|
![]() |
#7591 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
I sad lijepo skupljat shardove i onda na wda i po chest ![]() Brojat ću koliko će mi trebat.
![]() |
![]() |
#7592 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni to farmanje kadale ubija igru. Sve se svede na još jednostavniji princip grindanja: rift -> shardovi -> kadala. Jučer iskoristio onaj propust da na lvl1 game t6 baca 100+ shardova. 3k shardova, tri leg helma, jednom andariel koju tražim i to za soul odmah ![]() Radije ovak po "svijetu" idem i po riftovima pa što padne padne, kadala usput ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7593 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Odlican im je buff, jedno 10ak riftova sam odravio, sveukupno 8 legendarya, plus neki od kadale ali njih ne racunam. Nije mi lose bacit crusadera malo, ali bas da igram D3 i ne vidim nekog smisla, ako ubace ladder to je dobro ako stvarno imas vremena kao sto ja imao prije mogao sam odvojit po 8-12 sati na D3, inace jednostavno premalo paznje daju toj igri, tu bi konstatno trebali bacat nove legendary-e i to tajno da neznas za njega tek kad ti dropa, ovako je to besmisleno. Cak su i leap barb-a nerfali, prije bi dobio 45 fury-a za svaki leap ( 30 zbog passive-a i 15 od leap-a ) sad dobije samo 15, tako da i to vise nije to. Za druge klase ni ne znam sve detalje, ali nekako sam uvjeren da su sve dobile malo hammer-a. A sve je lijepo pocelo sa FIX-om Shard of hate-a, odtud je igra krenula kompletno nizbrdo, jer je to samo bio pocetak politke da je lakse sve nerfat nego balansirat. Ako nista drugo barem Valve za Dotu 2 radi dobre i testirane patcheve ( puste patch prvo u doti 1 na neko vrijeme i onda ide u Dotu 2 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7595 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7596 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma igru unistavaju s svakim patchom, umjesto da bude bolja/zanimljivija oni je samo srezu za 25-50% i to vecinom sve klase, najlakse je pratiti US forum te kad se skupi grupa od 50tak komentara da je nesto OP to se u iducem patchu mice ili nerfa. A sto je najgore nista slicno D3 nema ni blizu u naznakama. Taman kad sam si slozio lika kako mi pasalo oni ga nerfaju, e fala ljepo. Napravio sam pauzu, frend igra moj acc pa kad mu dosadi ja se vracam. A bas mi nesto D3 i nefali puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7597 |
Premium
|
I to kaze tip sta je govorio da je D3 savrsena igra ![]() Ako su tebe uspili raspizdit i otjerat.... svaka cast. OTOH - mislim se, jel blizard imalo sposoban stavit counter za fetise, da znam koliko ih uopce imam, a ne da moram stat i brojit male govnare jer nit neznas kad poginu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7598 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma igra je super, samo sto svaki patch je malo vrati nazad, naprave jedna korak naprijed pa onda dva nazad, kao i ovo s legendarnim dropovima, samo igracima mazu oci, ali tko zeli neka je igra, ja nezelim se s tim zamarati. Trenutno. Evo stavio War Thunder, za razbibrigu i mozak na pasu, igra je super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7600 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa najavili su poslije ovoga major patch, a po blizzovoj navici svi major patchjevi preskaču minor verzije, pa će time biti 2.1. Više puta je tako bilo i u D3, a i u drugim njihovim igrama, sad samo još da to izbace u nekom normalnom roku ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7601 |
Premium
|
Blizzard je sam najavio da je sljedeci patch 2.1.0 i da ce najvecu promjenu tu docekat monkovi jer su oni trenutno daleko najlosija klasa. Sve u svemu ja bas testiram zadnja dva dana taj buff i koliko toliko je ok, iskreno bi trebao ostat "buff" konstantno a ne samo za tjedan dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7602 |
