|
![]() |
#75601 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
![]() Otisao u Njemačku, uzeo isto auto staro 11 mjeseci i 13000 km, platio 26k, msrp 51xxx eura godinu dana prije. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75602 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Hvala svima na komentarima vezanim za moju dvojbu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#75603 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
SUPERB https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-s...oglas-44627107 PASSAT https://www.njuskalo.hr/auti/vw-pass...oglas-43461038 AUDI A6 https://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6...oglas-41496804 ACCORDICA https://www.njuskalo.hr/auti/honda-a...oglas-44677791 MAZDA 6 https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-6...oglas-43305741 E KLASA https://www.njuskalo.hr/auti/mercede...oglas-44514120 Ima toga ko govana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75604 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
@De5tr0yer, prvi put, da sam uzeo godisnji AMS katalog vozilla, da je prakticno vec kraj godine. Svake godine manje je za prelistati, vozila jaje jajetu i vojska EV Kineza. Prijelom i uredjivanje su malkice noviji, ali sadrzaj nikad dosadniji. I na mjestu gdje carevi idu pjeske, ako nista drugo, sumira covjek sto je novo s auto imenima. Tako mi zapne u oko recentna situacija s Alpinom. Veli Alpina prodala svoja prava BMW-u u proljece 2022. te ostaje aktivna kao tvrtka do 2025. Nakon toga pod novim imenom Bovensiepen fokusirat ce se na (? )restauracije i inzenjering. Jel im preminuo stari sef, kojem sam zaboravio ime, pa im je to interna odluka? Pitam se na glas, zasto bas sada? Bebe se prodaju, tuninga i kozmetike nikad vise. Znas li nesto vise? _______________________ Eh, da, addendum misli kroz listanje kataloga. Gledas nove aute s otoka, nekada plemenitih imena, prakticno svi raskinuli s autenticnom tradicijom laganih konstrukcija. Lotus po dvije tone, drugi preko dvije tone... Boze koja dosada ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75605 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
@Visage: kratko i jasno - zakoni i regulacije ne omogućuju više slobode proizvođačima s malim serijama automobila, u što spada Alpina. Detalji se dotiču "penala" državi na temelju CO2 emisije u kombinaciji s prilično naraslim brojem proizvedenih vozila te problemima sa sve kompleksnijom homologacijom "novih" motora, koji su bazirani (i proizvedeni) u BMW tvornicama. Za Alpinu je bilo odlučujuće da su se odlučili zadržati radna mjesta ljudima (bar za neko vrijeme) umjesto da otpuštaju i pokušavaju plivati još neko vrijeme. Mislim da je to dobra odluka. Zanima me hoće li Alpina sad biti verzija opreme ili će još nekako uspjeti gurati dodatnog proizvođača (kao što je to BMW M, VIN starta sa WBS). Dosad je WBA VIN bio "prekrižen" i do njega ugraviran prateći Alpina broj.
