Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.07.2008., 11:26   #781
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
Ti stvarno NEBI TREBAO KOMENTIRATI bilo kakvu simulaciju ili arkadu voznje i utrka
Potpis

Meni je GT3 ok, ali je daleko od simulacije

E jeste čuli da odsada u svim natjecanjima i simulatorima ide novi software (briše se stari rFactor + modovi, GTR2 isto ide) stavljaju novi naprednji GRID, ali ako naručite odmah dobit ćete čak 2 metra ŽICE. Da, da, dobro ste čuli čak 2 metra žice, ova specijalna ponuda vrijedi samo za 555-HC N00B

Pa je ste vi GRIDeri igrali neku od nabrojenih igara (GTR, rFactor) ???
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2008., 11:51   #782
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ma cak nije ni bitno dali je igrao simulacije ili arkade, vec je presmijesno da to komentira netko tko se igra na joypadu s rumbbleom..eee..rumble je najvaznija stvar u utrkama (rummble iliti dual shock kod sony-a...citaj imitacija FFa, tj lagano vibriranje koje bi trebalo simulirati fizikalne efekte u utrkama). no salu na stranu.

za bilo kakvo ocjenjivanje fizikalnih modela, ponasanja automobila, osjecaja realne utrke i svega popratnoga, bez volana (preporucen je s 900° za onaj realan osjecaj) se to jednostavno nemoze kvalitetno napraviti, i stvarno nema smisla ocjenjivati igre dali vrijede u fizikalnom smislu ili ne sa joypadima, mishevima ili ono najbolje, tipkovnicom.

ok rec dali je igriva, kakav je eye-candy, opcije i slicno..no fizikalne modele usporedivati...to bas nejde tak.
Staro 29.07.2008., 13:40   #783
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
ma cak nije ni bitno dali je igrao simulacije ili arkade, vec je presmijesno da to komentira netko tko se igra na joypadu s rumbbleom..eee..rumble je najvaznija stvar u utrkama (rummble iliti dual shock kod sony-a...citaj imitacija FFa, tj lagano vibriranje koje bi trebalo simulirati fizikalne efekte u utrkama). no salu na stranu.

za bilo kakvo ocjenjivanje fizikalnih modela, ponasanja automobila, osjecaja realne utrke i svega popratnoga, bez volana (preporucen je s 900° za onaj realan osjecaj) se to jednostavno nemoze kvalitetno napraviti, i stvarno nema smisla ocjenjivati igre dali vrijede u fizikalnom smislu ili ne sa joypadima, mishevima ili ono najbolje, tipkovnicom.

ok rec dali je igriva, kakav je eye-candy, opcije i slicno..no fizikalne modele usporedivati...to bas nejde tak.
Slažem se, tada se vidi realnost preslikavanja kontrola

Isto tako se može primjeit i na gamepadu da nije toliko relana, ali eto čisto onako za ogledni primjer.

Meni je igra ok u nedostatku bolje, i nije toliko grafički loša (ubtiti to je najbolje u GRIDu).

Izgleda da je naš WR man aka Top50 nestao, možda je otišao na BUG forum
Staro 29.07.2008., 14:26   #784
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
---

Zadnje izmijenjeno od: Reedy. 29.07.2008. u 18:58.
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2008., 14:31   #785
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
OK, a da ja sada tebi gradjaninu lagano kazem, NE SE*I! Nemas pojma sta pricas. Prvo - jesam li ja naveo GT3 kao neku ozbiljnu simulaciju? Ona to je bila u svoje vrijeme, kada je izasao, ali ni to cak nisma spomenuo, tu igru sam u sasvim drugom kontekstu spomenuo od onoga o kojem vi govorite.
Drugo - Da, nemam volan, ali kako ti mozes uopce pretpostaviti da nisma igrao, ili ne igram na volan??? I koje igre sam igrao tako ili ne, ajde molim te reci mi.
Trece - opet ga sereš koliko si dug i širok - jesam li ja igdje rekao da je pravi doživljaj na joypadu??? Volan sam naveo kao prvo rjesenje, i lijepo rekao, tko nema volan, joypad ce jako dobro posluziti, iako losije od volana, opet miljama daleko od tipkovnice. A sto se tice rumblea, naravno da on ne docarava FF, ali dovraga, daj prvo procitaj sto pise, i/ili razmisli prije nego nesto kazes - opet - rumble efekt je puno bolji od nicega na tipkovnici npr ili joypadima koji ga nemaju, e ti ocito nisi igrao GRiD sa doticnim, ili ako jesi, onda se vidi da se ne kuzis u ono o cemu pricas, jerbo, naravno da ne moze on docarati efekt "cupanja volana" iz ruku, ali daje vrlo lijep ugodjaj prilikom sudara, prelaska preko rubnika i sl. A i evo, konkretno, joypad na kojem ja igram je kontroler Xboxa 360, koji ima analogne triggere, koji, vjerovao ti ili ne, mogu pritisak na gas i kocnicu poprilicno realno docarati, jer su potpuno analogni, smao eto, ne koristis stopala, nego prste. Probaj, pa ces vidjeti - taj nacin kontrole nije nimalo inferioran papucicama, osim eto, samog uzivljavanja u trku. I da, igrao sam i GTR i rfactor, i Richard Burns rally, i koje god cete se jos sjetiti