Avocado
|
Veći drop se fino osjeti, rekord mi je 9 legova u 10 min, T2 rift. ![]() Jučer je od Kadale zarolao peti dio marauder seta za DH, a u procesu su pale i blackthorne cipele sa vit rollom što sam čekao isto za wizza koji je sad imun na one desekrejtore i slično. Dok sam tražio maraudera pao je i bombardier rucksack s visokim rollovima, tako da sad 5 sentrya i životinjska ekipa T6 mogu rješavati. Pot, buljo, shiny su sad skup sa mnom potrošili 24 stare über mašine koje su mi efektivno samo zauzimale mjesto, T6 je prilično zabavan i rješili smo to bez ikakvih problema. Doro, da ne lažem, buljo je moro izać iz igre jer ne zna ![]() -- Za T4 je build koji se može vidjet na profilu, al čini se da se sve brojke baš ne podudaraju s onim što piše ingame, ali razlike su malene. Uglavnom danette su predobra stvar u kombinaciji s cindercoatom, neograničeni vault, odličan crowd control zbog rattling rolla (stun), bounty na T3 gotov za oko 10min. Za T6 bih rado probao calamity i helltraper, marauder helm da mogu stavit cloak of the garwulf, ali niti jednom calamity nisam vidio u igri nakon patcha, tak da se potraga nastavlja. I ostatak opreme može uvijek još malo bolji biti ![]() Čak je i ovaj fire/grenade build odličan jer petovi u pravilu služe samo za aggro, a sentryi rade osjetno jači dmg. Za single target, znači bossove, bi rocket/phy build bio bolji, ali rakete su previše divlje i gađaju sve sitne stvari u okolini poput stolica i stolova, pa se na mobove gubi previše dmga. Blade, problem? ![]()
![]() |
#7603 |
Premium
|
Problem je sta je DH jos uvijek sranje. Imam preko 600h sa DH a od toga 100-150 u RoSu. Probao sam pet build sa DH jer marauder set imam odavno, kao i sentry build i sve, i nista ne koristi kad te opali thunderstorm sa neba i oneshota na nekim ludim elitevima na vecem tormentu. A sve sta DH radi, nazalost, WD radi puno bolje sa puno manje truda. Calamity sa dobio, i probao, baca samo standardni mark of death, sta je single target debuff, dok se MoD + contagion pokazao bolji jer kad ubijes prvog markanog, siri se na 3 nove mete i tako u nedogled, kao party buff je fenomenalna stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7604 |
Avocado
|
HP na 400k, armor u nebesa, resisti sto veci, sve si probao? T6 je ionako HC. Po onom što si pričao ja mislio da nema šanse da preživi solo na bilo čemu većem od T3... ![]() Zato sam ugodno iznenađen i uopće mi nije jasno što ti fali ![]()
![]() |
#7606 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7607 | |
Akutna lijenčina
|
Ovih dana budem manje igrao jer u četvrtak imam ispit, ali danas definitivno isprobavam nešto novo sa WD-om, malo theorycraftinga. Znači plan je koristiti Tall man's finger koji mi je jučer droppao sa pripadajućim pasivima i burning dogs runom na đukelama. Lijepo nabacati fire gear sa wiza, sa ostatkom postojećih itema računam si da bih mogao raditi 100m AoE damagea, i još damage na elite na gearu nešto. Moglo bi ispasti puno efektivnije u dosta situacija od fetiša koji ne mogu do enemyja, ovisno koliki je range AoE-a na dogsima. Fetiše neću voziti jer je i ovako već gužva sa 2 pet WD-a pa nema smisla tjerati pet count u nebesa. Navečer isprobam to dok dođem doma kako šljaka stvar u praksi... Citiraj:
Kod tebe to onda ispada oneshot dok primiš od nas damage, mi pak poslije svih damage mitigacija na liku još prebacujemo damage na đukele preko uhkapian serpenta pa još manje primamo damagea ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7608 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako stavis puno resiste i armor, gimpas si dmg, ako stavis dmg onda si sve laksi za ubit. A jedini dmg dealer vrijedan spomena je CA, sta mi radi 15-20m+ koji je i najveci spender, da bi to rokao i radio dmg moras punit disciplinu i convertat u hatred, znaci visoki critt chance i fire i cluster dmg na sta god