|
![]() |
#7742 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kak igram vecinom sa arty, izvezao malo is7 da ne zahrdja ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/1420578#f...ay-boy005-is-7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7743 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
da kupujem sad premium tier VII uzel bi E-25 bez razmišljanja. Zadnje izmijenjeno od: jura_hr. 13.12.2014. u 10:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7744 |
Guest
|
Gledajući uloženo zlato / zarada tenka, tier 5 premiumi su isplativiji od svega prije Super Pershinga. ![]() S premium računom Churchill 3 i T25 zarađuju po 25k neto, a dobiješ obadva za džaba na 50% popustima. E-25 ne bi, hvala. Njegovo vrijeme je prošlo, sve manje i manje mapa dozvoljava camo snipe, danas tenk mora biti sposoban za brawl, a pogotovo onaj s kojim misliš puno igrati. |
![]() |
![]() |
#7745 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Od premiuma definitivno JT88 jer stvarno sere CR, lose partije budu 30+ net. Ako ide priko 2000 dmg (sta nije tesko) ide lagano 50+. Jedino je zajeb sta je sporiji od starijeg brata, ali zato to nadomista DPMom i oklopom. Ako igrate TD liniju priko Ferdija bit cete na svom terenu ![]() Ja sad razmisljan o kupnji jos par premiuma na popust, ali neman pojma sta. Najradije bi isa na (s)Lowe jer mi triba za HT liniju, a britanci nemaju sta ponudit iako ih iman dosta u "portfoliu" ostalo manje vise niti ne igran...
![]() |
![]() |
#7746 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() a i lag me muci, vec lagano ludim, nemam pojma sto je u pitanju a i imam jako dobru statistiku s T-43 a jako ga malo igram, neznam zasto, rijetko s njim gubim, mali je brz, okretan i ako te sreca posluzi mozes i puno stete da napravis...
![]() |
![]() |
#7747 |
Guest
|
Svi zapamte kad ga E25 camo snipea na Malinovci i Prokhorovci, ali lako zaboravite kako njega gaze na Himmelsdorfu, Ensku, Ruinbergu, Stalingradu, itd. Ne bi volio da mi je E25 jedini credit grinder. ![]() |
![]() |
![]() |
#7748 |
Premium
|
OK istina za E-25.ali sugestija da rade uzme dva premiuma tenka t5 je za mene totalna glupost ako ima dosta love za upiknut t7premium ili još bolje premium t8. nek razmisli o kupnji AT 15A pošto ga budu bafali sad u 9.4,ali ako ima ili bude imal dosta za jg88 onda nema kaj razmišljati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7749 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() T14 i T-25 bilokoja li-la partija 35 hiljki. S T14 nerijetko izleti u 50-85.000 creditsa range ako te pogodi MM i partija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7750 |
Premium
|
Daj neki ss da vidim tu zaradu. Pričaš o čistoj zaradi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7751 |
našikan pravim haos
|
Pa kad su ti troškovi na tim premsima minimalni,imaš screenova tu na temi mojih kolko očeš,a sad bum se išel zlogirat na wotreplay da vidim jel tamo baza ima http://wotreplays.com/site/1222839#self http://wotreplays.com/site/1202752#cliff-troublecro-t14 Da ne tražim sad skroy,malo malo uleti takva Zadnje izmijenjeno od: trouble. 13.12.2014. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7752 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
JT88 je tier 8 tenk sta je ipal malo previse. Ako cemo o zeljama onda bi ja T34. Al ako cemo realno onda mi je tier 7 max jer nemislin trosit 300kn na tenkove. Sad ce opet bit akcije do tier6 50% popusta, tier 7 30% (tu mislin da cu uspit navuc na knap zlato) i tier 8 15%. Pa nekako mi se od 7-ca za nacuc lovu (jer san stalno dekintiran) SU122 ucinija naj a od 6-ca Dicker Max. Samo ako uzmen tier 6 ostat ce mi zlata a ako mislin ica na 7 morat cu nadoplatit cca 50kn za zlato. Pa ako je stvarno bolja lova sa tier7 onda bi isa na tu opciju a ako nije onda iden na dickera. Nisan nikad igra prem tenkove tako da neznam kako se zarada krece |
![]() |
![]() |
![]() |
#7754 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7755 |
Premium
|
A kak bi se trebalo gledati?znaci tak ja mogu sad tvrditi da T34 zaraduje 150k jer mi se eto par put dogodila takva partija. Ma odustajem,nek si čovjek kupi kaj misli da mu bude najbolje i gotovo i nek još malo pogleda na wot forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7756 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() je,pogotovo BDR G1B kad je svaku drugu u t7....opusti se boga ti ![]() EDIT: ovo sam ti htio pokazat,borba je za mene trajala 15 sekundi,2 šuta u t28 t4 med,malo poskauto(niš strašno),arty te TOG me sašije u jednom potezu....27.000 čiste zarade, Probaj si to s bilokojim t5 regular tenkom. I rest my case, ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 13.12.2014. u 15:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7757 |