MI HRVATI!!! (primjetite sarkazam)
ABuser je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2008., 14:37   #786
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
A i evo, konkretno, joypad na kojem ja igram je kontroler Xboxa 360, koji ima analogne triggere, koji, vjerovao ti ili ne, mogu pritisak na gas i kocnicu poprilicno realno docarati, jer su potpuno analogni, smao eto, ne koristis stopala, nego prste. Probaj, pa ces vidjeti - taj nacin kontrole nije nimalo inferioran papucicama, osim eto, samog uzivljavanja u trku
Ovako, vibracija nemože nimalo biti kao FF, ona po meni više služi za masažu. IMHO kakve koristi imam od nje, kada se auto isto mota i sl, FF služi za to ako si igrao na volanu!

Pa i ja koristim gamepad, jer trenutno nemam volan (ali sam igrao na njemu) i isto ima taj "analogni" kontroler. Činjenca je da nemožeš jednako dobro i precizno dozirat ako na volanu.

BTW zašto se svađamo kada GRID nije takav kalibar igre? I još jednom gdje je nestao naš Top Man ?!?!?
Citiraj:
Kak ja još to nisam nabavil... Ima li možda kakva RIP verzija gdje za skinuti? Na P.M ako tko ima...
EDITiraj što prije, inače t ne gine kazna
Staro 29.07.2008., 14:44   #787
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ovako, vibracija nemože nimalo biti kao FF, ona po meni više služi za masažu. IMHO kakve koristi imam od nje, kada se auto isto mota i sl, FF služi za to ako si igrao na volanu!

Pa i ja koristim gamepad, jer trenutno nemam volan (ali sam igrao na njemu) i isto ima taj "analogni" kontroler. Činjenca je da nemožeš jednako dobro i precizno dozirat ako na volanu.

BTW zašto se svađamo kada GRID nije takav kalibar igre? I još jednom gdje je nestao naš Top Man ?!?!?

EDITiraj što prije, inače t ne gine kazna
Ja ne znam zasto se svadjamo, nisam ja zapoceo svadju, pitaj si kolegu gradjanina. I po 3. put - Ja NISAM NIGDJE REKAO DA RUMBLE MOZE ZAMJENITI FF!!! Dajte dovraga citajte malo postove onih koje napdate, opet iz ne znam kojeg razloga. Zato sto smo jebeni hrvati i uvjek se mora naci neki pametnjakovic koji ce soliti pamet drugima na temelju krivo procitanog ili krivo protumacenog posta, jer eto, on cita smao ono sto zeli procitati i razumije stvar samo na njegovoj razini. Ili zato sto smo ljudi, ali to je za neku drugu temu.

EDIT:
Gradjaninu - ako ti je GRiD toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao.
Staro 30.07.2008., 08:06   #788
Armor
Premium

Armor's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Opet ste u GTR-GRID prepirci.
Ovo je Grid tema, a GTR je drugi svijet zato...

Inače, Rumblepad 2 IMA FF iliti Force Feedback.
Ja to osobno ne koristim jer mi "ždere" baterije kad imam cordless rumblepad2.

