|
![]() |
#76802 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#76803 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#76805 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76806 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: strgani. 05.11.2024. u 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76807 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76808 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Svaka cast svakome, ali ja podrzavam njemacku auto industriju. Ne dam Kinezima para 😄 |
![]() |
![]() |
![]() |
#76810 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#76812 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Vozio sam KIA CEED SW CRDI 1.7 za vikend, Sve je to "ok" ali nije to to. Auto jednostavno nije solidan. Što sam i rekao vlasniku i s čim se i on složio. Njegov otac i njegov brat voze škode ali on eto nije bio pri lovi pa je kupio KIJU. Veli kako je tako je. I mislim da bi prije vozijo dačiju nego kineza. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76813 |
Premium
|
Njemacka autoindustrija je trenutno u krizi, pogotovo VW grupacija. Opel je po novome francuz, Mercedes definitivno vise nije sto je nekad bio ako gledamo na kvalitetu (i dalje bih ga radije nego BMW/Audi) i ostalo je tak...Ponekad imam osjecaj da kinezi nisu mogli konkurirat na polju motora sa unutarnjim izgaranjem pa je zato sad preplavljeno ponudama "jeftinih" kineskih tvrtki koje bar sa softwerske strane iznad onoga sto jedan europski gigant (VW) nudi. Meni kao i vjerujem svakome je na kraju dana svejedno odakle potjece vlastito prometalo, dok god financije i kvaliteta stimaju. Samo ako Njemacka kihne svi smo naj* sto se ekonomije tice. P.S.- ponekad imam osjecaj da su francuzi trenutno konkurentniji u hybrid/elektro segmentu od njemacke autoindustrije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76814 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76815 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
oće netko Tumblera? https://autonet.bug.hr/zabava/batman...atmobila-44702
![]() |
#76816 | |
Premium
|
Citiraj:
Hyundai i Kia su mi uvijek bili nekako tvrdi auti, ali vec bar 3 godine nisam sjeo u nijednog. Toyota mi je u C i D segmentu uvijek smekala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76817 |
Premium
|
mora bit jasno da je prag trajnopsti auta prepolovljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76818 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76820 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Baš sam Ioniqa vozio relativno nedavno. Auto lišen ikakvog osjećaja i užitka u vožnji. Ok ako si kofer koji želi imati minimalno kontrole nad autom i želiš auto koji te vozi od A do B. Da, udoban je i prostran, zato ga taksisti i vole. Za imati to kao jedini auto doma…stvarno moraš mrziti vožnju i sve u vezi auta
![]() |
#76821 |
Premium
|
Znaci trebao bih i tog Ioniqa uzeti u uzi izbor za moje zemske doma? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76822 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Zadnjih 6 dana vozio Astru karavan 2020.g, sa trocilindričnim 1.5 dizelom. Kakav je to shit od motora. Majko mila, pali ko traktor, radi ko traktor. Cijeli se auto trese u leru. Ima 105KS ali kao da je 80. Kočnica tvrda ko kamen, čudno kvačilo... Plusevi : Udobna sjedala, ok svjetla (LED), dosta prostora u prtljažniku. Onaj tko se odluči na taj motor, taj ili nije isprobao auto prije kupovine ili ga jednostavno boli briga što je unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76824 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Molim upucenije. Kupio sam novo novo auto. I kupio sam preko ebaya original bocne stepenice. Ovlašteni servis ce mi ih ugradit. On mi kaze da cu nakon ugradnje morat otic na tehnicki da mi oni to zavedu, nekakvu homologaciju/atestiranje je spominja. Jel zna neko nešto o tome? Zahvaljujem Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: android-split. 06.11.2024. u 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76825 |
Premium
|
Hmm, čudno. Oni bi trebali ugrađivati samo homologirane dijelove s tehničkom dokumentacijom i homologacijom već. Ali da, ako nemaju to, onda ćeš morati na homologaciju i naravno, to platiti. Atest je druga priča, nisam siguran što točno ugrađuješ. Činjenica je da, što god da ugrađuješ, trebaš to upisati u knjižicu. Ja bi nazvao CVH i pitao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76826 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Ako je original Renault (Pozdrav s Renault foruma) onda ima original upute i homologaciju za to vozilo već. I budimo realni, na tehničkom će te pitati za atest nikada jer ima hrpetina tih Capturea s stepenicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76827 |
Premium
|
Ode su mi tražili za stepenice, montažni kit i ugradnja 1100€, a ja kako sam u jednoj grupi na fejsu svi narucuju preko nekog na ebayu original. Znaci na kutiji mi je sve renault natpisi. Nisam ih otvarao. Kataloški broj na kutiji je isti kao u katalogu. I ja sam te stepenice i kit platio cca 300€. I di sam kupio auto mi ne žele ugradit nego da stepenice moram kupit u njih. Dok 3 druga ovlaštena su mi odg da nema problema nikakvog. I sad ovaj najbliži mi kaže da cu morat na tehnicki nakon ugradnje Privitak 27770 |
![]() |
![]() |
![]() |
#76829 |
Premium
|
S obzirom da na tehnicki ne moram prva 2 puta nisam ni mislio al me zanima koja je procedura ako dođe do neceg Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#76830 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|