|
![]() |
#7921 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
ajde malo na server... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7922 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
večeras... sad se ide na trening... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7923 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7924 |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|
... čekaj otkad si ti u NOB-u ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7925 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Uf, jedva cekam da dodes doma da ti spodoba ![]() pa ces onda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7926 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Malo bi trebao otići u OT od ovog spama i govoriti o COD-u. Nadam se da nitko neće zamjeriti. Koliko sam vidio broj prijava je povelik. Zainteresirani su mnogi a neki se još nisu prijavili jer čekaju da se premisle. Bilo bi lijepo da zaključimo listu danas, sutra napravim timove sa programom koji će mi Andeo poslati i da to objavimo. Daljnje postupanje je po planu i programu koji sam napisao negdje u dubinama ovog spama ali ću ga već ponoviti u stickyu. Umjetnici koji se nisu prijavili neka to naprave do navećer jer nikog neću čekati. Valja razvijati strategiju. Tako bi liga krenula ove nedjelje i trajala onoliko tjedana koliko je timova minus jedan. Matchevi bi bili samo nedjeljom i to samo jedno kolo jer bi oduzimalo previše vremena igračima.. Baš kao HNL ali sa većom kvalitetom i interesantnije. Poseban prijedlog je da se ni u kojem slučaju ne igra u doba Formule 1 jer bi većina važnih igrača (ja) bili spriječeni u obnašanju povjerenih im zadataka. OK, nije prijedlog, zapovjed je.
![]() |
#7928 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
et trebas pomoc??hm znam da ne...al ono daj ajde ajde ocu i ja:P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7929 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Ak bi vam se ja priključio msilim da bi imal nick *NOB*Topovsko Meso ![]() ![]() ![]() Da apsolutno se slažem s Rakom i AMDejcem. F1 i FIFA SP su tabu!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7930 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7932 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hihihi, za SP me živo briga, al formulu mi ne dirajte ![]() mislim da nas je i ovako već masu... ne treba više čekat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7933 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
evo i ja sam uskočio...nadam se ne prekasno. Jer zaista, oduvijek mi je bila posebna i neispunjena želja sudjelovati u nekakvoj ligi, biti dio kolektiva i zajedničkim ustrajanjem ostvariti pozitivan rezultat na koji če tata biti ponosan.
![]() |
#7934 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7935 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Efo ulovih 8000-ti post u ovoj temi ![]() ![]() Čestitke svima: cheers2
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7936 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#7938 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7939 |
1oo1 NooB
|
Samo prvih pet spamera ima 2375 postova: atha 914 ![]() MisterM 424 RAK 372 Andeo 336 Renesis 329
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7940 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Negdje je neko napisao kako promjeniti boju slova u nicku na serveru. Sad to ne mogu naci, zna li neko gdje je to? Thks
![]() |
#7941 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() ![]() njub=google http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39731
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7942 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
tko ce naci ista po mojim postovima na cod2 dretvi? ![]() ![]() ^1 = crvena ^2 = zelena ^3 = zuta ^4 = tamnoplava ^5 = svijetlo-plava (cyan) ^6 = t-cum boja ^7 = bijela ^8 = boja koja se mijenja ovisno za koga igras (ameri, eng, njem, rus) ^9 = siva ^0 = crna (moras natipkati ^^0 za crnu)
![]() |
#7943 |
PizzoZder
|
Neee atha, nek "radi" malo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7946 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7947 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.06.2006. u 03:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7949 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7950 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma to me mikrofonće za*ebava...čudno zvučim preko njega...heh... ![]() Nego, meni se opet ne spava...a nemam više prometa za COD2, ima koja dobra duša da mi ustupi svoj ultra brzi MAX ADSL sa flatom? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|