mail i pitao hoće li opet dolaziti taj tv, ali evo još nisu odgovorili (poslao prije 2 dana).
![]() |
![]() |
![]() |
#8186 |
Premium
|
Kako ste zadovoljni slikom na Grundigu? I ja pikiram 55" i razmišljam da se odmah nakon posla zaletim u Elipso. Može preporuka nekog modela? Ne razumijem se u njihove nomenklature ![]() Najvažnija mi je kvaliteta slike jer mislim d aću uzet neki android box da ga priključim. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8187 |
The mighty pirate
|
Budžet? VLE su full HD modeli, VLX su 4k nakon tog ide 4xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx, 8xxx i 9xxx Veća serija znači bolji (opremljeniji) TV Ako imaš budžet od 5-6000, gledaj najnoviju Immensa seriju 7, 55VLE7630. Mislim da se nešto bolje ne može dobiti trenutno za te novce. 5450-5700 se cijena kreće, ovisi o trgovini, sudeći prema nabava.net Mislim da na tržištu nema TV-a s boljim zvukom od serije 7 i 9, pa ako ti je to bitno, uzmi stick s nekim filmom i muzikom i idi probaj u trgovinu, pa ako se dvoumiš između par modela, to će ti definitivno suziti izbor. https://youtu.be/b_6fQZDURcg?t=69 Local Dimming, Wide Color Gamut, 8 zvučnika...
![]() |
#8188 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
inace ag008 ovo radi, al mozda nekome usparam koju kunu. LG akcija na abrakadabri traje do pola noci. 5% se dobiva stavljanjem proizvoda u košaricu, a još 5% ostvarujete kuponom NOVAZA5. dakle 10% na ove cijene. https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...e=GRID&size=20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8189 |
Premium
|
Ne radi to ag008, to svatko pametan radi, no neki se srame priznat ali isto tako i pitat popust. Treba se borit za popuste jer uvijek ali uvijek trgovina može spustit ako želi to. Nema tu velike filozofije. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8190 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
mislio sam na reklamiranje abrakadabre ![]() |
![]() |
![]() |
|
|