|
![]() |
#781 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Meni je GT3 ok, ali je daleko od simulacije ![]() E jeste čuli da odsada u svim natjecanjima i simulatorima ide novi software (briše se stari rFactor + modovi, GTR2 isto ide) stavljaju novi naprednji GRID, ali ako naručite odmah dobit ćete čak 2 metra ŽICE. Da, da, dobro ste čuli čak 2 metra žice, ova specijalna ponuda vrijedi samo za 555-HC N00B ![]() ![]() Pa je ste vi GRIDeri igrali neku od nabrojenih igara (GTR, rFactor) ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ma cak nije ni bitno dali je igrao simulacije ili arkade, vec je presmijesno da to komentira netko tko se igra na joypadu s rumbbleom..eee..rumble je najvaznija stvar u utrkama (rummble iliti dual shock kod sony-a...citaj imitacija FFa, tj lagano vibriranje koje bi trebalo simulirati fizikalne efekte u utrkama). no salu na stranu. za bilo kakvo ocjenjivanje fizikalnih modela, ponasanja automobila, osjecaja realne utrke i svega popratnoga, bez volana (preporucen je s 900° za onaj realan osjecaj) se to jednostavno nemoze kvalitetno napraviti, i stvarno nema smisla ocjenjivati igre dali vrijede u fizikalnom smislu ili ne sa joypadima, mishevima ili ono najbolje, tipkovnicom. ok rec dali je igriva, kakav je eye-candy, opcije i slicno..no fizikalne modele usporedivati...to bas nejde tak.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Isto tako se može primjeit i na gamepadu da nije toliko relana, ali eto čisto onako za ogledni primjer. Meni je igra ok u nedostatku bolje, i nije toliko grafički loša (ubtiti to je najbolje u GRIDu). Izgleda da je naš WR man aka Top50 nestao, možda je otišao na BUG forum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
OK, a da ja sada tebi gradjaninu lagano kazem, NE SE*I! Nemas pojma sta pricas. Prvo - jesam li ja naveo GT3 kao neku ozbiljnu simulaciju? Ona to je bila u svoje vrijeme, kada je izasao, ali ni to cak nisma spomenuo, tu igru sam u sasvim drugom kontekstu spomenuo od onoga o kojem vi govorite. Drugo - Da, nemam volan, ali kako ti mozes uopce pretpostaviti da nisma igrao, ili ne igram na volan??? I koje igre sam igrao tako ili ne, ajde molim te reci mi. Trece - opet ga sereš koliko si dug i širok - jesam li ja igdje rekao da je pravi doživljaj na joypadu??? Volan sam naveo kao prvo rjesenje, i lijepo rekao, tko nema volan, joypad ce jako dobro posluziti, iako losije od volana, opet miljama daleko od tipkovnice. A sto se tice rumblea, naravno da on ne docarava FF, ali dovraga, daj prvo procitaj sto pise, i/ili razmisli prije nego nesto kazes - opet - rumble efekt je puno bolji od nicega na tipkovnici npr ili joypadima koji ga nemaju, e ti ocito nisi igrao GRiD sa doticnim, ili ako jesi, onda se vidi da se ne kuzis u ono o cemu pricas, jerbo, naravno da ne moze on docarati efekt "cupanja volana" iz ruku, ali daje vrlo lijep ugodjaj prilikom sudara, prelaska preko rubnika i sl. A i evo, konkretno, joypad na kojem ja igram je kontroler Xboxa 360, koji ima analogne triggere, koji, vjerovao ti ili ne, mogu pritisak na gas i kocnicu poprilicno realno docarati, jer su potpuno analogni, smao eto, ne koristis stopala, nego prste. Probaj, pa ces vidjeti - taj nacin kontrole nije nimalo inferioran papucicama, osim eto, samog uzivljavanja u trku. I da, igrao sam i GTR i rfactor, i Richard Burns rally, i koje god cete se jos sjetiti ![]() MI HRVATI!!! (primjetite sarkazam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | ||
Banned
|
Citiraj:
