|
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Evo samo javljam da sam problem OC-a riješio novim biosom,sad je sve 5! Detaljno sam danas malo "istraživao" Vistu x64 i moram reć da sam vrlo zadovoljan.OS ima sitnih bugova no ne stvaraju probleme i ne smetaju. Neke igre ne rade najbolje,kao npr. Call of Duty 2,ne vidim uopće ništa...no ne zamaram se time,ionako se ne igram često,tu i tamo eventualno Oblivion a on radi perfektno.Trebaju još malo radit na driverima...
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam ti jedna od onih finih guzica koja se ne igra,ali kad pokrene to mora bit kako bog zapovjeda ![]()
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Moram pohvalit Vistu što se tiče overclocka, kad "malo" pretjeram s overclockom il naponom XP je znao svejedno bootat i normalno radi i onda odjednom samo blue screen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#729 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Vidin da se opet priča o OC-u. meni pod Vistom radi kao i pod XP-om. Dakle bez problema ![]()
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni super radi 226 i leadtech 7900 gt tako da neznam o čemu se priča. Trenutno na Americans army imam od 55 do 75 fps u mrežnoj igri sa svim detaljima. Pes igram na maksimalnom svemu i odlično se igra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Izgleda da to ovisi od konfe do konfe, a ja redovito nemam sreće sa tim. ![]()
![]() |
![]() |
#734 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
več dulje vrijeme koristim KIS na visti i mogu reči da mi je to jedini all in one paket koji radi perfektno sa vistom. s tim da je firewall u rangu outposta ZA i sličnih. a na leak testovima je KIS uvijek među najboljima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
tnx.....to me zanimalo,da se pripremim ukoliko bi bilo kakvih konflikata na relaciji vista-kaspersky...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
|
...dali ima ko usb memory key koji podržava ready boost i dali ima kakvih dobitaka u performansama?i kolka je isplatljivost? dali je dosta 2gb za rad u visti,il još ipak bi bilo bolje nadogradit na 3gb?govorim o svakodnevnom korištenju kompa...pošto 2gb danas je standard a poznato je da vista zauzima pun kufer memorije,pa mi se čini da je 2gb tak tak...il sam u krivu.... evo surfal malo i naletim na tzv poznati tweak iz xp-a http://forums.microsoft.com/MSDN/Sho...36262&SiteID=1 o čem je točno riječ,i jel ima značajnijih ubrzanja? Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 08.05.2007. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
@Belly Tako je, napraviš image ovog što sad imaš, isprobaš vistu, ako ti se ne sviđa samo vratiš i mir.
![]() |
#745 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ima, naravno ali je po defaultu kombinacija hibernacije i stand by. Snimi sve na disk i ode u stand by. Ako ne nestane struje diže se odmah, ako nestane diže se iz hibernacije. Ako baš želiš hibernaciju odi u power management->change plan setings->change advanced...->isključi allow hybrid sleep ili postavi dugme na hibernate... Ja sam to već pitao ali nitko nije odgovorio. Meni radi na ovoj integriranoj sa nVida driverima (pisao sam kako se instalira) kao i sa realtekovim, ali samo stereo. Nikako ne mogu dobiti AC3, DTS... Analogni izlaze normalno rade u 5.1 i dekodira se AC3, DTS...
![]() |
#747 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Edit: Sad sam pogledao i stvarno ima taj update? Ajd, please reci kako radi, da li ti prilikom restarta škljocaju diskovi? Da li u device manageru imaš isto kao u WinXP nVidia drivere? Radi li što brže, sporije...? Bilo kakvi problemi osim tog očitanja temp?
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
http://i3.tinypic.com/4mtcnlg.jpg skinuto,ne vidim neke razlike i promjene osim kaj više nemam očitanja temp.sa hardova... od početka od kad sam vistu stavil gledam u event vieveru u systemu- error,i non stop ovaj,za kaj je to? http://i4.tinypic.com/4vnlxsp.jpg predopstavljam da je povezano sa driverima al sve dela bez greške ne vidim nikakva sranja da uzrokuje,al non stop ovaj error Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 11.11.2007. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|