Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 17.05.2014., 18:32   #7801
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Odličan review Brko!

Meni otpada zbog kamere...
Je li se onom plišanom laviću (ili što je već) vidi aura?

Šteta kamere jer sad ima G4S (octa core) 1G/4G za 155$. (pretpostavljam da je kamera ista u oba modela ).
Staro 17.05.2014., 18:53   #7802
kolibri
Premium

Datum registracije: Oct 2013
Vele da bi sa miui rom-om za g4s trebala doci i bolja kamera. Al rom se jos pegla... a sve to dokaz je da je problem u sw-u a ne u hw-u.
Moj g4s je jos na posti... :/
kolibri je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.05.2014., 19:27   #7803
Necronomicon
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Da to bi bilo dobro ako se bude softwerski riješilo, iovako je dosta zanimljiv uređaj a nebi škodila bolja kamera.
Meni iskreno ovako slike izgledaju lošije nego na mom bivšem v967s (onaj s boljom kamerom) što je čudno jer prema EXIFu ovaj JaoJao ima f/2.2 kameru.

Inače danas bratu naručen Redmi 1S a ja se još mislim između Geeka i Honora 3C...
Staro 17.05.2014., 19:29   #7804
kolibri
Premium

Spominju neku kameru, ne mogu se sjetiti, koja sprema u png formatu. Zna netko kak se zove ta app?
kolibri je offline  
Staro 17.05.2014., 19:57   #7805
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Da to bi bilo dobro ako se bude softwerski riješilo, iovako je dosta zanimljiv uređaj a nebi škodila bolja kamera.
Meni iskreno ovako slike izgledaju lošije nego na mom bivšem v967s (onaj s boljom kamerom) što je čudno jer prema EXIFu ovaj JaoJao ima f/2.2 kameru.

Inače danas bratu naručen Redmi 1S a ja se još mislim između Geeka i Honora 3C...
honor, ne znam sta se tu ima mislit

samo, kako rece neki dan "meni je svaki MTK quad koji mi je prošao kroz ruke po pitanju performansi bio lošiji od prosječnog Snapdragon i OMAP dualc", ne znam kako ti je uopce honor usao u uzi izbor?

Zadnje izmijenjeno od: pokra89. 17.05.2014. u 20:02.
pokra89 je offline  
Staro 17.05.2014., 20:08   #7806
Necronomicon
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
honor, ne znam sta se tu ima mislit

samo, kako rece neki dan "meni je svaki MTK quad koji mi je prošao kroz ruke po pitanju performansi bio lošiji od prosječnog Snapdragon i OMAP dualc", ne znam kako ti je uopce honor usao u uzi izbor?
Kamera je navodno jako dobra u Honora.
Ima ga par kolega s foruma ali nitko se nije još javio sa nekim infom....
Znači u izbor je ušao jer mob mora bit do 200$, da fino izgleda, da nije Cubot , Doga i sl..
I da, jedini pristojni ne MTK mob su mi Redmi 1S i ovaj Geek koji prolaze ove uvjete pa je trebalo proširit izbor.

Imaš kakvo obrazloženje za Honor?
Staro 17.05.2014., 20:12   #7807
ultrazena
Registered User

Datum registracije: Dec 2013
Snimanje videa u MP4 formatu

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nekima možda bude od presudne važnosti informacija da kamera videozapise snima u .3GP formatu, a ne u .MP4.
Ako kome treba snimanje u MP4 formatu - IgCamera (free na Playstore-u) snima u MP4 formatu
ultrazena je offline  
Staro 17.05.2014., 20:13   #7808
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

upravo to, kamera, te autonomija baterije, su zasigurno na strani honora. ne sicam se jel u zte-a dual sim, al mislim da nije, pa mi je i to na strani honora. jedino 2 gige rama je*u stvar. al i bez obzira na to-honor.
pokra89 je offline  
Staro 17.05.2014., 20:45   #7809
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jiayu G4C review - UPDATE

Jiayu G4C Review ste vidjeli ranije u ovoj temi.

