|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#751 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
... Najjače mi je bilo doma, slozim si dvije full size pizze i pojedem obje solo. tad sam bio u formi. ..gmizanje po podu, jecanje, spavanje samo na boku i te šeme ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#752 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kad vidim OVO prisere mi se na prvu. Slike Sophie Loren i krušna peć od 2.5 tone bu opravdavali cijenu pizze(mlinca sa koncetratom paradajza iz talijanskog IperCoopa naziva C+) od cca 10-15€.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#754 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#759 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
I je Ok, ali to nije dovoljno za 45 kuna za mijesanu. Tijesto mi je bilo dobro, sir pravi, ali sunka je onako sitno mljevena, a to ne podnosim. Uvijek se tu zalomi par debelih komada sto je po meni nedopustivo. Ne znam kakve su ove skuplje, ali mijesana me nekako ne motivira da dodjem opet i probam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Mljevena šunka? AJ bok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Nego, jeo u petak pizzu od tune sa integralnim tijestom i punjenim rubom iz Peci Bokuna, vrlo solidna pizza, jedino fali narezani luk. A svijetli Erdinger je na to sjeo kao budali šamar. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pizza s tunom bez luka, ne valja nikako, luk je must ![]() Sad ste me bacili u dilemu, tamans am danas mislio ubit ostatak filanih paprika od neki dan, a vi digli temu i sad mi se opet pizza ždere ![]() Nego, novija fora mi je u paradajz sos za pizzu umiješat ljutog ajvara. Fenomenalno mi paše tak ![]()
![]() |
#765 | |
Premium
|
Citiraj:
Doduše, maslinovo znam ponekad preliti po pizzi nakon kaj se ispeče, pogotovo ako je chilli infused ![]()
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja već par godina radim paradajz sos od cherry rajčica iz vlastite režije, uberem, skuham sa začinima, propasiram i maknem kožice i koštice, ukuham i da te Bog veseli. ![]() Svaka čast Ciriu i Muttiu, probao sam ih sve, ali domaće je domaće. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma dobro to je druga priča skroz koja mi se baš i ne da raditi jer sam lijen ![]() zapravo lažem... 680g staklenka sparovog paradajza za nekih 6-7kn mi je najjači do sada i njega sam počeo koristiti. ima obična pasata i rustica sa malo dijelova paradajza (to koristim za gulaše, saftove i sl.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam isto tako radio paradajz sos, i sve to štima, no veli meni jedan pic majstor sos mora biti takav da ga možeš pojesti nakon što ga zmućkaš i da ti bude fin. kad sam napravio svoj ćušpajz, to uopće nije bilo fino, bilo je masno bljutavo gorkasto i preslano. Na tijestu ok, dok smiješaš sa ostalim sastojcima, no solo no way. Sad ga radim spartanski, cirio paradajz sos (ili ubijem tri paradajza na macho salata način) + malo šećera + malo soli + par kapi maslinovog + ljuto (mljeveni čili ili feferone). Probam žlicom, uvjerim se da je ok i tek onda jedan dio po tijestu, a drugi dio kad se pizza ispeče (volim više to nego vrhnje). A imam i jedan recept za vrhnje na pizzi, pogotovo tuna pizza. Uzmeš pol vrhnja, saspeš u tavicu (prethodno par kapi maslinovog) na srednjoj vatri, narezanog češnjaka dva režnja, doslovce dinstaš par minuta dok ne poteče, dodaš pola većeg paketića namaza (onog s biljem i začinima, zelena kapica), dinstaš dalje 3-4 min, izliješ u posudu, dodaš peršin i jedan jogurt, izmiješaš dobro i staviš hladiti. Uz tunjevinu odlično.
![]() |
#770 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa meni uvijek ostane paradajza nakon pizze jer sam yebeni prasac i napravim duplo više nego što treba... primjene su razne i kreću od tunkanja pizze u još paradajza pa do prelijevanja preko tijesta, malo limuna i papra te opcijonalna tuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako ikad svratite u Rijeku, meni osobno je PIZZERIA PEPI najbolja pizzeria u Rijeci, a stvarno sam ih probao masu (vrše i dostavu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() I ja uvijek napravim više i stavim po pečenoj pizzi. Nije nužno jer volim sočne pizze pa ga zapravo i ne treba, ali ja sam veliki ljubitelj paradajz sosa ![]() A plus je i što ohladi pizzu (ne volim vruću hranu) ![]() Citiraj:
![]() Ja također radim svoj sos od domaćeg paradajza, no ove godine je urod totalno podbacio tako da imam samo par piksi, i to od paradajza koji sam kupio na zelenoj. Uz to sam ga zajebo i s tim što sam previše čilija stavio, užasno je ljut ![]()
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
|
Ja se slažem s tim, samo nitko drugi osim mene onda to nemre jest ![]() A sad da objasnim kaj sam napravio: - 10 kila paradajza i jedna 7 pot brain strain yellow papričica - samljeo, prokuhao, dodao soli, šećera, bosiljka, origana - procijedio - još malo prokuhao da se zgusne - probao i ligao vatlu ![]() - kupio još deset kila paradajza - samljeo, prokuhao, dodao soli, šećera, bosiljka, origana - procijedio - još malo prokuhao da se zgusne - umiješao s onim ljutim sosom i još malo prokuhao - probao i opet ligao vatlu ![]() Dakle, nije to baš tako jednostavno razblažit jednom kad pošteno zaljutiš ![]() Plus što je onda nezgodno na tako ljutu pizzu još dodavat svježe ili ukiseljene papričice ![]()
![]() |
#778 |
Premium
|
![]() |
#780 |
Premium
|
Uglavnom, ljuto je ko ljuta baba s oklagijom, nema tu mrkve krumpira ili šećera koji to razblaži u toj količini ![]() Kad radim pizzu pomiješam to s običnim paradajzom i malo to ipak razblaži, ali uvijek se nanovo čudim kolko je to još uvijek ljuto ![]() Jako fina papričica inače, kad pojedeš komadić veličine 0,3x0,3 cm ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|