![]() |
#75606 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
#75608 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
pa nije to Opel ![]() Ovog Acord dizla je već sigurno netko linkao negdje: https://www.youtube.com/watch?v=ns49JyGplvw |
![]() |
![]() |
![]() |
#75610 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Double fun na Passatu B5.5. Pukla mi sajla za otvaranje vrata s unutarnje strane, pa sam spustio šajbu da otvorim vrata s vanjske strane. Izađem van, gurnem ključ u bravu da podignem stakla i zašteka mi ključ u bravi. Znači, podigao je prozor, zaključao vrata, ali očito zapeo na nekom "zubu". Sad ne mogu ni lijevo ni desno, a ni izvaditi ključ iz brave. Jučer sam pokisnuo dok sam se zajebavao na parkingu, danas sam još živčan i ne želim ga gledati. Još nisam odlučio hoću li se zajebavati sam s tim ili da pronađem majstora. Uglavnom, šanse su male da je netko imao istu pizdariju na istom tipu vozila, ali svejedno moram pitati jel se netko susreo s takvom nesrećom? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#75611 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/auti/toyota-...oglas-44501746 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75613 |
Premium
|
Jel ti plaćaš? ![]() Evo, full opremljeni Sandero Stepway za nešto preko 20: https://www.njuskalo.hr/novi-auti/da...oglas-44771224 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75615 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Pouzdanost joj je najbitnija. Yarisa I'ma teta koja je zadovoljna I njezina poznanica, rekao sam da pogoeda suzukije, mada Muslim da sunkvalitetom isopod (plastika,baterija I popratno....I samo 5g garancije). Nova baterija od yarisa je 2500€ sto je pljacka za 0.8kWh kapacitet....al rabljenih I'ma za 800 po e bayu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75616 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
74kw 1.0 za taj kontejner na kotačima je sigurno ubitačna kombinacija. Stvarno čovjek mora bit lud pa dat za to preko 20 000e. Da je 100 put sa 0 km opet ne vrijedi te pare. Ful opremljeni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75617 | ||
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Nisao skužio da pikiraš Vitaru, ali opet zadireš u tuđe preference ![]() Citiraj:
EDIT: Nova Hy Kona se nudi s 1.6T-GDI ispod 26k s osnovnom opremom. Zadnje izmijenjeno od: stef. 18.09.2024. u 09:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75619 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Nažalost više nema tog motora u novim autima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75620 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ako nađeš nekoga tko se kuži u brave tog auta, pošalji mi pls PM s kontaktom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75621 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Uspio sam nekako odvojiti trim vrata i izvući sajlu (naravno da je ušla pod nokat). Srećom, sajla je pukla na gornjoj strani, pa sam uspio tako i otvoriti vrata. Izvadio sam i cilindar brave, ali ključ i dalje ostaje blokiran. Našpricao s WD-om, uspio dobiti nekakve pomake, ali ništa. Pokušao sam ga dodatno uvjeriti kombinirkama, ali bez pretjerane sile. Tad je pukao osigurač, izletio jedan pin i ode cilindar u k. Ali ključ i dalje unutra. Nekako sam uspio rastaviti cilindar, povaditi ostale pinove i osloboditi ključ. Danas popodne dolazi zamjenski cilindar s ključem i sajla, pa javim ishod. Ako želiš spriječiti/prolongirati to, našpricaj u cilindar malo ulja ili wd-a. Ova moja brava je korodirala i zapekla se jer se auto stalno zaključavao preko daljinskog.
![]() |
#75622 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ni ja ni ona nismo budale, I prvo pitanje je bilo cijena zamjenske baterije. Smjesno je da traze za bateriju 0,8 kWh 10% cijene novog vozila. Zasto bi se mene pitalo, pa mene pita ko svako zensko se ne kuzi... _________________________________________________________________________ 90% vremena ce joj bit relacije 5km posao I doma zg. Jednog Dana ce doc valjda do toga da I'ma sluzbeni ko ja 24/7....inace je menadzerica u fin sektoru....al joj ne treba luksuzni auto.... Moj trenutni savjet je ne stelantis I ne isopod 1.4l, I ne diesel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75624 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam problem na audi-u gdje se upali Audi presense sistem, te pisti/blinka na displayu na svakoj malo jacoj kisi. Nedavno mi se isti problem pojavio prilikom laganog priblizavanja rubniku ceste, ocito je bankinu prepoznao kao "opasnost" Iako sam ugasio navedeni system, i dalje se problem ponavlja. Izuzetno iritantno, te sam u strahu da se ne bih auto samo odjednom ukopao na mjestu. "Analizom" mehanicara u ovlastenom audi-u nisu nasli nikakvu gresku te smatraju kako sustav funkcionira kako i treba. Neke ideje kako u potpunosti onemoguciti rad pre sense-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75625 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#75626 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#75627 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75630 |
Premium
|
Na većim tržištima od našeg su se znale naći privatne firme koje su refurbishale baterije za Priusa npr. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|