Nakon što je prestala kiša kod mene i svanulo sunce, slijedi mali UPDATE reviewa:

GPS

Nakon 15 minuta šetnje po lijepom vremenu, nije se proslavio. Dakle, GPS kao i velikoj populaciji MTK based mobitela je u banani. Nisam oprobavao fixeve, možda jednog lijepo dana jer mi nije baš prioritet.

Čisto da se zna, out-of-box, GPS NE RADI kako se spada. Imao sam sa sobom Xperiju Z i lockala je 20-tak satelita u roku od 1 i pol sekunde bez podatkovne veze. G4C je za 15 minuta uz pomoć 3G veze našao 1 satelit In View, ali ga nije lockao. Osobno skoro pa nikad ne koristim GPS na mobu jer imam navigaciju kao zasebni uređaj, ali moglo bi nekima biti od značaja, tako da eto, ukoliko ovisite o GPS-u, zaobiđite ovaj mob Ili ako imate kakav dobar fix, slobodno preporučite.

Kamera (update)

O kameri smo se složili da nije bog zna što. Vrijeme se popravilo, bio sam vani malo pa sam napravio 12 fotki, nešto na suncu, nešto pod šumom, pa prosudite sami jel vam to OK ili nije. Meni je li-la. Vidio sam i gore, a bome sam vidio i bolje. Ovog puta su sve 13 MP (16:9).
Slažem se da fotke nisu as u rukavu ovog uređaja.

Također, uploadao sam i dvije slike sa prednje kamere od 3 MP.

A kako nam se vrijeme popravilo, napravio sam i video zapise, ovog puta sa mirnijim rukama (nije bilo kišobrana u drugoj ruci ), jedan video u statičkom okruženju, jedan u dinamičkom. Radi dočaravanja (ne)kvalitete, molim odabrati maksimalnu raspoloživu kvalitetu i gledati u full screen modu.

I još jedan dinamički video sniman prednjom kamerom.

Mišljenje o kameri nisam promjenio jer uz nešto slabije fotke, radi solidne video zapise (naspram onih kineza iz cjenovnog ranga koje sam vidio, čak i skupljih), te ocjena ostaje 3/5 što se mene tiče.

To je to

P.S.

Root lagano izvršava Framaroot 1.9.1.
Screen on time 6 sati i 45 min.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.05.2014. u 21:02.
Brko je offline  
Staro 17.05.2014., 20:50   #7810
hrvoje29
Registered User

hrvoje29's Avatar

Datum registracije: May 2014
Nakon brkinog rewiuva mislin da đijaju ulazi u izbor mobitela
hrvoje29 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.05.2014., 20:54   #7811
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ako možeš kratko osvrt, usporedba s nečim prije, mozda koja slika uređaja po mraku i po danu itd tid. .

Kupujem ga!
Uredjaj Catee CT300, evo uspio sam danas uploadati par slika.Uredjaj za tu lovu je ok.Nisam probao igrice jer ih ne igram i GPS jer nisam stigao.Ako te jos nesto zanima pitaj.

Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 17.05.2014. u 21:15.
RAUL je offline  
Staro 17.05.2014., 20:54   #7812
brmbo
Premium
Moj komp

brmbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Kamera je navodno jako dobra u Honora.
Ima ga par kolega s foruma ali nitko se nije još javio sa nekim infom....
Znači u izbor je ušao jer mob mora bit do 200$, da fino izgleda, da nije Cubot , Doga i sl..
I da, jedini pristojni ne MTK mob su mi Redmi 1S i ovaj Geek koji prolaze ove uvjete pa je trebalo proširit izbor.