Guest
|
![]() Evo jedna prosječna sa T-25: http://wotreplays.com/site/1340319#self (zarađeno čisto 28k) Evo i Churchill 3: http://wotreplays.com/site/1357516#report (čisto 30k) BDR je dobar, dobar je i KV, ali ne mogu ni blizu zaraditi ko premium tenk. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7758 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Evo danas WN8 ~2500 vecina u platoonu ELC/Crus/JT88 ali timovi za vikend su ![]()
![]() |
![]() |
#7760 |
Premium
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7761 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
upravo odigrano, krenio niz s rusima, 4 partije 4 pobjede, meni dosta (di je kum sada, sunce mu njegovo) slike: ![]() tier 6, bez premiuma, razlika premium i ne premium ogromna, da igram vise a ne samo kad me "cefne" mozda bi premium i kupio ![]() edit: evo jos 20k cistih, s ovim cudom i Stell Wall dobio, ajd dobro, ala volim kad svi na jednu stranu, u ovom slucaju u obranu, na kraju dobro ispalo video
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 13.12.2014. u 20:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7762 |
Never Forgetti
|
Zaboravio san koliko volin german box-ia ![]() ![]()
![]() |
#7763 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Al sad ozbiljno: koliko ti misliš da SU-122-44, tenk kojem je granata preko 1000 kredita, a koji ima neprecizan top i često mora pucati zlato na tier 9 tenkove, prosječno zarađuje bez premium računa? ![]() Neprecizni premiumi sa skupom granatom se ne kupuju ako nemaš premium račun. Iz tog razloga jedan OP tenk kao IS-6 nikad po zaradi neće sustići JT88. A po zaradi bez premiuma još se izdvajaju: FCM i Type, oba naravno zato što im granata nije skupa. Od tenkova s topovima velikog kalibra izdvaja se jedino T34, jer ima tier 10 penetraciju pa mu skoro svaki shell i probije ono što gađa. Ja od malih premiuma imam puno iskustva sa: T-25, Churchill 3 i SU-122-44, a na bratovom računu još Dicker Max, SU-100Y i Chi-Nu Kai. (inače, baš te tenkove preporučam, dobri su) Kad bilo kojeg od njih vozim imam preko 60% win rate, ne spamam puno zlata, pazim kako ciljam itd... I bez premium računa svi ti tenkovi pod mojom komandom praktično isto zarađuju. 1000-3000 kredita gore/dole, ovisno o tome kako dobar dan imaš. Puno se razlikuju samo po cijeni u zlatu. ![]() P.S. Ja sve pišem iz svoje perspektive: [IMG][/IMG] Ako ste puno lošiji ili bolji šofer od mene brojke mogu strašno varirati. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 14.12.2014. u 02:23. |
|
![]() |
![]() |
#7764 |
Premium
|
evo jedna isto takva sa regularnim tier V tenkom.zarada 22k,htel sam samo pokazati da nema baš neke velike razlike u prosječnim partijama u zaradi koje bude imal najviše ako kupi premium t5 od regularnog t5 tenka.i dosta sam za trolal s tim premium t5 vs regularni t5 tak da je to od mene zadnji post o ovom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7765 |
našikan pravim haos
|
Kak je ista kad imaš duplo više damagea i kolko ovo vidim,1200 asisted damagea? Koliko je repair i ammo? Koliko je nagrada iznosila za neki quest kad piše da je direktno iz borbe zarađeno 22.000? Znaci 6 hiljada vise za standard account a 7 hilada vise za premium,s tim da sam duplo manje odradio u borbi nego ti. Sa 350 damagea i ako je toliko asistirano,ja sam na 40 hiljki lagano. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 13.12.2014. u 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7766 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7767 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7769 | |
Premium
|
Citiraj:
ajde da si napravil isto dmg ko ja dobil bi cca 10tisuća više od mene i po meni za to neisplativo davati gold. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7770 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupovat par nizih premium tierova po meni nema smisla jer je rijetko koji dobar. Kaj se vas dvojice tice razlike ima a bila bi veca da se radi o puno vecoj steti, po meni nedovoljno da umjesto jednog postenog premiuma uzimat 2 mala. Iako i dalje ima koliko sam vidio na onoj pingvin strnici jg88 za 30€ uz golde i premium dane. jer to toj logici mozes kupit i tier 2-3 premium pa i sa njim fino zaradit... Dakle kupite taj jg88 za male novce i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|