@Baja, sad sam 35.
Staro 30.07.2008., 09:53   #789
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Citiraj:
Autor Crohr Pregled postova
Opet ste u GTR-GRID prepirci.
Ovo je Grid tema, a GTR je drugi svijet zato...
Upravo to sam i rekao u zadnjem postu
Staro 30.07.2008., 10:28   #790
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ma ko te je kaj prozvao osim da ne dajes komentare o fizici i osjecaju voznje?

pises kako si nevjerojatan virtualni vozac, premazan svim mastima, a igras se na joypad.ko da si isprobao sve poze kama-sutra ali..s lutkom

JEDINO zbog ceg sam te prozvao je taj detalj. i zaboli me kaj mislis da se svadam. niti se zelim, niti mi se da. jednostavno je smijesno citati nekoga tko ocjenjuje VOZNJU igrajuci se na gejmped, hebote. jasnija slika kaj sam htio reci?

simulacije voznje se mogu igrati kako god zelis. i na tipkovnicu LOL. no, za dati ocjenu realnosti, sry, ipak ti treba volan. ocjaniti kako rekoh grafiku,stabilnost,ili bilo koji aspekt igre, to je ok, no brijati kako je super osjecaj voznje...sry, to nemozes.

i to ti je to. nhf...bum ti prodal svoj rezervni volan hehe

EDIT edita
EDIT:
Gradjaninu - ako ti je GRiD toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao.

pa lijepo ti meni reci, gdje si ijednom slovom vidio da sam spomenuo grid u svojem odgovoru? pa onda objasni tko cita s nerazumijevanje i na kojem nivou
Staro 30.07.2008., 12:08   #791
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Crohr Pregled postova
@Baja, sad sam 35.
Moga bi se i ja uključit sa tipkovnicom kad je kokurencija mala
Citiraj:
ma ko te je kaj prozvao osim da ne dajes komentare o fizici i osjecaju voznje?

pises kako si nevjerojatan virtualni vozac, premazan svim mastima, a igras se na joypad.ko da si isprobao sve poze kama-sutra ali..s lutkom
PWND, jako dobro si to prikazao. Nema vozača koji nije malo zaigrao u volanu pa vidio kako je to
Citiraj:
JEDINO zbog ceg sam te prozvao je taj detalj. i zaboli me kaj mislis da se svadam. niti se zelim, niti mi se da. jednostavno je smijesno citati nekoga tko ocjenjuje VOZNJU igrajuci se na gejmped, hebote. jasnija slika kaj sam htio reci?

simulacije voznje se mogu igrati kako god zelis. i na tipkovnicu LOL. no, za dati ocjenu realnosti, sry, ipak ti treba volan. ocjaniti kako rekoh grafiku,stabilnost,ili bilo koji aspekt igre, to je ok, no brijati kako je super osjecaj voznje...sry, to nemozes.

i to ti je to. nhf...bum ti prodal svoj rezervni volan hehe
Evo to je pravilno razmišljanje, teško da će netko uspjeti preć nekoliko staza na spomenutim igrama sve OFF sa tipkovnicom, pa kada onda Viper ili GT3 počmu šetat

Citiraj:
EDIT:

pa lijepo ti meni reci, gdje si ijednom slovom vidio da sam spomenuo grid u svojem odgovoru? pa onda objasni tko cita s nerazumijevanje i na kojem nivou
Pa zar je potrebno da u svakoj rečenici mora biti 1 riječ GRID, ako je ovo tema za GRID