Imaš kakvo obrazloženje za Honor?
Je kamera je jako dobra i vani i unutra s vrlo jakom bljeskalicom za kineza.
Ima san galaksya S2 i čini mi se da je ova još bolja iako u postavkama piše samo 5 megapiksela, jer po netu piše 8
http://www.pohrani.com/f/33/Xa/1JluV...0517131655.jpg

http://www.pohrani.com/f/p/Na/3LgqZi...0517104822.jpg
http://www.pohrani.com/f/1y/pP/3mNH7...0517182944.jpg
Ove 2 sad sa blicom u polumraku
http://www.pohrani.com/f/2B/h4/1wAjG...0517204006.jpg
http://www.pohrani.com/f/34/r8/45FHA...0517204525.jpg
brmbo je offline  
Staro 17.05.2014., 20:56   #7813
kolibri
Premium

Kamarad Brko, da li bi mogao reci kakva je kamera u odnosu na Samsung Galaxy S2? Meni je kamera bitna, pa ne bih s konja na magarca.
kolibri je offline  
Staro 17.05.2014., 21:01   #7814
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
@Drug Brko, super review.

Slike i video prosječni ali ništa tragično, s obzirom na cijenu sve 5.

Manjak gps-a je za mene osobno problem, ne radi navigacije ali ja npr. volim snimati fotke sa gps informacijama u exif-u.

@RAUL, daj editiraj post i napiši o kojem uređaju se radi.

@brmbo, to su puno bolje fotke, to je S2?

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.05.2014. u 21:59.
GoodLooker je offline  
Staro 17.05.2014., 21:06   #7815
Necronomicon
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Evo uspio sam danas uploadati par slika.Uredjaj za tu lovu je ok.Nisam probao igrice jer ih ne igram i GPS jer nisam stigao.Ako te jos nesto zanima pitaj.

Ovo je po meni dosta bolje od Jaojaoa. Još kad se uzme u obzir dosta manja cijena, 5"... Kad stigneš javi nam kakav je GPS.

Citiraj:
Autor brmbo Pregled postova
Je kamera je jako dobra i vani i unutra s vrlo jakom bljeskalicom za kineza.
Ima san galaksya S2 i čini mi se da je ova još bolja iako u postavkama piše samo 5 megapiksela, jer po netu piše 8
http://www.pohrani.com/f/33/Xa/1JluV...0517131655.jpg

http://www.pohrani.com/f/p/Na/3LgqZi...0517104822.jpg
http://www.pohrani.com/f/1y/pP/3mNH7...0517182944.jpg
Ove 2 sad sa blicom u polumraku
http://www.pohrani.com/f/2B/h4/1wAjG...0517204006.jpg
http://www.pohrani.com/f/34/r8/45FHA...0517204525.jpg
Dobre su slike. Zasad među boljima ako ne i najbolje u ovoj temi...
Neki multilanguage romovi imaju 5mpx a originalni koji ima samo CN i EN 8mpx.
Zašto je to tako, neznam.
Staro 17.05.2014., 21:17   #7816
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Ovo je po meni dosta bolje od Jaojaoa. Još kad se uzme u obzir dosta manja cijena, 5"... Kad stigneš javi nam kakav je GPS.
Nazalost nista od GPS jer je mobitel danas ostao u Italiji kod novog vlasnikaInace one slike sa autoceste su radjene pri brizini od 150km/h

Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
@RAUL, daj editiraj post i napiši o kojem uređaju se radi.
Napisano, uredjaj je Catee CT300
RAUL je offline  
Staro 17.05.2014., 21:29   #7817
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor kolibri Pregled postova
Kamarad Brko, da li bi mogao reci kakva je kamera u odnosu na Samsung Galaxy S2? Meni je kamera bitna, pa ne bih s konja na magarca.
Galaxy S2 radi puno bolje fotke nego Jiayu.

Citiraj:
@Drug Brko, super review.

Slike i video prosječni ali ništa tragično, s obzirom na cijenu sve 5.