mozes. Sve to poprilicno suzava moguci build. Magefist + cindercoat su obavezni za fire dmg, pride fall helm za resource reduction (opcionalno), al kad sve to stavis, moras nesto zrtvovat na 6set (il 5 + grandeur) maraudera da ti sentry puca CA, koje je btw. blizz nerfao. To sam i napravio, da zivotinje tankaju i dizu aggro a ja bacam sentrye okolo, al iznad t3 to gubi svoje jer sve ima vise helta i radi veci dmg, a kad te van ekrana nesto wallina i opali thunderstorm il mortar i ubije u sekund unatoc tome sta imas 400k helta i 1000 resiste dodje mi da razbijem monitor. Sa DH se moras namucit i krv ispisat za neki rezultat, dok druga klasa kao Wizz il WD to rade sa puno manje truda, al to je vec blizz balans u pitanju. Edit: @pot 2 pet WDa po partyu je previse, meni smetaju i vasi zombie dogsi jer fetisi od njih ne mogu do meta, sta smanjuje ukupan pokolj, al znam da su vam potrebni za build. Ovako slabiji WD smeta fetisima jaceg WDa i takva je guzva da je clusterfuck opci, i ne vidis tko koga kako i cime. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7609 |
Avocado
|
Iz price si izbacio ono sto mene trenutno bez problema drzi na T4: danetta kompletic. stun sa svakim vaultom, efikasno i brzo rjesava sve na T4 a trail of cinders (fire) u kombi sa cindercoatom je infinite vault za nula costa, efektivno. T3 kao od sale prelazim, doslovce. nu pitaj ove nase, jucer u partyu s 4 igraca na T3 solo elitu sredim a ovi se jos nisu dovukli do mene ![]()
![]() |
#7610 |
Akutna lijenčina
|
Evo videa burning dogs builda na tormentu 6. Na liku imao loše rolan tasker, ammy, stone of jordan i tall man's finger. Dok to bolje zarolam mogao bih i sa ovim buildom komotno na najviše tormente, tali enemyje ko od šale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7611 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7612 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Nego sad idemo na tebe. Pogledao ti profil iz siga i WD ti je fulan na više fronti. Ti bi bio i jaki direct damage dealer i pet doctor, a to ne funkcionira iz više razloga. Idemo redom: 1. Elemental rollovi su ti različitih tipova, i na skoro ništa od geara. Isto tako, nemaš nikakvog bonusa na elite, gdje je ustvari bitan damage. Vidim da si mijenjao gear samo da nabiješ paper DPS, dok je elemental/elite damage bio u potpunosti zanemaren. Također, zaboravi ideju da ćeš raditi masni damage solo, jer dok staviš brojke na papir u većini slučajeva će ti petovi raditi više od 90% ukupnog damagea, tako da poradi na tome da njih maksimalno pojačaš. 2. Pretpostavljam da koristiš acid rain ko mana dump a spirit barrageom puniš manu preko pasiva. Bezveze si potrošio 2 skill slota i pasiv za nešto što ti sumarno radi možda 15% ukupnog damagea u najboljem slučaju. Em nemaš elemental bonus (ili imaš jako mali) na skillove koji koristiš, em se ne isplati acid rain recastati kao mana dump jer su promijenili način kako skill radi. Prije su se višestruko stackali pa je damage išao u stratosferu, sada samo zadnji cast acid raina radi damage. Bolje da si uzeo lob blob ili corpse bomb umjesto toga. Da sam na tvojem mjestu u potpunosti bi napustio primarni napad ako nemaš masni elemental bonus na isti te zasad išao na rain of toads za summonanje fetiša koji su ti velika većina damagea (možda 75%+). Acid cloud možeš ostaviti si ali imaš puno boljih mana dumpova kao što je Pile on. 3. Restless giant ti nema smisla kad nemaš niti jedan point bonus fire damagea, ovako radi damage ko ti sa primaryjom a ima cooldown od minute. Rush od Essence i Jungle fortitude mijenjaš za damage pasive, Pierce the Veil obavezno kao jedan, a drugi po odabiru, najbolje Gruesome feast za regen mane i damage boost. Kod fetish army skilla obavezno runa legion of daggers, a kod gargantuana koristi Bruiser da dobije damage boost od physical rollova i zbog stuna na elite. 