|
![]() |
#8041 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam priliku preko Iskonovog webshopa kupiti telku sa popustom. Obzirom da je moja Panasonic plazma već u godinama, tražim zamjenu. Treba bi telka do 42" (mala soba), moja ima ugrađeni media player (da mogu umiroviti WD TV) i da podržava ovaj novi nadolazeći standard (ubi me ako znam kako se zove). Poželjno je da ima LAN priključak ili Wifi da je mogu spojiti na NAS i komp preko routera. Namjena - gledanje filmova, serija,... igranje = 0 bodova.
![]() |
#8042 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8043 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
A nešto je jeftiniji na mall.hr, ako je to isti tv, jer ima samo B na kraju. Ali tamo se nigdje ne spominje 5 godina garancije. Sutra ili prekosutra idem do elipsa, pa ću vjerojatno odmah i uzet sony i bok.
![]() |
#8044 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
http://www.elipso.hr/prilika/crni-vi...a-55vle5523bn/ Jel ima iko ovaj tv ili manji al isti model? 55" za 3100 kn i 5 god garancije Pošto nemam potrebe za smart i 3D cini se perfektno A za 4k kažu da ionako downscaling izgleda užas, a pošto filmove skidam u 1080p to je to onda? Iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8045 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
a da, brutala je cijena. po onome što sam ja vidio u riječkom elipsu, isti se signal vrtio, vidljiva je razlika u hercima, ako se ne varam. Na tom Grundigu se video vrtio onako klasično "filmski", dok je na ovome bilo vrlo glatko, "serijski". Teško mi objasniti ali očita je razlika u tome, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8046 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8047 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
http://www.samsung.com/uk/consumer/t...UE40F6320AKXXU ovu imam trenutno, koliko hz ovo ima? prema guglu ima 200Hz isto meni je na njoj slika perfektna, pogotovo 1080p filmovi Bas me zanima usporedba sa grudingom od gore^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8048 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8049 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Što je najjače, taj najjeftiniji Grundig ima najbolju sliku SD kanala od svih tamo izloženih Grundiga, vjerojatno jer je najnormalnije poštelan i nije kontrast i svjetlina nabijena, ali je slika skroz korektna. HD materijal isto izgleda na svima da budem iskren, bar u dućanu. Siguran sam da se u apsolutnom mraku vidi razlika između njega i 2-3x skupljih modela ![]() Za ovu cijenu je stvarno no-brainer, pogotovo sa 5g garancije, iako me uvijek kopka onaj Sony. Sad je na sniženju na ~6100kn, ali to je ipak 2x skuplje od tog Grundiga iako ima 4K, HDR, Android i stvarno je slika vrh, ali 3k je 3k ![]() Svi ostali modeli, što Philips što Samsung su mi jednostavno bezvezni kraj ova dva modela jer ako već hoćeš vrhunsku sliku ovaj Sony ih sve pere u tom cjenovnom rangu jer su bolji Philips/Samsung oko 5-5.5k, a ovi jeftiniji su isti kao ovaj Grundig, a opet skuplji 1-2k kn...
![]() |
![]() |
#8051 |
Premium
|
Za 5300 no brainer |
![]() |
![]() |
![]() |
#8057 |
Premium
|
isto tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8059 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ste zagriženi tvejvci, onda Sony. Skuplji jeste, ali i slika je bolja, više featurea te za klasu bolji tv-i. Ako vam je bitno da daje sliku i da je što veći, onda Grundig. Što više garancije to bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8060 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Samo je potrebno dovrsiti narudzbu, i na sljedecem koraku se odradi placanje. Malo glupo rijeseno, ali doduse pise postupak u uvjetima koristenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8061 |
Premium
|
Još jedna potencijalno dobra ponuda http://www.technomarket.hr/tv/lg-55uf680v-09144432 LG 55'', 4k, 3900kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8062 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
neka preporuka za tv (sd programi uglavnom) do 2-2.5k kn, moze i manje? ovo sam nasao http://www.sancta-domenica.hr/led-tv...40pft4101.aspx
![]() |