Manjak gps-a je za mene osobno problem, ne radi navigacije ali ja npr. volim snimati fotke sa gps informacijama u exif-u.
Hvala.
Kao što sam i naveo, GPS mu je mana. Zašto? Ne znam. Fix? Nisam probao pa ne mogu reći.
Brko je offline  
Staro 17.05.2014., 21:31   #7818
kolibri
Premium

U jbt... cek da mi dodje pa da se sam uvjerim i ide na bubanj.
Sad mi malo bed sto nisam ipak uzel Coolpada...
kolibri je offline  
Staro 17.05.2014., 21:46   #7819
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Eto, mogu sumirati da usprkos li-la kameri i problemu sa GPS-om, mobitel je odličan za moje potrebe jer je nije 5" tacna i što mu je baterija izdržala 3 puna dana klanja svim i svačim, 2 aktivne kartice, na wifiju konstantno, GPS tražio 15 minuta, snimao filmiće, slikao i mnogo toga te uz sve to skupa nakupio 6 sati i 51 minutu screen on vremena.

Nije da ga opravdavam, no znao sam što kupujem i znao sam da od kamere ne očekujem puno. Očekivao sam puno od baterije, dizajna i 4,7" IPS ekrana u relativno malom kućištu. A ta očekivanja su se i obistinila. Baterija je mrak, display je vrhunski, preciznost pri tipkanju odlična, zvučnik glasan, vibra jaka, zvuk razgovora čist, dual sim da ne moram nosat privatni i službeni mob uokolo, wifi lovi susjede u drugom kvartu... I sve to za samo 775 kn

Uz sve nadrobljeno, zabole me i za kamaru i za GPS i nije kupljen da navigira i fotografira
Brko je offline  
Staro 17.05.2014., 21:51   #7820
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

THL T5S

Ljudi, prije nego napravim review THL T5S koji sam dobio prije par dana, samo da javim da sam više nego ugodno iznenađen uređajem, od samog pakiranja pa do kvalitete izrade, a specijalno ROM'om koji je perfektan, gotovo clean android 4.2.
Sve radi fluidno i bez trzanja, antutu 170040, kamera ništa posebno, prosječna. Ne znam na koju foru su uspjeli napraviti da je tako štedljiv ali skinut je sa punjača nočas oko 00:30, do ujutro u 8 je bio na avio modu, od jutra jedno 6-7 razgovora, syncanje jednog google računa (mail, kalendar, kontakti), malo surfanja, u pozadini aktivni skype i viber (jedan skype razgovor danas), opaljena koja fotka i malo prčkanja po njemu....trenutno baterija na 86%!!

Definitivno razmislite o ovom uređaju ako kupujete nešto do $120, stvarno kvalitetan proizvod vrijedan svake lipe.

Imam sam ovih dana kod sebe i novi Newman N2, apsolutni poluproizvod prema ovom thl-u.

Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 17.05.2014. u 21:56.
GoodLooker je offline  
Staro 17.05.2014., 23:25   #7821
bous
Premium

bous's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Ljudi, prije nego napravim review THL T5S koji sam dobio prije par dana, samo da javim da sam više nego ugodno iznenađen uređajem, od samog pakiranja pa do kvalitete izrade, a specijalno ROM'om koji je perfektan, gotovo clean android 4.2.
Sve radi fluidno i bez trzanja, antutu 170040, kamera ništa posebno, prosječna. Ne znam na koju foru su uspjeli napraviti da je tako štedljiv ali skinut je sa punjača nočas oko 00:30, do ujutro u 8 je bio na avio modu, od jutra jedno 6-7 razgovora, syncanje jednog google računa (mail, kalendar, kontakti), malo surfanja, u pozadini aktivni skype i viber (jedan skype razgovor danas), opaljena koja fotka i malo prčkanja po njemu....trenutno baterija na 86%!!

Definitivno razmislite o ovom uređaju ako kupujete nešto do $120, stvarno kvalitetan proizvod vrijedan svake lipe.

