|
![]() |
#7501 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
SUNCE PIČI NA BRIDGEU: ![]() NEJASNO ŠTO STRIJELAC GLEDA: ![]() NEDOPUSTIVO - ZAMAZANE RUKE: ![]() ISTRAŽIVANJA U SAHARI PREDVOĐENA DR. VET. WANNBE - VIRUSOM: ![]() JEZERCE: ![]() OZBILJNI MOMCI - RAK, ZMAJ I VIRUS - PHOTO BY MM: ![]() PREDVEČERJE: ![]() PARTIZANSKI TENK - NOB DIMNJAČAR JOZO: ![]() STOTINKA SEKUNDE PRIJE NEGO ŠTO SAM POGODIO PILOTA U FACU: ![]() Nažalost zec/medo su pretamne slike.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7502 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Mape su super. Rache, isprika na mailu, prije sam provjerio mail nego sto sam pogledao temu. ![]() Odlicno, znaci veceras malo po St.Gatienu, Buhlertu i Bridgeu piciti. Btw, sto ste u 4 ujutro igrali? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7505 | ||
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Sada ih ima više i došlo je nekoliko vrlo kvalitetnih igrača koji su razmijenili načine igranja sa drugima. Ali su tako i preuzeli loše navike: - kempanje - skakanje - zalijeganje (budete se prehladili) - dramljenje ako te netko ubije više od jednom u nizu - zavijanje i skvičanje kod killa - oslabio je bash - neorganizacija i ignoriranje nadređenih Mogli bi stvarno napraviti neku reprezentaciju koja će odmjeriti snage protiv njubovaca. Njima dobar trening, igračima gušt a nama ostalima zabava. Imamo PAM mod i možemo uključiti koju god ligu želimo. Samo bi neke sitnice mogle smetati ali i to sredin za više ciljeve. Citiraj:
![]() |
![]() |
#7506 | ||
Feldwebel
|
Citiraj:
Citiraj:
Zašto misliš da bi kadar bio problem. Imamo i mi svog Niku. 5-6 igrača bi se uvijek dalo skupiti. Samo Isusu pokažemo Zulea i kažemo "Aport - čuvaj".
![]() |
![]() |
#7507 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7509 | |
Moderator
|
Citiraj:
Vec si razmisljam o pozicijama u timu i odredjenim oruzjima.
![]() |
![]() |
#7510 |
Moderator
|
Mislim da je nas Niko - Vercetti Shpagetti. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7511 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a ***************iga, ljudi igraju. predobro.... šta se tiče igranja u 4 ujutro. četvrtkom, mislim da neko tu treba na hlađenje ![]() neki kao imaju školu ili posao??? EDIT: ovo nije više normalno, otvorim stranicu, pročitam replyeve, napišem nešto kratko, stisnem post. I. ima već 4 nova replya... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7512 |
Moderator
|
Zasto meni? Evo TOP 10 @ 10 SPAM List! ![]() MisterM______392 RAK_________345 Renesis______309 Andeo_______280 ZED_________256 Newbie Pro___251 AMD________242 m4Dm4X_____214 E.T._________202
![]() |
#7513 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
atha _________ 877
![]() |
![]() |
#7514 |
Ex-Gastarbajter
|
a gdje je athino ime? da ne bi bilo da spamam. večeras se znači igraju nove mape? čujem da ima lijepih mjesta za kempanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7515 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
xeqte su uhodani do jaja, vjerojatnoigraju non stop.. ![]() ![]() Al da nije bilo par sumnjivih trenutaka ne mogu reć : nono : jednom su već imali cheatera, sve je moguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7516 |
1oo1 NooB
|
U 05:30 sam išao stavljati slikice sa novih bojišta. Kad Zmaj i Virus dođu k sebi stavit će ostatak slika ( Dr. Virus je umoran od cijelonočnog učenja - naime nove mape su bile pune veselih domačih životinja a onda je odlučeno da se odradi anatomija - nažalost samo je jedan zeko(Virus)/plišani medo(ostali) preživio. Svi su pokazali zavidno poznavanje veterine - Zmaj je kritizirao Virusa i mene zbog petljanja po kravi ( konj op. a.), ja sam našao jedan odličan specimen njemačkog bioinžinjeringa - bika sa četri kare ![]() Izvedeno je nekoliko zaključaka: nekim autorima mapa su mrtve domače životinje fetiš, žičara na Bulhertu neče izdržati naš hard/nerd test, nakon 03:00 jedino ja mogu zadržati prisebnost - ostali npr. parkirane tenkove vide kao da se kreču - utjecj sunca/fatamorgane u dolini kraljeva ![]() U 05:55 sam zaključio da Joolka možda ima problem - čovjek je srfao po forumu...: nono : Vaš Dr. Killderi MM Odabrao Đelo Hađiselimović, obrada PCE COD 2 manijaci: hello2 :, WWW lipanj 2006-e.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7517 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7518 |
