|
![]() |
#7532 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
disejblo ali ništa i dalje crasha, update PB i reinstall igre također nisu pomogli xgame, aj točnije opiši što si fixao s sa čime, ccleaner?i što u njemu ako je to? edit:ccleanerom očistio registry i fixao sve moguće, ništa, i dalje crasha neznam šta više da napravim, osim reinstall windowsa
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 14.03.2011. u 01:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7533 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Ali, ja sam riješio problem!! Imaš cijeli moj fix na ea forumu, sad sam na poslu, pa ak ti se ne da tražit tamo, ovako ide ukratko - obriši punkbuster, restartaj komp, instaliraj pb preko pbserv ili tak nekak se zove .exe, u njemu imaš nakon instalacije mogućnost testiranja, test mora proć bez ijedne greške, zatim isključi skroz, al skroz i procese i sve ako šta ostane od msi afterburnera (njega sam ja imao) ili bilo šta drugo od softvera koji mrda po postavkama grafe, instaliraj ati prebeta 11.4 drivere, stavi performance na +20 i digni vent grafe u overdriveu manualno na 70 ili 80% ovisi kakav hladnjak imaš, apply to i uživaj u igri bez freezanja ![]() Ja se borim s tim od zadnjeg update-a punkbustera, otvorio sam i trouble ticket na njihovoj stranici, instalirao sam nove windowse skroz, disableao zvučnu, stavio pci zvučnu, itd itd, sve što je netko bilo gdje napisao na internetu sam probao, bez uspjeha. A igra je radila bez problema u singleplayeru i u mp-u ako ne igram punkbuster servere. Dakle, znao sam da je problem u pb-u, i da se s nečim kolje, samo je trebalo kopati i kopati do čega je. Sada nakon svega, vratio sam se na integriranu zvučnu, stare windowse (nove sam radio na dualboot), i sve radi bez greške na starim windowsima, koje nisam reinstalirao ni dirao otkad je 7ica izašla, samo sam radio redovne update. Sad mi preostaje isprobavat evga precision i trixx i sl. programe di ću moć namjestit profil venta na grafi koji će radit da ne moram svaki put prije igranja navrtat vent ručno, a da se neće klat sa punkbusterom. Ili, što je izglednije, čekat novi, popravljeni update pb-a.
![]() |
![]() |
#7535 |
gadget freak
|
![]() |
#7537 |
gadget freak
|
![]() |
#7539 |
gadget freak
|
![]() |
#7540 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Imao sam isti problem. Uglavnom, problem je bio u tome sta se ventilator pocinje kasno palit, oko 60 C, te se graficka pregrijava brzo. "Flashao" sam bios graficke, odnosno stavio sam raspon podizanja brzine temperature od 40 do 80, te mi sad temperatura u igrama ne prelazi 61 C (pratim preko ex Everesta, sada AIDA). Uglavnom, stvar je uvelike spasio, i uopce nemam vise problema. Ako ne znas dirat flash graficke, cisto manualno stavi na nekih 50-60% da ti radi ventilator, to bi isto trebalo pomoc, ali moras onda svaki put prije ulaska u igru ukljucit, i pozeljno je, kad ne koristis 3d, iskljucit vent.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7541 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Da nebi ekipa pokušavala gluposti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7544 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7546 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
znači ovako, sada sam napravio onaj pbsvc.exe reinstall i ugasio ati trixx i igrao kojih pola sata bez crasha, vidjet ćemo večeras kada ću više igrat...koja od te dvije stvari je pomogla (ako je), neznam.. btw. baš gledam na http://forums.electronicarts.co.uk/b...-company-2-pc/ dosta topica novih u vezi freezanja i crashanja...kako dice uspijeva da nam crasha igru radi servera, nemam mrtvog pojma, ali svaka im čast
![]() |
#7547 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