4. Na gearu imaš sa dosta itema fulane rolove. Na mojou si išao prerolati int u jači, a mana regen (koji je wasted roll na pet WDu) si ostavio - to se moralo rerollati u fetish army. Jedan piece Jade Harvestera si bolje pospremi u stash, a craftaj Aughild shouldere (sa fetish army rollom), chest (isto fetish army roll uz 3 socket) i bracere (elemental roll i crit). Na bootsima acid cloud radije rerollaj u armor ili allres, više ćeš dobiti. Pantsi su zasad dobri ali poison roll ti realno samo koristi acid rainu s kojim ne radiš nikvi damage, ili ako bi sa svime išao na poison. Ne znam koji vrag si išao int rerollati na witching houru, možda si dobio 0.1% na damageu, a mogao si par% dobiti na toughnessu da prerollaš life regen u vit, fulani reroll. SUbjektivno ti MF u helmu ne treba, ja osobno nisam vidio nikakve razlike, više tebi treba life% gem nutra. Leoric's signet mijenjaj za Stone of Jordan makar bude ti pisalo gubitak u paper damageu, i poželjno za fetish pet build da je physical roll što će i više nego masno nadoknaditi. Na bracerima također bolje da si rollao elemental roll umjesto allresa nego da si išao rerollati int, craftaj Aughild kako sam već naveo. Na svom gearu ciljaj na physical damage jer će njime fetiši i gargantuan dobiti nenormalno na damageu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7613 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozz!
Imam možda jedno njubasto pitanje na koje je već dan odgovor ovdje ali jedva da nađem vremena za igranje, a kamoli za traženje odgovora po battle net forumima. Uglavnom, igram sa sljedećim barbarom -> klik... zanima me računa li se "Elemental skills deal X% more damage" u damage koji piše pod character stats? Konkretno me zanima koji wristovi su mi bolji za barbara? Nekako mi se čini da bi Reaper's wraps bili bolji što se damagea tiče zbog 17% more lightning damage, ali za ove rare mi pokazuje da bi actually davali 6% više damagea... malo zbunjujuće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7614 |
Avocado
|
Ne piše. Sav skill bonus bilo elemental ili direct (primjerice, bonus to fire skills ili bonus to hammer of the ancients) se ne broji u dmg. Takva oprema je "high end", tj. treba dobro razmisliti što se isplati. Primjerice, ako gubiš 5% dmg ukoliko staviš neki item sa slabijim rollom main stata, ali on ima 20% bonusa, efektivno gubiš 5% paper dps-a, ali ti efektivni base dmg skače drastično, tj. 14.29%. Kad se to primjeni na neke skillove i critove, efektivni dps se može razlikovati u milijunima. ![]()
![]() |
#7615 |
Premium
|
Konkretno u tvom slucaju tebi je whirlwind main spender 275% x 1.36 ( to je bonus u tvom slucaju imas 36% bonus lightninga ) sto znaci da je WW radi 374% weapon damage. Znaci elemental skill samo mnozis sa weapon damage po odredenim skillovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7617 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697#1 večeras odigrao 4 rifta, 0 legendarija. također se i ostatak žali da nije baš neki loot kao prije 2 dana.
![]() |
#7618 |
Premium
|
Pa meni i dalje padaju 2-3 po riftu, ali jedino kad se joinam u public game, ako solo igram, onda mi se desi da nista ne dobijem. A i trpam se u public gameova jer mi se na laptopu nedaju radit bounty pa se nema rift keyeva. I danas mi je dropao drugi item koji sam htjeo odkad je izasla expanzija prvi je bio Shard of hate a danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7619 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Mogli su LADNO nazvati buff "100% chance to get a 2-handed legendary item" Osim par Zuni-ja i tu i tamo kojeg bezze zelembaća tipa Helltooth mislim da sam sve 2-handere koji postoje u igri provrtio barem 2 puta. J****u život: čak su ispali i planovi za 2-handere koje još nisam imao kod blacksmitha. Žešće loše |
![]() |
![]() |
![]() |
#7620 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
|
|
Oglas
|
|