#8063 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://www.elipso.hr/audio__video/te...G-49VLE5523BN/ Nije plazma ali nije ni lose za te novce. -5% jos preko web shopa. Jednostavan za koristenje, slika je ok. Malo mene smeta nesto kao ips glow...ali za te novce. I ima 5 godina jamstva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8064 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Molim poštovano članstvo za preporuku Tva sljedećih karakteristika: dijagonala 49 - 55" plafon 5000 Kn Ako je u okviru plafona kvaliteta bolja na manjoj dijagonali, uzet ću navedenu Pod obavezno IPS (ili varijacije; AH IPS, IGZO i sl. zbog kutova gledanja) FHD (UHD me ne zanima) DVB T2 (HEVC 265) čim bolja slika iz SD odnosno FTA čim bolja slika na FHD odnosno MKV, MPEG, AVI, DVD, BD materijala pod čim boljom slikom podrazumijevam da mi npr. prilikom gledanja nogometa ili F1 sa FTA programa nema ghostinga,tj. da je čim manji te da gledanjem FHD materijala nema zastajkivanja slike (kompromise zbog tehnologije panela kao što su slabiji kontrast te IPS bleeding uzimam svjesno u obzir) 3D - NE! Zakrivljeni - NE! Bitno trajanje gare, naravno, čim dulje tim bolje Nebitno kvaliteta zvuka broj HDMI konekcija Bluetooth SMART Ethernet ili WIFI boja uređaja marka Na konstruktivnim prijedlozima, unaprijed zahvalan
Dabogda ti Chris Bangle radio facelift. Zadnje izmijenjeno od: lobo64. 19.11.2016. u 12:11. Razlog: dodavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8065 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mislim da bi dobar izbor bio neki proslogodisnji sony w755 ili w805 serija ukoliko bas trazis fhd. Samo meni nije jasno zasto ne uhd?. Meni bode oci sony 43xd8305. Bas taj konkretan model jer ima pravih 100hz sto je danas rijetkost naci na 43"i ips panel. Uhd na toj diagonali znaci da telka jako pristojno moze posluziti kao monitor. Kako je jedna od glavnih namjena konekcija sa pc-jem isto sam za ips prije nego za va. Najgora stvar kod kupnje danasnjih televizora je lutrija panela. Sam sam nedavno raspakirao desetak lg-a 42lf652 i svaki tv je bio prica za sebe i prilicno razlicit od drugih |
![]() |
![]() |
![]() |
#8066 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Preporuka TV-a
Pozdrav! Ovako, trebam TV za spavaću sobu i pošto mi je prostor ograničen tražim TV sa dosta specifičnim setom karakteristika: 32 incha dijagonala Full HD rezolucija 120+Hz refresh rate DVB T2+S2 SmartTV (streaming Amazon videa i Netflixa bez dodatnog boxa, ako se moze castat na isti jos bolje) WiFi pozeljan ali ne nuzan cijena do 3.000,00 kn Da li ima nešto takvo kod nas za kupiti? Karakteristike su navedene od najvažnije prema najmanje važnoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8067 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Kupio jucer u sd-i Panasonic TX-55cs620e jucer, upisao sam kod "sony10" i na akcijsku cijenu od 5299 oduzeli jos 10% tak da je ispalo 4769kn... Platio na 12 rata amexom. Danas zove covjek kaze to je izlozbeni model i jel pristajem na to. Malo mi je bilo bez veze, ali drago mi je sto su javili i pitali. Pitao sam koliko je radio. Kaze bajo 2 tjedna. Ma mislim si ima 5god garancije, i jos kad mi je rekao da mogu vratiti unutar 14 dana ako mi se bilo sta ne sviđa, pristao sam. Eto sad, valjda ce biti sve ok. Ako koga zanima mogu malo poslikati i dati dojmove kad dođe. Vec sam uzeo panasonic plazmu prije 4 god kada je bila akcija na 5god garancije, i ona je bila izlozbena, pa evo radi i danas vrhunski. Smijesno je to kako sam za panasonic tv upisao kod sony10 i proslo, kasnije sam probao panasonic10 i isto prolazi, al TV sam kupio sa sony kodom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8068 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas mi stigao Sony 55XD7005. Što reći - TV je fantazija, odmah ga spojio preko wifija na net, povukao update i malo testno bacija par 4K HDR videa za YT-a ![]() ![]() Dobro da imam optiku jer je materijal malo teži ![]()
![]() |
#8069 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Cestitam obojici na prinovi ![]() Eh, kad bi imali oci sokolove da primjetimo te detalje na udaljenosti vecoj od 2 m ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#8070 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može li mi netko izmjeriti dimenzije nosača (dužina i širina) za Samsung KU6400 seriju? Trenutni TV mi stoji na ormariću čije su dimenzije 53x40cm pa nisam siguran hoće li mi Sami stati. Radi se o ovom nosaču http://www.sancta-domenica.hr/Binary...f4/960_960.jpg http://www.sancta-domenica.hr/Binary...36/960_960.jpg https://www.youtube.com/watch?v=B_mTL_86PUE
![]() |
|
|