Imam sam ovih dana kod sebe i novi Newman N2, apsolutni poluproizvod prema ovom thl-u.
Samo da potvrdim da se apsolutno slazem s gore navedenim.Koristio sam Thl nekoliko dana i zaista nevjerovatno dobar uredjaj.Definitivno preporuka za kupnju.
bous je offline  
Staro 17.05.2014., 23:47   #7822
fora
Registered User

fora's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:

Ja nisam imao thl t5s za usporedbu, ali mi je baš želja usporediti ga s Newmanom n2. Newman n2 ima jednu manu - treba staviti novi rom. To ga ne čini poluproizvodom. Ako možeš povuci koju paralelu valja-nevalja između njih dva.
fora je offline  
Staro 18.05.2014., 00:29   #7823
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Generalno Thl T5S je, da budem slikovit, "potpuno zdrav proizvod", sa izvrsno napravljenim oficijelnim romom, sve na njemu radi kako treba, fluidno, brzo. Kvaliteta izrade i ergonomija na vrlo solidnoj razini, meni djeluje barem isto kvalitetno kao Huawei ili npr Lenovo.
Ali opet naglašavam, ono što je važno je da ima vrlo kvalitetno napravljen ROM, na kojem svi featuri uređaja rade kako treba. Nemaš apsolutno nikakvu želju stavljati neki kuhani rom na njega, ja ne vidim nikakvu svrhu.

Newman N2 je po featurima jači, ima led notifikaciju propuštenih poziva, ima bolju kameru, ima gorilla staklo (mada meni tako ne izgleda), veču rezu, hardverski gumb za kameru itd. Međutim sve to pada u vodu jer za njega ne postoji normalan ROM.
Najbolje što imaš je neki xperia rom koji radi donekle podnošljiivo, ima dosta laga i to je svjetlosnim godinama od pravog roma.
Nenormalno se grije, wi-fi i data imaju slab prijem zbog loše antene (tako kažu), jako cucla bateriju, punjenje baterije je nauka, pri punjenju se zagrijava do 50 stupnjeva (u mom slučaju 49), blinkanje ekrana (samoinicijativno paljenje ekrana) itd. Pretraži po netu, imaš i na forum hr temu.
Generalno uređaj ostavlja dojam neželjenog djeteta.
Ono što je na N2 iznad prosjeka je kamera, stvarni je dobra.
GoodLooker je offline  
Staro 18.05.2014., 01:16   #7824
GreenM
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2014
daj molim te ako nije problem stavi par fotki napravljenih sa THL T5S, zanima me ta "prosječna" kamera, vjerujem da bi dosta ljudi bilo ful zadovoljno s tim, pa da vidim
GreenM je offline  
Staro 18.05.2014., 02:06   #7825
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
...antutu 170040...
170 tisuća bodova na antutu? pa moj G2 sa 35 tisuća nema što tražiti uz ovoga. Naaajs
alengrosevic je offline  
Staro 18.05.2014., 02:29   #7826
frulex
Registered User

Citiraj:
Autor Dakok Pregled postova
Brko, evo hint by Darmar za 900MHz. Otkvači 2100MHz u 3G u MobileUncle aplikaciji i vidi radi li onda brzi internet.
A nije to baš neki pouzdan test jer ako npr. u ZGB to probas (i dobiješ prekrizenu mrežu), ne možeš znati jel signala nema jer mob ne podržava 900 MHz ili pak operater ne emitira na frekvenciji od 900 MHz...
frulex je offline  
Staro 18.05.2014., 04:06   #7827
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Napisao sam kasnije:
Brko, ne znam sad točno gdje su postavke, ali mislim da takva provjera vrijedi samo za izvan gradova, kao što je kolega napisao...

