|
![]() |
#781 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Još da si kliknuo na View problem details ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Banned
|
ovo je u problem details ![]() Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: shift.exe Application Version: 1.0.0.0 Application Timestamp: 4a953d01 Fault Module Name: shift.exe Fault Module Version: 1.0.0.0 Fault Module Timestamp: 4a953d01 Exception Code: 80000003 Exception Offset: 009837c7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1050 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Banned
|
propo compatibility s 98 nista, snimio patch - nista, novi physx - nista ![]() EDIT: neznam jel ovo mozda ima veze s tim sta kad sam iso instalirat nes mi je sralo nemoze se instalirat physx redistributable bla bla, al kad sam ga rucno instaliro s cda je radilo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ludy,pogledaj u documents NFS SHIFT,izbrisi profil i graphicsconfig,te po potrebi ako nebude radilo reinstaliraj igru... btw ako sredis ne prckaj po grafici u igri nego ostavi kako je bilo.. (meni je to rjesilo isti problem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Aj pomozite,koristim Momo Racing i juče je sve bilo u redu donekle ali nakon što sam izašao i ponovo ušao u igru problemi sa volanom.U meniu mi stalno diže izbor prema gore tako da nemogu se spuštati po meniu kao da je stalno smotan,kada iskopčam volan sve radi,probo sam reinstalirati igru ništa isto se događa iako mi volan nije ni postavljen kao kontroler,ksds odem u control panel tamo je sve u redu sa volanom jednako kao i u rFactoru kojeg inače igram.Jednom mi je nakon neznam kojeg restarta proradio ali nije prepoznavao jedno 1/4 hoda volana. HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Moderator
|
Citiraj:
probaj reinstalirat igru
![]() |
![]() |
#790 |
Banned
|
reinstal pomogo fala svima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Izgubio previse zivaca na Nurburgring Nordschleife,...pokusao sa M3 e46 skinuti rekorde ali bez volana ,...inace igra mi se sviđa maksimalno.
![]() |
#793 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Moderator
|
Citiraj:
na tipkovnici naravno uspio sam odvozit ispod 8min sa RS4 ali na kraju ravnice di se lomi cesta sam malo zasjeko putanju pa je gad reko da režem cestu i nije priznao vrijeme ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 28.09.2009. u 09:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Prki,momo racing drzi papucicu od gasa dok su u meni-ima, i ja imam isto taj problem, neznam zas se to dogada, ak ti se to jos uvijek bude dogadalo sa tim, moras iskljucit jednu opciju, nisam doma tak da neznam, napisem ti kad dodem doma ak ne riješiš problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
@Wolverine Nice! To se trazi. Treba srezat ispod 8min ![]() Eto ja ganjam GTR-a serijalu 8:10:nes sitno, tako da kad malo sredim auto i skupim para ici ce se ispod 8min ![]() ![]() Btw za sve one kojima je cudan osjecaj voznje na tipkovnici (i zahvaljujuci EA ekipi koja ne zna razliku izmedju understeer-a u oversteer-a) ima ekih postavki koje to malo ispravnjaju. Naisao sam na to na nekom forumu: (osim ako nije bilo ovdje lol, onda pardoncek) "1. Ajmo fino u ''Options'' za pocetak pa ''Gameplay'' jel pa onda ''Adjust control'' 2. Pod ''Adjust control'' napravit cete sljedece izmjene: Steering Dead Zone - 15% Accel Dead Zone - 10% Brake Dead Zone - 10% Steering sensitivity - 5% Accel sensitivity - 5% Brake sensitivity - 5% Speed Steering Sens - 100% 3. OK, sad kad smo napravili ono za sto su EA devsi placeni, ajmo sad zavrsiti zapoceto, odite u ''Garage'' pa na ''Tuning'' 4. Odaberite ''Quick Tuning'' 5. ''Balance'' slider fino podesite na opaki ''Oversteer'' (gdje ''opaki'' znaci maksimalni oversteer) DA! Dobro ste procitali, OVERSTEER, naime izgleda da su nama dragi EA-ovci pobrkali OVERSTEER i UNDERSTEER, tako da podesavanjem maksimalnog oversteer-a cete zapravo dobiti suprotan efekt... Eto, meni je ovo rjesenje uvelike promijenilo pogled na ovu igru... Konacno je u potpunosti igrivo sa tipkovnicom..." Eto pa javite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#802 |
Bazinga
|
Jel mi može neko reć kak nadogradit na pakete works/drift/nitrous? Čitao sam da treba imat sve dijelove Stage 1,2,3, ali ne kužim.
![]() |
#804 |
Bazinga
|
![]() |
#805 |
Skupljam pare za LCD :)
Datum registracije: Sep 2009
|
E da vas pitam, ovako... igram nfs shift i imam grafičku ati radeon HD 4670 512 MB, ali kad se instalia shift... automatski instalira i physx, ali to je od nvidia-e, pa mislim da to usporava očitavanje igre ili nešto drugo,... šta vi mislite?
![]() |
#807 |
|
![]() |
#809 |
|
znam, ali ati bi trebali napravit neki program koji radi isto kao taj physx od nvidia-e ali da je kompaktibilan sa ati grafičkama... možda filozofiram malo, ali tako bi bilo super
![]() |
#810 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Kad dodem doma, dizem Shiftaru nazad oko 17:00h (valjda bu sljakala kak i u subotu)... Trebao mi je torentic malo jel pa to nebi bilo ugodno bas sa jos nas 6-7 pavijana na Nurbu ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|