Ovo je raspravljanje na forumu koje je vezano za tu temu, i prema tome onda se može pohvalit / pokudit nešto jer je baš vezano za GRID
Staro 30.07.2008., 21:32   #792
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Opet vi...
@gradjanin - 1.ti si od pocetka krivo shvatio - ono sto sam ja nahvalio u toj igri nije fizika, dapace - pogledaj malo bolje prijasnje postove, nego osjecaj utrkivanja, ako kuzis u cemu je razlika tj sto zelim reci, a rasprava je krenula u krivom smjeru. Vozni model je za danasnje standarde katastrofalan, a i damage koji se nekima cak i svidja, ja sam osobno popljuvao - prolista malo nazad par stranica, dakle samo osjecaj utrkivanja sam mislio - osjecaj klaustrofobije, zvukovi, osjecaj stisnutosti medju jos desetak ili vise vozila - o tome sam pricao, no sve si krivo shvatio. a tu ti cak ni joypad ne treba, tipkovnica je dovoljna za taj osjecaj. Tako da, mislim da ipak nisam ja taj koji je krivo shvatio stvari. drugo - po tvome onda ne moze ni netko tko nema ultra high-end pilu ocjenit npr grafiku u igri? Ne moze u potpunosti, ali ako nista drugo, usporedjujuci sa drugim igrama na istim detaljima, moze ponekad jako blizu. Takodjer po tome ne moze ni netko tko je putovao avionom reci kakav je osjecaj "letjeti"?
EDIT: Ili jos najbolji primjer - ti tako isto onda nisi nimalo kompetentan suditi koliko se koji cip zagrijava, tj je li previse ili ne ako se ne bavis materijalima ili termom? ali svejedno sudis. mozda i ne bas ti, a mozda se i bavis time, ali shvacas sto ti zelim reci
trece - nisi spomenuo grid, ali komentiras u toj temi a pljujes po igri, i vecina postova nema upce veze sa igrom, nego evo, ovako ekoga, kao npr mene sada, opet pljujes, i opet, van teme.

@Baja 001 - ne znam ja tu tko koga PWNA, ali znam tko se kome uvlaci u neko mjesto. Oprosti(te) sto nemam trenutno ni love, ni prioritete, za kupit si volan, a da ga i dobijem na poklon, nema prostora trenutno, jerbo, evo, ako vec morate znati i detalje - preselio sma prije par mjeseci u novu sobu u kuci u kojoj je takav razmjestaj da nemam prostora za volan ni da ga posjedujem. I kao sto rekoh, igrao sam ja dosta tpga na volan, dapace, imao nekoliko volana i igrao na njih do prije kojih godinu, dvije
I da, ispricavam se ako te vrijedja spominjanje GRiDa, evo prepravljam receicu koju si mi citirao:

Gradjaninu - ako ti je ON toliko mrzak, pa sto uopce radis u ovoj temi? Odi pisi u neku temu o GTR-u ili o igri koju vec smatras kul. Rekao si svoje misljenje, i ja sma svoje, ali sta moras napadati? Ja nisma nikoga napadao.

hebiga, eto, bio je smao jednom spomenut G..., ali evo, tebi za volju, ne spominjem vise to ime uzalud...

Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 30.07.2008. u 21:50.
Staro 31.07.2008., 13:03   #793
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
koje faking spamanje u temi o sasvim dobroj i poštenoj igri. uostalom, ako se nekom ne sviđa, reci: ne sviđa mi se to to i to, i doviđenja. pljuvanje po nećem je jedno, a iznošenje svog mišljenja je drugo. a ovdje ima najviše materijala iz prve opcije.

i to sve mahom kompetentni i veliki znalci. počet će se javljat ekipa koja je igru vidla samo na jutubu i screenshotovima, pa govorit da je smeće.
I don't know shit about shit, i baš zato ne mislim tu nekome kontrirat i solit pamet, mogu samo reć dal mi se igra sviđa il ne i razloge, sve dalje od toga je pametovanje.
dajte se saberite, prekinite sa , i pustite ljude nek uživaju u igri ako im je dobra (eto i mene među njima).
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2008., 15:04   #794
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
koje faking spamanje u temi o sasvim dobroj i poštenoj igri. uostalom, ako se nekom ne sviđa, reci: ne sviđa mi se to to i to, i doviđenja. pljuvanje po nećem je jedno, a iznošenje svog mišljenja je drugo. a ovdje ima najviše materijala iz prve opcije.

i to sve mahom kompetentni i veliki znalci. počet će se javljat ekipa koja je igru vidla samo na jutubu i screenshotovima, pa govorit da je smeće.
I don't know shit about shit, i baš zato ne mislim tu nekome kontrirat i solit pamet, mogu samo reć dal mi se igra sviđa il ne i razloge, sve dalje od toga je pametovanje.
dajte se saberite, prekinite sa , i pustite ljude nek uživaju u igri ako im je dobra (eto i mene među njima).
Staro 31.07.2008., 22:53   #795
Armor
Premium

