|
![]() |
#752 |
Skupljam pare za LCD :)
Datum registracije: Sep 2009
|
ma radi ona, odigram ja 2,3 utrke super, sve 5 i onda zašteka... a čuo sam da dosta njih imaju taj problem... skužio sam, sve 5 ![]() Mod: mogao bi i napisati što je bilo ako netko drugi ima sličan problem. Naravno nemoj napisati ako riješenje krši pravila. riješenje krši prava... zato i nisam napisao ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.09.2009. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
jel ima tko rjesenje za hamachi ? proba sam verziju 1013 i najnoviju i ne radi proba san i ovo ...isto nece ; for those who cant host or find follow these steps. 1. go to control panel 2. open network and sharing centre (vista or windows 7) xp users go to network connections 3. on left side click adapter settings or manage networks 4. press alt on keyboard then at top press advanced- advanced settings 5. make sure hamachi is at top of the list then press ok 6. right click hamachi and press properties 7. make sure internet protocals version 6 is unchecked 8. click internet protocals version 4 and press properties 9. press advanced 10. in the default gateway it should say 5.0.0.1 if not click add aqnd put 5.0.0.1 11. set metrics to 10 (if this still dont work tick auto metrics) but for now set it to 10 and leave auto unchecked. 12. press ok then load need for speed shift and now look for game. my server is deebs so pop in every now and then for a race. i hope this solved your problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Skupljam pare za LCD :)
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.09.2009. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako netko ce nabaciti, ja i alen.s se naganjamo po Nurbu ![]() Name: Shiftara Pass: 1234
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima tko da ganja najbolja vremena na Nurburgringu?? evo maloprije odvozio 3 kruga, skinuo svoje najbolje vrijeme sa bmw-om (m3 e36, svi upgrade-ovi osim works-a) za 30ak sekundi ![]() dali je netko za natjecanje? nekakav custom auto (tier 1 ili 2, 3 i 4 su glupavi jer auti idu prebrzo) i ganjanje vremena sa istim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#763 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Bome je bilo fino na Nurbu ![]() ![]() Za koelge koji se prvi puta spajaju: 1.Nabaviti Patch 1.1 (napraviti update igre, bez toga nema local networka, samo EA mreza) 2.Traziti peru za ispricnicu ![]() 3.Skinuti Hamachi - 1.0.1.3 (pomogucnosti imati istu verziju Hamachia, iako nije pravilo, ja koristim ovu gore) 4.Iskljuciti uTorent, firewall, antivirus.... 5.Za usere koji imaju Win7 Hamachi postaviti kao prvu konekciju (u control panelu mislim, ja imam xp pa neznam tocno) 6. Kad se spojite preko Hamachija bilo tko moze hostati igru.. 7.Kad se ude u igru: ONLINE - LOCAL NETWORK - FIND i trebali bi ste vidjet igru, ako ne, nesto nevalja od gore navedenoga... Evo njih cetvorica jos peglaju pa mozete probat na: Name: Shiftara Pass: 1234 E sad nadam se da seka nece upaliti utorent prek noci ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
...nobody fucks with me
|
Dosta se ljudi žali na drift, meni je lakši neg u GRiDU, to je očito, jer vi očito dodjete na drift sa tunanim autom, e pa, ne! Dodite sa SERIJSKIM i onda je cica laganica ![]() ![]()
![]() |
#765 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Evo ova dva koraka: http://blog.p2pvine.com/far-cry-2-ha...owto-01112008/ ![]()
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto da i ja kazem nesto o igri. Koliko sam skuzio, igra obozava kada kartica ima 1GB ili vise video RAMa. Na mojoj Gainward 4850 GS je framerate gladak ko tigar na maslacu u 1920x1200 s 4xAA i 16xAF. Pajdas ima 4870 s 512MB i dosta mu "propada" framerate. Obojica imamo Intel e8500 na 4+ GHz. Posudio sam od pajdasa original igru i probao danas popodne i nakon jedno 5 sati igranja mogu reci da je NFS:S kopirao jako puno igara, ali kada se sve to skupi u jednu igru - vidi se kako su iste stvari u originalnim igrama bile bolje. Nema sto, graficki je igra dosta napredovala, ali igrivost je i dalje ispod razine koju su postavili najslavniji NFS-ovi (po meni to su "trojka", "cetvorka", Porsche i HP2). Stajaznam, mogli su se ipak malo "poigrati", dodati nocnu voznju ili voznju po kisi/snijegu, nitko im ne bi zamjerio da su dali mogucnost vozenja staza u suprotnom smjeru ili da su napravili mirror nekih staza (to je bilo u starijim NFS-ovima). A kako bi tek luda bila opcija voznje po gustoj magli! Da ne duljim, kupujem originale, ali ova igra nije zasluzila mojih 300 i nest kuna. Valjda ce dogodine izaci bolji NFS... to vec zadnjih jako puno godina govorim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
|
Ampeshi dobro si rekao fale ti uvijeti snjeg kisa magla a ne sve suncano i lijepo i da postoji biranje guma i toga. Makar i ovaj NFS je jako zabavan i zanimljiv meni je igra odlicna. Ja drift nisam ni takao trebao bi zapravo sjest i pokusat drugacije ne bi islo... makar mislim da je drift dosta lagan kad se ude u stos kako sto napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
|
Ja vjerujem da se nitko od igraca ne bi ljutio da je razvojni tim shifta stazu Spa "odveo u paralelni svemir". OK, neka bude i originalna uz promijenjenu, ali sta ne bi bilo zabavno da su pustili masti na volju, malo promijenili koji zavoj, dodali koji tunel, cisto da bude nesto novo. Ja jos uvijek stojim iza svoje tvrdnje da bi NFS bio najbolja igra na svijetu kada bi se odvijao po jadranskoj magistrali od Rijeke pa do Zadra. Slag na tortu bi bilo kada bi dodali uspone od Karlobaga i Senja (kako smo za vrijeme rata isli u unutrasnjost). Danasnje graficke kartice bi mogle pruziti dovoljno snage za taj vizualni slatkis, RAM memorija je dovoljno jeftina, a i HDDovi nisu vise kao s pocetka desetljeca. Da ne zaboravim, ni SSDovi nece dugo biti u stratosferi. I onda ATI se nada da cu se ja pomamiti za njihovom 5xxx serijom grafickih - cemu? Pa gdje mi je softver kojim cu ja (barem sebi) pravdati trosak? Sjetite se samo VooDoo 1 i 2 kartica, razloga sa softverske strane je stvarno bilo dovoljno za nabavku 3dfx kartice! NFS jest zabavan neko vrijeme, za nas koji nemamo konzole uz Grid to je jedina mogucnost za natjeravanje vozila bez volana (govorim o arkadama). No pogledamo li istini u oci - i ovaj NFS je mucak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
...nobody fucks with me
|
![]() |
#773 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
ne radi mi igra na win7 ultimate, ima jos neko takvih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
bas si skidam napokon taj demo ![]() nemreš verovat, proradila mi 8800 gt-ica koja je bila 99% crknuta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
|
Vec vidim da ce netko uletjeti s protupitanjem - a jesi li uopće uštekao komp u struju? Daj ljudima malo više podataka... Eto, cak sam i s original igrom imao problema dok nisam stavio patch 1.01, onda se htjela pokrenuti. Prije toga, izbacivala je prilikom pokretanja utrke :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto da se nadovezem na ovo sto je gore nabrojo kolega Gjurovski Eto za postavit hamachi ko no.1 pod network eto kratki filmic za win vista i win7 http://www.youtube.com/watch?v=WCXgG2StOCM |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|