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 18.05.2014., 08:05   #7828
fora
Registered User

fora's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Generalno Thl T5S je, da budem slikovit, "potpuno zdrav proizvod", sa izvrsno napravljenim oficijelnim romom, sve na njemu radi kako treba, fluidno, brzo. Kvaliteta izrade i ergonomija na vrlo solidnoj razini, meni djeluje barem isto kvalitetno kao Huawei ili npr Lenovo.
Ali opet naglašavam, ono što je važno je da ima vrlo kvalitetno napravljen ROM, na kojem svi featuri uređaja rade kako treba. Nemaš apsolutno nikakvu želju stavljati neki kuhani rom na njega, ja ne vidim nikakvu svrhu.

Newman N2 je po featurima jači, ima led notifikaciju propuštenih poziva, ima bolju kameru, ima gorilla staklo (mada meni tako ne izgleda), veču rezu, hardverski gumb za kameru itd. Međutim sve to pada u vodu jer za njega ne postoji normalan ROM.
Najbolje što imaš je neki xperia rom koji radi donekle podnošljiivo, ima dosta laga i to je svjetlosnim godinama od pravog roma.
Nenormalno se grije, wi-fi i data imaju slab prijem zbog loše antene (tako kažu), jako cucla bateriju, punjenje baterije je nauka, pri punjenju se zagrijava do 50 stupnjeva (u mom slučaju 49), blinkanje ekrana (samoinicijativno paljenje ekrana) itd. Pretraži po netu, imaš i na forum hr temu.
Generalno uređaj ostavlja dojam neželjenog djeteta.
Ono što je na N2 iznad prosjeka je kamera, stvarni je dobra.
Sve što si nabrojao je istina dok se ne promijeni rom. Imam ih tri u kući, jedan još od prvog mjeseca, znači moje iskustvo a ne čitanje po forumima o dva primjerka koji su stigli neispravni. Odlična izrada, brzina, kamera, gps, display a pogotovo baterija. (imao sam i hongmija, haiera, v967s, elephone p8 i još dosta njih)
fora je offline  
Staro 18.05.2014., 08:49   #7829
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Citiraj:
Autor GreenM Pregled postova
daj molim te ako nije problem stavi par fotki napravljenih sa THL T5S, zanima me ta "prosječna" kamera, vjerujem da bi dosta ljudi bilo ful zadovoljno s tim, pa da vidim
Stavim kasnije danas.

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
170 tisuća bodova na antutu? pa moj G2 sa 35 tisuća nema što tražiti uz ovoga. Naaajs
Uh tipfeler, 17k

Citiraj:
Autor fora Pregled postova
Sve što si nabrojao je istina dok se ne promijeni rom. Imam ih tri u kući, jedan još od prvog mjeseca, znači moje iskustvo a ne čitanje po forumima o dva primjerka koji su stigli neispravni. Odlična izrada, brzina, kamera, gps, display a pogotovo baterija. (imao sam i hongmija, haiera, v967s, elephone p8 i još dosta njih)
Misliš na Newman N2? Imam ga pred sobom, nisam pisao na temelju iskustava drugih. Na žalost ta iskustva sam otkrio tek nakon nabavke N2.
GoodLooker je offline  
Staro 18.05.2014., 11:49   #7830
thesaint255
Premium
Moj komp

thesaint255's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Ja takoder imam isto doma Newman N2 ovaj friski od pande koji su bili na akciji, na jednom od njih je baterija neispravna, naravno sa romom koji je dosao to je katastrofa, ima screen wake up neki problem, baterija katastrofalna, ali sam probao par romova i za sada jako jako legit romovi su xperia ics V2 i JellyKat_N2 00.18 . Na tim romovima mobitel mi radi pa recimo zadovoljavajuce, GPS isproban i radi 10/10, wifi signal na svim N2 koje imam pokazuje konstantno 2 crtice ali rezultat speedtesta je isti kao na S2 ( ping 8 i max 12 Mbit). Kamera je jako jako dobra za cijenu.
RTX 4070 ti Gamerock
Corsair SF750
Cooler Master NR200P
thesaint255 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge