|
![]() |
#7711 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
hahaha pogledajte ove idiote,ja njima napišem retarded team il tako neš...a oni meni " go clan " haha ili "being a good player doesnt mean being a nice person " ja njima "who said im a nice person?!" ![]() Ovi idu u TOP 10 retarda http://wotreplays.com/site/1414407#p...teenspirit-t37
![]() |
#7716 |
Premium
|
![]() |
#7717 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato igras arty da si ubijes statse ![]() Ili ko ja jucer odigram dobru partiju sa m6 i izgubimo i popizdim jer mi treba sto bolji x2, a sljedeca el haluf a ja top tier i paradajzi ![]() 8 killova, 3000 dmg i wn8 10 000 ![]()
![]() |
#7718 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Al ono što me zabrinjava da možda gubim interes za igru,ne može me ništa natjerat da odigrat 3 borbe u šutu,moram radit pauzu od barem 10-15 min nakon svake borbe.Jednostavno nema te volje kao nekad i to me zabrinjava ![]()
![]() |
![]() |
#7719 |
Strichek Moderator
|
Ak nes ubije volju onda je to ruski td tier 9, su122 54, najgori tenk koji sam do sad igrao. Toliko mi je odvratan da mi je muka odigrat x2... Vis meni scoutovi ne leze, mediume obozavam. Lakse mi je napravit hrpu dmg sa mediumom nego tdom ili ht.
![]() |
#7722 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Evo jedna scout borba i napokon ace...wn8 leti u nebo ![]() ![]() http://wotreplays.eu/site/1416346#erlenberg-gixinho-t71 novi aco http://wotreplays.eu/site/1418985#fi...nt-gixinho-t71 Zadnje izmijenjeno od: gixinho. 12.12.2014. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7723 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
E kad te nece onda nece, dosao kum pa ajde da mu WoT pokazem, i sto se desi, nebi pobjedu napravio u ovih sat i po vremena, nema tih para, kao da je vikend, suigraci se natjecu koji ce biti gluplji, redovito € platooni prvo izginu, evo samo da podjelim video od zadnje (Experience 1 522 u porazu, jos s KV-2), pa odosmo nas dvojica do birtije dobro se napiti. Valjda cemo tamo biti bolje srece. edit: Ma kakvi tenkovi, e sto je dobra konobarica, frontalno pojacana, od pozadi relativno mekana, bokovi odlicni....
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 11.12.2014. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7724 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 11.12.2014. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7725 |
Strichek Moderator
|
Ja kod frenda na pivi i on taman kupio t29, dakle stock je. Reko daj da probam to cudo kaj to moze i zavrsi partija a ja dobio kolobanov. Imam izmedju 15-20 k partija u wotu i ovo mi je prvi kolobanov do sad ![]() Sa stock tenkom. ![]() Sutra stavim replay
![]() |
#7726 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
cili dan mi ide ovako..uzeo arty,lighta,mediuma ili td-a ....ništa extra partija...al ovom idiotu u cap-u sam jebo majku 800 puta..pa volim izgubit 15-0 nego ovako...glavno da je on naučio anglat! morate pogledat video...presmjesno nesto... http://wotreplays.com/site/1417589#s...oss-object_704 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7728 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#7729 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kad imaš u ekipi tuljana , nemre bit dosadna partija. Postignut Ace na Centu7/1, mislim da je zasluženo. ![]() http://wotreplays.com/site/1418821#s...nturion_mk_7_1
![]() |
#7730 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#7731 |
Guest
|
Za svaki slučaj, ako već netko nije pripomenuo ovdje, dobro bi bilo pripaziti sa tim replay-evima jedno vrijeme, navodno se mogu zloupotrijebiti i štatijaznam... Ugl. jedan od izvora sa par informacija više. Ovdje je i službena potvrda da problema ima, info od strane WG-ovoga osoblja/admina. Eto... opreza nikad dosta :/ |
![]() |
![]() |
#7732 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Joj, za nevjerovati, kad zelim nekome pokazati kako WoT izgleda, kao da me netko zahebava, MM non stop +2, ama bas svaku partiju danas, guze li nas guze, stanem, gledam minimapu i nevjerujem, ponekad nekog i pogodim i cekam da prodje partija... video
![]() |
#7733 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7734 |
Moderator
|
Joža a krivim tenkovima igraš. ![]() http://wotreplays.com/site/1419655#s...jac-object_704 http://www.pohrani.com/?2E/i8/1hPq3tJC/shot020.jpg
![]() |
#7735 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Je, imas pravo, uzeo T29 (opet +2 MM, za nevjerovati ali non stop mi tako daje) pa se nasmijao kao neznam kada u ovoj igri,a nisam nesto ni odigrao, moglo je to i bolje, a evo zasto vrijedi pogledati partiju do kraja, kad AFK arty napravi 2 killa ni kriv ni duzan uz jos 2 suicida... i onda se probudi, video ali x2 je pao... konacno a i neznam zasto mi se crvena lampica pali malo pa cesto, laga li laga
![]() |
#7736 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() EDIT : Nešto mi danas ide sa britancima. ![]() http://wotreplays.com/site/1419983#s...123-caernarvon
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 12.12.2014. u 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7737 |
Moderator
|
Pa onaj topić ti probija svaki drugi put, kad još uračunaš da i fulaš onda se nemaš šta čuditi rezultatu. Gledam kako ste bili neorganizirani. Da sa bio kojim slučajem s druge strane sa Miletom 46, Jagdpanterom, SU-100 ili nedaj bože ISU-152 pobio bih vas ko zečeve.
![]() |
#7738 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pozz ekipa jel moze jedan savjet? Posto ce opet za blagdane bit popuste na prem tenkove mislin se ubost jednoga pa jel moze preporuka. Ovako trenutno iman oko 3200 zlata i do kraja trenutne akcije skupit ce se jos. Pa bila mi je opcija uzet dicker maxa za cca 1700 golda ili nadopratit 50-ak kn za jos malo golda za su-122. Po vasen misljenju to tako nekih novaca koja bi bila preporuka za prem tenk za skupit pare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7739 |
Guest
|
SU bez razmišljanja ![]() Najbolji prem. TD imo... |
![]() |
![]() |
#7740 |
Guest
|
Neznam baš. U ovom patchu su buffali AT 15A, i kažu ljudi da je to sad živina golema. ![]() Meni dobro ide sa SU-122-44. Imam preko 60% win rate i s tim sam zadovoljan, ali nevjerojatno me frustrira kad krene svaku bitku zaredom bacati u tier 9. Da ponovo kupujem ozbiljno bi razmislio o AT 15A. Ako gledamo što je najbolje za zaradu kredita, onda ni SU-122-44 ni AT 15A ne bi bili moj izbor. Dva ili tri premiuma su uvijek bolja od jednoga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|