igrao sam i na high i na medium, ali me zivcirao pad frejmova cim se nesto pocne dogadjat na ekranu, tipa mortar ili urusavanje zgrade, nekako sam najzadovoljniji bio kada mi je sve na low sto se tice preformansi...ne znam, vec dugo igram tak i naviknuo sam se...mogao bi probati vratiti nesto na medium pa vidjeti kako ce bit, nisam znao/primjetio da se kroz lisce bolje vidi na meduim, no nisam ni usporedjivao bas toliko detaljno...tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7548 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
@mamutarka Nisam ccleaner, nego Registry Winner i sa svim opcijama što ima u sebi sam "počistio" komp. Od tada mi se kako sam rekao cod4 ne crasha, i bc2 se ni jednom nije. Ne garantiranm da će tebi pomoći, ali meni izgleda je, jer je to jedino što sam napravio između perioda crashanja i ne crashanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7549 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ako netko ima volje da isproba u igri-neznam jel to neka opcija il je moj miš poludio? Znači, igram sa reconom i kad stisnem desnu tipku na mišu onda imam pogled kroz sniper,a kad još pojačam pritisak na tu tipku, sniper se spušta, znači isto kao da sam pustio tipku?? Ajd probajte jel kod vas možda ista stvar, da ne ispadnem majmun da reklamiram, a ono sve OK s mišem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7551 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7552 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako se miče i oružje dok imaš stisnutu tipku, otišao miš... Mislio sam da te samo zoom muči. Sad uzmeš nekog laserskog, ali isprobaj prvo u ruci, nakon 518 mislim da će ti jedino G500 dobro sjediti u ruci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7554 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Neznam za vas, al u zadnje vrijeme ne znam zasto su mi fav serveri down. Van komforta servera i admina na koje sam navikao, isli smo u istrazivanje servera. 0 partija su u 2 dana odigrane da se neki AA lik ne pojavi i opustosi server.............nevjerojatno nesto ![]() Nabrojao sam ih bar 30ak razlicitih, rush,cq sve isti k. jel u sc drugacije nego u hc (pretpostavljam da ga favoriziraju jer nema kill cam)? Nakon godinu dana cu se prebacit na sc ako treba, samo da ih ne gledam, il quitat jer ovo nma smisla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7555 | |
Premium
|
Citam sad neki game guide za stalkera i nađem objasnjenje 'render ahead limit': Citiraj:
Dakle, izgleda da pomaze ![]() ![]() @zen - do sada sam u 'karijeri' naletio samo na jednog cheatera, i to na squad deathmatchu, ugl igram po njemackim hc serverima. Mozda ti se jednostavno tako potrefilo? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7557 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
@blf To si mjenjao u postavkama igre ili u driverima (koju grafu uopće imaš). Ja držim na 1 u settings.ini jer sam negdje čitao da 0 zapravo znači najveća vrijednost a ne najmanja A što se tiče cheatera.... ima ih!! Ja sam 2 snimio, ne računajući onaj period kada se pojavio teleport hack. Ta dvojica su bila očita, a svako toliko se susretnem sa "pametnim" cheaterom koji ih umjereno koristi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7558 |
Premium
|
@neo - lol, znao sam da ce biti ovako neka reakcija ![]() ![]() @point - u zadnje vrijeme koristim ovaj launcher koji izravno mijenja settings.ini, u biti ista stvar samo sto se nekome dalo sloziti ovaj mali exe. Inace trenutno sam na gtx 260, panama canal mi je radila katastroficno, sad na onim postavkama maze na 60+ fps-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7559 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
meni ne želi pokrenut igru sa ovim launcherom?! je zna ko zbog cega. na pocetku oznacim ono prvo (DVD il tako nes) i stavim u browse shortcut od bfbc2game (probao i bfbc2launcher) i nece :S je zna ko zbog ceg?
![]() |
#7560 |
Premium
|
Ako si authentication method odabrao online kada si instalirao igru onda tako postavi i u launcheru. Za .exe file odaberi bfbc2updater Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 16.03.2011. u 09:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|