Armor's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ma pustite baju, on se bavi glumom i šekspirom...
Gridom sigurno ne.
Staro 01.08.2008., 13:47   #796
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Evo, zadnjih sat vremena prvi put probao igru online, i mogu reci da ima puno pizduna. Mislim, nisma bas vjerodostojan za ocjenjivanje s obzirom da nisma nikad bio multiplayer igrac, puno vise volim igrati igre sa pricom i sma se u njih zadubiti, pogotovo na PC-u (na konzolama igram dosta cesto MP), ali evo, ovo mi je tek druga igra ikad da sam online zaigrao, pa kao sto rekoh, ne mogu znati kako je u drugim igrama, no ipak mi se svidjelo, i mislim da cu nastavit igrat, tako da, promjenio sma potpis, pa ako nekog slucajno zanima, neka pogleda. Živjeli

EDIT:
Zna li tko zasto mi see rank ponistava? Kada god izadjem iz igre, tj kada ponovno idem igrati online, rank mi je uvijek isocetka Jr Rookie, iako ostala statistika ostaje

Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 01.08.2008. u 14:46.
Staro 01.08.2008., 16:20   #797
Kizo
Premium
Moj komp

Kizo's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
bez brige, nije ti rank zaboravljen. Lista i rankovi se updejtaju jednom u 24h, mislim da negdje tokom noći.
Kizo je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2008., 16:30   #798
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

ali svaki put kada ponovno pokrenem igru, rank mi je na nuli, tj imam nula experienca ili kako li se vec zovu oni bodovi, i Jr Rookie sam - i onda doguram na neki vec, npr Jr Rookie sa 3 zvjezdice, i opet na nuli kada "restartam" igru. Ne znam, mozda na to mislis, ali onda nemam pojma koji sam rank i koliko bodova imam
Staro 01.08.2008., 16:37   #799
Kizo
Premium
Moj komp

Kizo's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
kao što sam ti već rekao i opet ponavljam da ti bodovi nisu izgubljeni. Sutra ujutro kad upališ grid sve će biti na svojem mjestu.
Kizo je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2008., 00:57   #800
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo igram GRID zadnjih...tjedan i pol dana..igra mi je oke sam kaj su malo usli u svjet arkada (ko sto je pro street u svijet simulacije) prvenstveno misleci na drift....

Ali postoji jedan proplem please help me !!! Kod instant replay-a prilikom total damage-a vrati mi film na 0.1milistotinku prije trenutka kad lupim u zid, nekad mi da i priliku da samo promjenim kut pod kojim cu razorit ogradu...neznam wtf se događa poceo sam vozit na basic da bih imao sto vise flashbackova ali ne pomaze, jednom razvalim auto i tih 5 flashbackova nemre pomoc-gotova trka
zkljaja je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2008., 09:42   #801
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ali postoji jedan proplem please help me !!! Kod instant replay-a prilikom total damage-a vrati mi film na 0.1milistotinku prije trenutka kad lupim u zid, nekad mi da i priliku da samo promjenim kut pod kojim cu razorit ogradu...neznam wtf se događa poceo sam vozit na basic da bih imao sto vise flashbackova ali ne pomaze, jednom razvalim auto i tih 5 flashbackova nemre pomoc-gotova trka
mislim da je to bug neki, jer se i meni tu i tamo dogodi, al ipak ne tako često. i primjetio sam da se to dogodi prilikom sličnih sudara, znači recimo kad malo udariš u nešto (ali auto ostane čitav), a odma poslje toga se opet slupaš i napraviš totalku. mislim da ga to zbuni i onda se moš vratit samo između ta 2 udesa, ak me razumiješ. to je valjda bug u načinu na koji igra "pamti" te kritične momente. u pravilu funkcionira super, al eto, zna se dogodit.
probaj googlat taj problem (ja sam lijena biljka), pa možda nađeš nešto, al mislim da nema nekog riješenja za to. možda neki patch budući....
Staro 03.08.2008., 09:51   #802
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Citiraj:
Autor Kizo Pregled postova
kao što sam ti već rekao i opet ponavljam da ti bodovi nisu izgubljeni. Sutra ujutro kad upališ grid sve će biti na svojem mjestu.

ok, hvala, sada vidio da je sve na mjestu
Staro 03.08.2008., 13:30   #803
Button
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Imam jedan problem..
Kada pokrenem race driver i odem pod multiplayer izbaci mi "please check your internet connection" dakle kao da nisam konektiran,a jesam!?
Što moram napraviti?!
Button je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 13:46   #804
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Ne pada mi na pamet nista osim mozda ilegalne igre, tj ako nemas original, mozda ima neku zastitu, ili te mora registrirati a ne moze
Staro 03.08.2008., 13:47   #805
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Probaj firewall ugasiti
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 13:50   #806
Button
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Firewall je bio krivac..hvala na pomoći
Button je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 14:38   #807
ZOKSY
Premium
Moj komp

ZOKSY's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
imam jedan problem,čitao sam temu od početka ima dosta stranica ali moj problem nitko očito nema.