Ex-Gastarbajter
|
jao mm, zrel si za liječenje: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7519 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Naime ovdje ima i akademski obrazovanih članova ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7521 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7522 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7523 |
Ex-Gastarbajter
|
ajme kako lude mape, sada smo isprobavali... LUDO. ona pustinja je OGROMNA, a vrh piramide odličan ![]() buhlert je ZAKON |
![]() |
![]() |
![]() |
#7524 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
je odlicne su : THE BRIDGE i ona s žičarom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7525 |
Feldwebel
|
Vidim da su nove mape dobile i službena imena. Mogao bi to ispraviti i u igri. Buhlert - ona sa žičarom Flakbatterie - novi Brecourt Bridge - ona s mostom Port - ona s morem Tobruk - bug sa đamijom Valley of the King - pustinja St. Gatien - tek očekuje naziv
![]() |
#7526 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
i naravno zna se gdje je fish ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7527 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Drugovi iz Mrcina su zaboravili da neprijatelj nikada ne spava (Sun Tszu, Umiječe ratovanja). Ubačena im je nadasve drska i svima dobro znana peta kolona ( to su oni koji svaki dan trebaju pet sati vožnje da iz centra dođu u Špansko i Prečko pa imaju vremena smišljati opake podvale - op. a.) Daklem bjesomučnim novačenjem (poznato izvalačenje iz kreveta u 03:00 ujutro) pokupili su i petokolonaše koji su svojim dekadentnim i belovucibatinaškosvetskim djelovanjem ugrozili i sabotirali nadasve poznato bratstvo i jedinstvo koje je i privuklo neke naše članove (Atha, op. a. ). Agenti DB-a Mrcina nisu imali nikakve šanse prepoznati dotične nitkove ( prema Nevenu Ciganoviću - poznata je sklonost jednih i drugih prema crnim kožnim odjevnim detaljima). Nadalje očigledno je izostao poznati koncizan način rukovođenja svima poznat iz snimaka anala Suda za ratne zločine - naime ako Fati nitko ne naredi da baci bombu, Fata bombu neče baciti čak ni u slučaju da je aktivirana ( poznati Ren/Fatin paradoks ) a to može imati ozbiljne konzekvence po prisutne drugove-suborce. Da bi se pronašlo izlaz iz ove teške situacije Mrcine trebaju učiniti slijedeče: - streljati svakog drugog člana ( poznato je da random metoda na kraju možda i dohvati nekog iole odgovornog - op. a.) - izvršti temeljni i detaljan uvid u prošlost i sadašnjost svih boraca ( ovdje treba paziti da se ne pogaze osnovna ljudska prava na slobodu izbora partnera - op.a. ) - pojačati treninge sa jednom u 6 mjeseci na dva puta dnevno ( zbog poznate nepromišljenosti samoupravljnja i nenamjenskog trošenja sredstava od strane užeg rukovodstva Mrcina koje je rezultiralo gubitkom servera - COD 2 sekta je spremna prihvatiti drugove na specijalnu dodatnu obuku - op.a.) Zaključno - to whom it may concern - drug Zule je zaključio kako je teško postalo boriti se na COD 2 PCE serveru - naime mnogi su se naučili dobro boriti ( mnogi i nisu - op.a.) Vaš feldmarshal MM Odabrao Đelo Hađiselimović, obrada PCE COD 2 manijaci: hello2 :, WWW lipanj 2006-e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7528 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
milio sam napisati kak fiša niš ne razmem, i mislim si nebudem,vi budete mislili kaj mi je... vidim da ima još istomišljenika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7529 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() : stoopid Pa daj polakse fish yeboga ti. @MM Goood... : goood :
![]() |
![]() |
#7530 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Valley of the King - pustinja ili gdje sam ja to u tri PM... St. Gatien - fetiš mapa
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|