|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel to samo meni ili još nekome? Pri klikom na neke linkove otvara mi automatski drugi firefox sa .vh (prazna tamno siva stranica sa točkom u sredini) i to je počelo od verzije 20, sad je v22 i još uvijek mi se to događa... Po mome, firefox se pokrvario, a najviše me živcira novi pregleed za dwl, kretenizam!
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To nije normalno ponašanje. Nemam sličnih problema sa FF. Da nisi pokupio neku gamad na internetu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Firefox ima problema s prikazom Vine tj. pokretanje video playera Citiraj:
npr. za test https://vine.co/v/hATtzam6HQU
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
|
Nisam gledao unazad preporuke dodataka za Firefox, ali neki dan sam otkrio Self-Destructing Cookies, oduševljen sam! Riješava problem što ne mogu blokirati google.com kolačiće, 10 sekundi nakon što više nisam na google ubije sve kolačiće. ![]() Uz taj addon koristim još Adblock Plus i Ghostery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
|
Pokušao sam, ali ne ide. ![]() Morao sam naći neku granicu između koliko toliko privatnosti i jednostavnosti korištenja. Ova tri koja sam nabrojao u velikoj mjeri omogućuju da sufraš isto kao i do sada. Noscript ubije cijelo iskustvo interneta, stalno moram odobravati stranice. ![]() Postoje još neki vrlo dobi addonovi, npr. jedan koji blokira veze na vanjske stranice (znači sve trackere koji nisu na istoj domeni itd...). Problem je jedino što svako malo stranica drži slike i cijeli dizajn na domeni drugoj od one gdje se nalazi index.html i onda se raspadne stranica, moraš stavljati svako malo iznimke. Hvala na preporuci, pogledat ću ponovno betterprivacy, nisam siguran zašto sam taj bio preskočio. EDIT: Krenuo tražiti BetterPrivacy i naletim na ovo: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/keefox/ Jel tko koristio? Zvuči odlično pošto već koristim KeePass za čuvanje lozinki. Kombinirajući ovo sa nekim cloud-om moglo bi se bez problema sinkronizirati lozinke između više računala i koristiti one nepamtljive lozinke. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 01.09.2013. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
|
noscript je IMO jedan od najvaznijih/najacih. za mene je must have i funkcionira odlicno. stranice koje cesto posjecujes roknes na allow i gotovo, ako ti je bed klikat svaki put na temp allow. za ghostery se vec neko vrijeme vode rasprave dali je dobar ili nije. ako te interesira toliko sigurnost i ostalo baci oko na wilders ;-). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam ja nekoliko foruma (PCE npr.) i stranica na whitelisti, ostalo ubije. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
Premium
|
Ja odlucio preci na v23 napokon I iskonfigurirao sam sve I sve mi radi odlicno. jedino jedna stvar me smeta I nikako se naviknut, a to je da ne podnosim tab-ove gore. Na v3.6.xx tabove drzim dole jer radi ona for a sa UserChrome.css. Dali se moze nesto slicno napravit sa v23 da tabovi budu dole? BTW ovaj self destructing cookies add-on mi je genijalan ;-). Whitelist radi I to mi je bilo najbitnije jer par foruma mi mora ostat login. BTW2, neznam zasto, ali u nightly verziji ne radi sync-anje bookmarksa preko xmarks-a i ne radi restore bookmark file-a (JSON), samo HTML. ![]() edit: moja muka sa tabovima-gore je zavrsena. rjesenje je genijalni add-on zvan tab mix plus :-) Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 04.09.2013. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Odavno koristim Adblock Plus i nemam nikakvih problema. Mislim da je on zasluzan sto mi ne iskacu reklame. Ne sjecam se kad sam ih zadnji put imao. https://addons.mozilla.org/en-US/fir...us/?src=search |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav! Jel zna netko neki sajt za tweakanje i ubrzavanje firefoxa? Vecina koje pronadjem, salju me u about:config, a onda primjetim da ja nemam pola tih redaka koje trebam podesiti, pa pretpostavljam da se mozda radi o starijim verzijama ff-a :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#801 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
jos jedan razlog da ga nikad ne koristim ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
|
Koja panika. Pročitajte prvo šta piše. https://blog.mozilla.org/advancingco...at-the-center/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Guest
|
firefox.exe i plugin-container.exe mi pojedu 1GB ram-a i zakucaju CPU na 100% čim upalim neki youtube video. Zna li netko u čemu je problem? Update-ao sam flash i javu, nije pomoglo. Inače ne koristim ništa osim adblock plugina i avg free, na win xp sp3. |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Flashovi u prave problem
Od nedavno imam problema s Mozillom inače je radila perfektno. Ima li još netko sličnih problema ili sam usamljen Flash videa mi trzaju kao da su na usporenoj snimci. Obrisao sam mozillu potpuno i onda instalirao najnoviju verziju (27), isto tako sam instalirao najnoviji flash player i javu i opet sve isto. Koji bi još mogao biti uzrok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
|
Jesi obrisao cijeli ff direktorij, onaj skriveni na c:/users, nakon brisanja ff? Ako nisi probaj tako, pa tek onda ponovo instaliraj ff. |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Premium
|
Citiraj:
Misliš na Document seting-->Users-->Aplication data-->Mozila ili što drugo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
|
Da, pretrazi te direktorije, roaming/mozilla ili tako nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam jedan jako glup problem sa FF i googlom. Naime situacija je sljedeća, odem na www.google.com i u google upisem "Pero Perić" i google mi izbaci rezultate. Kliknem na prvi i normalno mi otvori stranicu. Problem nestaje kad stisnem "back" i onda umjesto da mi se prikažu rezultati moje pretrage meni se izbaci prazan google. Slika: ![]() I sto je najbolje, kad stisnem back, 0,2 sec rezultati budu prikazani i onda samo nestanu. Da bi dosao do svojih rezultata pretrage, moram dva puta stisnuti back i onda jednom forward. Prilično anojing kad nesto guglam. Sa čim se google kolje? Pobrisao sam sve accounte od googla iz firefoxa koje ne koristim i ostavio sam samo jedan, no međutim ista stvar. Ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Radio se o tome da ff steka za poluditi, pola stranica ne mogu otvoriti...probao reinstal kompletno ali nista, probao waterfox i isto...dok u chromeu sve otvori normalno..hm..ocito se nesto desava...cak razmisljam opaliti cisti instal win-sa (ali mi se bas i neda sve to raditi) ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|