Igra izgleda Ok ali ja nikako da ju pokrenem

pri pokretanju pojavi se Logo Racedriver Grid i ekran se zacrni i dalje ni makac,instlirao sam patcheve 1.1 i 1.2 ali ne pomaže

ako netko zna o čemu se radi bio bi zahvalan

edita firewall je krivac,sve igre radile osim Grida
ZOKSY je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 14:41   #808
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Button Pregled postova
Firewall je bio krivac..hvala na pomoći
np

Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 16:40   #809
lovretta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Thumbs down

Evo probao i ja to cudo od uber grafike zvuka i FIZIKE. Nakon godina provedenih sa LFSom, rFactorom, GTRom, GTLom, netKar-om, GPL-om o ostatkom kolekcije nisam nista previse ocekivao, al ipak ni da ce biti onako lose nisam se ni tom nadao.
Ponasanje auta je apsolutno bezveze, sa onim nekakvim GTR mustangom se bez problema ulazi u zavoje sa RUCNOM (LOL). Tocke kocenja su sve na cca 30m i to sa nekih 130-140 MPH, BLAH. Tako ni F1 bolidi ne koce.
Moram priznat da mi je zvuk odlicno odradjen, ostalo je sve bezveze.
Eh da jos jedan plus su sudari i steta na autu. Zbilja su spektakularni.
Grafika mi uopce ne izgleda dobro, sve je spaljeno, bljesti, ja u stvarnosti nikad nisam vidija onakve zute oblake, ili jos bolje pijesak koji svijetli. Doslovno.

Steta je sto za PC vise nema kvalitetnih polu-arkadnih voznji ko sta je bio legendarni NFS Porsche ili Toca 2... Jos kad se sjetim da ce Codemasters radit F1 "simulaciju" na engine-u GRID-a, mogu samo rec - STETA.

Ne kazem da je ovo shit i ne-vrijedno spomena, vjerovatno je neki nalaze zabavnu za igrat, al od Simulacije ni S.
lovretta je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 17:21   #810
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Thumbs up

Citiraj:
Autor lovretta Pregled postova
Evo probao i ja to cudo od uber grafike zvuka i FIZIKE. Nakon godina provedenih sa LFSom, rFactorom, GTRom, GTLom, netKar-om, GPL-om o ostatkom kolekcije nisam nista previse ocekivao, al ipak ni da ce biti onako lose nisam se ni tom nadao.
Ponasanje auta je apsolutno bezveze, sa onim nekakvim GTR mustangom se bez problema ulazi u zavoje sa RUCNOM (LOL). Tocke kocenja su sve na cca 30m i to sa nekih 130-140 MPH, BLAH. Tako ni F1 bolidi ne koce.
Moram priznat da mi je zvuk odlicno odradjen, ostalo je sve bezveze.
Eh da jos jedan plus su sudari i steta na autu. Zbilja su spektakularni.
Grafika mi uopce ne izgleda dobro, sve je spaljeno, bljesti, ja u stvarnosti nikad nisam vidija onakve zute oblake, ili jos bolje pijesak koji svijetli. Doslovno.

Steta je sto za PC vise nema kvalitetnih polu-arkadnih voznji ko sta je bio legendarni NFS Porsche ili Toca 2... Jos kad se sjetim da ce Codemasters radit F1 "simulaciju" na engine-u GRID-a, mogu samo rec - STETA.

Ne kazem da je ovo shit i ne-vrijedno spomena, vjerovatno je neki nalaze zabavnu za igrat, al od Simulacije ni S.
E, ovo se zove pošten post; komentari, mišljenja i odgovarajući argumenti priloženi uz njih. Tak treba.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na