|
![]() |
#7981 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7982 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
J aoštor protestiram, kao Chairman Grunf Modding Societya tražim da se moja organizacija koja je i navedena u mom nicku bude i kao takva predstavljena. Ipak smo mi ozbiljna organizacija sastavljena od Chairmana i Journeyman'sApprenticea, te zaslužujemo respekt. Te za kraj moto podpodpodpodpodpobočnika Grunta ( amerikaniziranog u Grunf):Tko leti vrijedi, Tko vrijedi leti, tko ne vrijedi ne leti!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7983 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
COD2_PCE TeamGenerator je prosao kroz ruke beta testera Athe. Zapazeno je par manjih nedostataka koji ce u toku dana (ili ne) biti rijeseni (ili ne). ![]() ![]() Sve ostalo radi jako dobro, i radi kako treba. Dakle, u team u kojem sam ja, po defaultu upadaju Zule, Mad, ET, Mirko, Segal i Renesis. Radi kako spada, jelda? Dodavanje igraca u bazu, brisanje igraca iz baze ako isti vise nece igrati. Te najbolji i najzanimljiviji dio je generiranje teamova. Ja sam za probu kreirao 8 teamova + 9 team u kojem je trenutno samo 4 igraca (sve skupa nas se daklem toliko prijavilo). Naravno, to ce se sve postelati kada se bude znalo koliko je igraca da niti jedan team ne ostane zakinut. Brisanje teamova, ponovni izbor za neku drugu ligu, promjena imena teamova... Radi....it works! Bravo Andeo! Imao sam zelje pomoci mu u izradi toga jos prije dva dana kada je poceo, ali sam zaspao pored monitora nakon upisivanja veoma zanimljivih dijelova koda. Sve je vidiljivo na ekranu koji je on postao. Napeto, jelda? ![]() ![]() Evo i primjera. ![]()
![]() |
#7984 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
atha, po defaultu je taj tim sasvim ok, ovaj na screenshotu je onako... ![]() mislim da će ovo biti zanimljivo ljeto... već vidim natpise u novinama: "*Gay*chajanka dobila fantastičnim preokretom protiv wtf?!-ersa" " Gay sukob stoljeća" itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7985 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7987 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
hijao nema me tri dana i naspamali ste ohoho... eto operacija je proslo super,oporavljam se,oko mi splasnjava i uskoro ste naje... sto se tice sestra hmm dobar prosjek na neurokirurgiji ima ih vise od 50%dobrih! izbacili me iz bolnice kazu dobro sam...a ja mislio da nikad necu izac.. hvala svima na podrsci reko mi je stari jos u bolnici... ako netko zeli plasit djecu doma ..postam sliku svog JASON wannabe lica jer izgledam kao da sam pobjego iz nekog horora... ![]()
![]() |
#7989 |
̣
|
Milsim : stoopid kakav je ovo tim Vesna ^Rangers |
![]() |
![]() |
![]() |
#7990 |
Ex-Gastarbajter
|
to je kada gay uhvati programiranje ![]() a nigdje ne vidim kemper koaliciju, ja, marko, lemur, amdejac... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7991 | |
̣
|
Citiraj:
Biti gej nije okej! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7994 |
Headbangig Grunf!
|
Da kemperi dobili jurišavce 1:0 taktičkim stajanjem na mjestu su ih ubili od dosade. Publika je sve to pozdravila oduševljeno složno hrkajući. ola juniore, ajd fino s eupiši da te iskoristimo dok nas još ne vidiš ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7995 | |
herr Flick
|
Citiraj:
@Mitzek Jr dobrodosao tj. dobro se vratio, brze se upisuj za ligu fale 2 igraca. Schnell Soldat, schnell !!!
![]() |
![]() |
#7997 |
R.I.P Mitzek
|
fala fala al necem jos igrat..ne zelim zbog oka da si ga ne izbijem kad mi slika bude malo mutna....za sad sam ok nista ne boli polako bi mogo u komunu jer smo ja i cimer rokali po normabelima.... lijeva strana mi je poprilicno splasnula a desna mi je jucer malo naotekla al kaze doktor to je normalno...kroz dan dva se vracam a sad mozda tu i tam uletim pozdravit ko spec.. pozdrav ![]()
![]() |
#7998 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
zippo61 & Vucko...ThX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7999 | |
herr Flick
|
Citiraj:
prvo zdravlje a onda CoD2. Upast ces vec kada se budes osjecao dobro. Cuvaj se, bit ce jos CoD2. Kako ide ne vidi se kraja ovoj trakavici ![]() ![]() ![]() @Gorki nema na cemu : cheers2
![]() |
![]() |
#8000 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
???da koemntiram???: bonker : ![]() ae glavno da si ok: goood : sad ces opet moc : hitthewa kad bus protiv mene igrao ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8002 |
Ex-Gastarbajter
|
pozdrav mic, ajde ozdravi pa da se napucavamo po serveru... kao što (slabo) vidiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8003 |
Zimi je zima, a ljeti je.
|
Inace kada ce zapoceti ta liga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8004 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ADSL PROMET
imam jedan paket od 5GB za iskoristiti do kraja mjeseca na iskonu, ko hoce dobije 5GB za 50kn daklem u pola cijene. Uvjet: da je igrac snaseg servera i meni poznat (daklem nesto striji clan) ajmo ko prvi njegovo
![]() |
#8005 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj na trznicu ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8007 |
Headbangig Grunf!
|
da juniore vidimo kak češ čekat. Mali gad ddojde iz bolnic ei odmah nas poubija c,c,c,c,c kakav odgoj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8008 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Atha moze lock, hihihhih: lol2 : !
![]() |
![]() |
#8009 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Prije 10 ili 11 mjeseca nista, brod radi ![]() Kad dodjem, plan mi je kod vas priko Ucke na Zderonje, pa se vidimo, ne?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8010 |
R.I.P Mitzek
|
ma moro sam malo i jos cu jer me islo makar sa jednim okom...hihihihi uletio sam na blef popeo se na ljestvici i suptilno se povuko...al vidimo se jos count on it!: hello2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|