|
![]() |
#7891 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Prvo i osnovno:Mitzek pozdrvi si JR-a, prenesi mu želje za brzi povratak i onda brzu smrt na serveru ![]() ![]() ![]() drugo očekujemo tvoju i JRovu prisutnost u ligi jer nema niš lepšega neg kad se najdete na suprotnim stranama ![]() Let the Chaos begin, jer to će bit stvarno kaso ali pozitivan kaos.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7892 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
isto best wishes junioru, neka dođe da se nakantavamo... ja sada idem malo špilat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7894 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
server is FULL..........................a ja na čekanju............................a jooooj!¨¨¨¨¨¨ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7896 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i ja cekam,nemrem na server ![]() EDIT: primjecujem zule da si i ti popusio mjesto,nista napraviti listu cekanja,ili cekati do 00:00,neko ce valjda ic spavat onda ![]()
![]() |
#7897 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7898 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
http://www.imagesforme.com/images/2794full.JPG a dam zule me preteko ![]() EDIT... Renesis se od sada zove PLANT boy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7899 |
Ex-Gastarbajter
|
pa da ja kempam... samo kad branim ![]() sam se ko mala curica samo vozikao žičarom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7900 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
PA naravno... Lesa i ja u kombinaciji...lesa sjeo za volan, a ja rondam iz mp44 ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7902 |
Ex-Gastarbajter
|
mah, ti ionako nisi vrijedan protivničkog metka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7907 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
lol kak je bilo vishe ljudi server je bio danas pun ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7910 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Mape su poslagane kako su poslagane i server ih cijeli dan vrti po redu - ako ti navečer naletiš na prvu od novih - igra se S&D - znači moraš izdržati čak do 23 partije po mapi a svaka runda do četri minute max - nismo jedanput igrali mapu sat vremena. Dok se izvrti pet, šest mapa ....- OK?
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 07.06.2006. u 02:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7911 |
Headbangig Grunf!
|
Uf koja dobra pucačina danas. Tobruk je bio zakon. Iako smo mi saveznici spušili al je bilo zabavno, a zadnaj je bia ipak najbolja kad smo švabe zavarali ostavili ih da nas čekaju na B a mi svi na A.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7912 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Svi kroz prolaz na B i sprejaj thompsonom ljevo-desno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7913 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Je, danas smo na par mapa baš jurišali...bilo je bacaj bombe i šibaj sa tomsonom... ![]() par puta smo i uspjeli.... ali ona mapa, di krepane krave leže, i protivnici su u kućama....spušili 12:2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7914 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7915 |
Headbangig Grunf!
|
ja bi zletio i odmah legao do vreca s pjeskom i bam bombu i onda ustaj se i paljba, relaod i opet ak do tad nisam pao. Njabolje je bilo kad su ETa koknuli a MM i ja naletili na njegovu granatu, koju je kuhao, rezultat Killed by Teammate ET, a ET se vec skoro ohladio ![]() ![]() Uf dobro smo spušli tu mapu i port al je Rak nabacio novi nick ( *NO_oB*Rak ) na koji smo se odvalili
![]() |
![]() |
![]() |
#7919 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7920 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|