Pa i ja koristim gamepad, jer trenutno nemam volan (ali sam igrao na njemu) i isto ima taj "analogni" kontroler. Činjenca je da nemožeš jednako dobro i precizno dozirat ako na volanu. BTW zašto se svađamo kada GRID nije takav kalibar igre? I još jednom gdje je nestao naš Top Man ?!?!? Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Gradjaninu - ako ti je GRiD toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Opet ste u GTR-GRID prepirci. Ovo je Grid tema, a GTR je drugi svijet zato... Inače, Rumblepad 2 IMA FF iliti Force Feedback. Ja to osobno ne koristim jer mi "ždere" baterije kad imam cordless rumblepad2. @Baja, sad sam 35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ma ko te je kaj prozvao osim da ne dajes komentare o fizici i osjecaju voznje? pises kako si nevjerojatan virtualni vozac, premazan svim mastima, a igras se na joypad.ko da si isprobao sve poze kama-sutra ali..s lutkom ![]() JEDINO zbog ceg sam te prozvao je taj detalj. i zaboli me kaj mislis da se svadam. niti se zelim, niti mi se da. jednostavno je smijesno citati nekoga tko ocjenjuje VOZNJU igrajuci se na gejmped, hebote. jasnija slika kaj sam htio reci? simulacije voznje se mogu igrati kako god zelis. i na tipkovnicu LOL. no, za dati ocjenu realnosti, sry, ipak ti treba volan. ocjaniti kako rekoh grafiku,stabilnost,ili bilo koji aspekt igre, to je ok, no brijati kako je super osjecaj voznje...sry, to nemozes. i to ti je to. ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT edita ![]() EDIT: Gradjaninu - ako ti je GRiD toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao. pa lijepo ti meni reci, gdje si ijednom slovom vidio da sam spomenuo grid u svojem odgovoru? pa onda objasni tko cita s nerazumijevanje i na kojem nivou ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 | |||
Banned
|
Moga bi se i ja uključit sa tipkovnicom kad je kokurencija mala ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ovo je raspravljanje na forumu koje je vezano za tu temu, i prema tome onda se može pohvalit / pokudit nešto jer je baš vezano za GRID ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
|
Opet vi... @gradjanin - 1.ti si od pocetka krivo shvatio - ono sto sam ja nahvalio u toj igri nije fizika, dapace - pogledaj malo bolje prijasnje postove, nego osjecaj utrkivanja, ako kuzis u cemu je razlika tj sto zelim reci, a rasprava je krenula u krivom smjeru. Vozni model je za danasnje standarde katastrofalan, a i damage koji se nekima cak i svidja, ja sam osobno popljuvao - prolista malo nazad par stranica, dakle samo osjecaj utrkivanja sam mislio - osjecaj klaustrofobije, zvukovi, osjecaj stisnutosti medju jos desetak ili vise vozila - o tome sam pricao, no sve si krivo shvatio. a tu ti cak ni joypad ne treba, tipkovnica je dovoljna za taj osjecaj. Tako da, mislim da ipak nisam ja taj koji je krivo shvatio stvari ![]() EDIT: Ili jos najbolji primjer - ti tako isto onda nisi nimalo kompetentan suditi koliko se koji cip zagrijava, tj je li previse ili ne ako se ne bavis materijalima ili termom? ali svejedno sudis. mozda i ne bas ti, a mozda se i bavis time, ali shvacas sto ti zelim reci ![]() trece - nisi spomenuo grid, ali komentiras u toj temi a pljujes po igri, i vecina postova nema upce veze sa igrom, nego evo, ovako ekoga, kao npr mene sada, opet pljujes, i opet, van teme. @Baja 001 - ne znam ja tu tko koga PWNA, ali znam tko se kome uvlaci u neko mjesto ![]() ![]() I da, ispricavam se ako te vrijedja spominjanje GRiDa, evo prepravljam receicu koju si mi citirao: Gradjaninu - ako ti je ON toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao. hebiga, eto, bio je smao jednom spomenut G..., ali evo, tebi za volju, ne spominjem vise to ime uzalud... ![]() Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 30.07.2008. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
koje faking spamanje u temi o sasvim dobroj i poštenoj igri. uostalom, ako se nekom ne sviđa, reci: ne sviđa mi se to to i to, i doviđenja. pljuvanje po nećem je jedno, a iznošenje svog mišljenja je drugo. a ovdje ima najviše materijala iz prve opcije. i to sve mahom kompetentni i veliki znalci. počet će se javljat ekipa koja je igru vidla samo na jutubu i screenshotovima, pa govorit da je smeće. I don't know shit about shit, i baš zato ne mislim tu nekome kontrirat i solit pamet, mogu samo reć dal mi se igra sviđa il ne i razloge, sve dalje od toga je pametovanje. dajte se saberite, prekinite sa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma pustite baju, on se bavi glumom i šekspirom... Gridom sigurno ne. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
|
Evo, zadnjih sat vremena prvi put probao igru online, i mogu reci da ima puno pizduna. Mislim, nisma bas vjerodostojan za ocjenjivanje s obzirom da nisma nikad bio multiplayer igrac, puno vise volim igrati igre sa pricom i sma se u njih zadubiti, pogotovo na PC-u (na konzolama igram dosta cesto MP), ali evo, ovo mi je tek druga igra ikad da sam online zaigrao, pa kao sto rekoh, ne mogu znati kako je u drugim igrama, no ipak mi se svidjelo, i mislim da cu nastavit igrat, tako da, promjenio sma potpis, pa ako nekog slucajno zanima, neka pogleda. Živjeli ![]() EDIT: Zna li tko zasto mi see rank ponistava? Kada god izadjem iz igre, tj kada ponovno idem igrati online, rank mi je uvijek isocetka Jr Rookie, iako ostala statistika ostaje ![]() Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 01.08.2008. u 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Premium
|
ali svaki put kada ponovno pokrenem igru, rank mi je na nuli, tj imam nula experienca ili kako li se vec zovu oni bodovi, i Jr Rookie sam - i onda doguram na neki vec, npr Jr Rookie sa 3 zvjezdice, i opet na nuli kada "restartam" igru. Ne znam, mozda na to mislis, ali onda nemam pojma koji sam rank i koliko bodova imam |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo igram GRID zadnjih...tjedan i pol dana..igra mi je oke sam kaj su malo usli u svjet arkada (ko sto je pro street u svijet simulacije) prvenstveno misleci na drift.... Ali postoji jedan proplem please help me ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Premium
|
Citiraj:
probaj googlat taj problem (ja sam lijena biljka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
|
Ne pada mi na pamet nista osim mozda ilegalne igre, tj ako nemas original, mozda ima neku zastitu, ili te mora registrirati a ne moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
imam jedan problem,čitao sam temu od početka ima dosta stranica ali moj problem nitko očito nema. Igra izgleda Ok ![]() ![]() pri pokretanju pojavi se Logo Racedriver Grid i ekran se zacrni i dalje ni makac,instlirao sam patcheve 1.1 i 1.2 ali ne pomaže ako netko zna o čemu se radi bio bi zahvalan ![]() edit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Evo probao i ja to cudo od uber grafike zvuka i FIZIKE. Nakon godina provedenih sa LFSom, rFactorom, GTRom, GTLom, netKar-om, GPL-om o ostatkom kolekcije nisam nista previse ocekivao, al ipak ni da ce biti onako lose nisam se ni tom nadao. Ponasanje auta je apsolutno bezveze, sa onim nekakvim GTR mustangom se bez problema ulazi u zavoje sa RUCNOM (LOL). Tocke kocenja su sve na cca 30m i to sa nekih 130-140 MPH, BLAH. Tako ni F1 bolidi ne koce. Moram priznat da mi je zvuk odlicno odradjen, ostalo je sve bezveze. Eh da jos jedan plus su sudari i steta na autu. Zbilja su spektakularni. Grafika mi uopce ne izgleda dobro, sve je spaljeno, bljesti, ja u stvarnosti nikad nisam vidija onakve zute oblake, ili jos bolje pijesak koji svijetli. Doslovno. Steta je sto za PC vise nema kvalitetnih polu-arkadnih voznji ko sta je bio legendarni NFS Porsche ili Toca 2... Jos kad se sjetim da ce Codemasters radit F1 "simulaciju" na engine-u GRID-a, mogu samo rec - STETA. Ne kazem da je ovo shit i ne-vrijedno spomena, vjerovatno je neki nalaze zabavnu za igrat, al od Simulacije ni S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |