|
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
...i meni, medjutim download mi ide samo oko 160kbs, ocekiva san bar 220 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#724 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
noise margin upstream: 28 db output power downstream: 13 db attenuation upstream: 7 db carrier load: number of bits per symbol(tone) noise margin downstream: 33 db output power upstream: 12 db attenuation downstream: 14 db carrier load: number of bits per symbol(tone) ljudi kaj velite na ovo? |
![]() |
![]() |
#728 |
Banned
|
Status: Cable connected Line mode: G.992.1 (G.DMT) Maximum line rate: 6016 kbps (downstream) / 768 kbps (upstream) Noise margin: 11 dB (downstream) / 18 dB (upstream) Line attenuation: 32 dB (downstream) / 40 dB (upstream) Output power: 19 dBm (downstream) / 12 dBm (upstream) ?????? nis ne kuzim xD ! |
![]() |
![]() |
#730 | |
Premium
|
Citiraj:
Gle neznam bas jer da bi to tako funkcioniralo morali bi imati brzine od 1 do 16 i svaka bi morala imati svoju cijenu. Primjer : 1m 50kn,2m 70kn,3m 90kn. To bi bilo najpostenije ali toga nigdje nema. Ako je 2m 79kn a 8m 179kn to znaci da je 6mbita 100 kn. 100 podijeljeno sa 6 je 16.6. Znaci 16.6kn je vrijednost 1mbita gledano od 2 do 8. 32kn bi ti trebo platiti manje ako imas sad 6. Ja se nebi iso tlaciti s time jer sanse su da ces nesto postici 1% a najvjerovatnije ce te prebaciti na 2mbita i bok. Na tebi je odluka u svakom slucaju. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
|
Dali koristis neki program za limitiranje brzine interneta? Probaj skidati s nekog direktnog linka tipa Nvidia ili ATI pa vidi tamo kolko ide. Tebi je pusten 2mbitni link pa bi trebao imati oko 210-215 download. Ako nece ici brze nakon sto probas ovo sto sam napisao prijavi kvar na liniji kod sluzbe za korisnike. |
![]() |
![]() |
#736 | |
Premium
|
Citiraj:
e ja sam probao s DAP-om, ali me nesto zeza, rapidshare file inace ima 100 MB ali meni preko DAP-a prikaze da ima 5,7 KB. |
|
![]() |
![]() |
#737 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne koristim nikakav program za limitiranje downlaod, barem koliko znam. Probao sam s nVidia stranice skinuti drivere, isto mi ide 103kb/s. Naravno, na liniji službe za korisnike se nitko ne javlja. |
![]() |
![]() |
#738 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
javlja se, samo treba bit strpljiviji cekaj dok se neko ne javi... zna potrajat i do pola sata
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
|
Je ali brijem da ima promet preko optime a brzinu preko t coma? Ako je tako onda stvarno nemam rijeci. Ljudima koji imaju sve preko njih nije dignuto a dize se ljudima koji placaju promet drugoj firmi. |
![]() |
![]() |
#745 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
A trebala bi postojati razlika? Svi koji su preko njihove infrastrukture plaćaju istu cijenu, pa samim time ne vidim smisao tvoje rečenice, bez obzira na promet jer je to sasvim druga stvar.
#746 |
Premium
|
Sta ja jos necu cuti. Ovako stvari funkcioniraju u normalnom svijetu. Imas jednog ISP nazovimo ga A. Taj A se odluci dignuti brzinu svojim korisnicima. Prvo sto napravi je da istestira to svoju mrezu i ispravi sve nedostatke. Nakon toga ide dizanje brzina. Znas ko ide prvi? Oni koji najvise placaju a to su u ovom slucaju oni s 5mbita pa onda idu ovi s 3 pa onda s 1 i na kraju ostali "polukorisnici". Jer znas zasto A prvo dize ovim koji najvise placaju? Radi toga jer ti koji vise daju su redoviti platise imaju para i primarni su korisnici jer ih niti jedna ozbiljna firma nezeli izgubiti. Pametan covjek ce vidjeti ovo : Hej ja placam 3 puta vise od onog tamo, njemu je poboljsana usluga a meni nije, ko vas j. idem kod onog koji ce me postivati. Ako si ikad isao u neku trgovinu i vidio da dodje neka osoba koju ti trgovci poznaju i trosi puno para, sigurno si primjetio da imaju drugaciji odnos prema njemu nego prema nekom koga neznaju ili kupuje nesto za 10kn. Nadam se da ti je sada malo jasnije. |
![]() |
![]() |
#747 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
#748 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
A ovo s poštivanjem možda i vrijedi na tržištu poslovnih "velikih" kupaca, ali za internet usluge.... khm, ne baš. ![]()
![]() |
#749 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
brzina je preko t-coma ![]() p.s kad mi je uključen max tv padne mi za ccca 1Mbit al nije ni to tak strašno bitno da mi je up brz ![]() eo kad je max tv uključen ![]() |
|
![]() |
![]() |
#750 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš skidam neke drivere i promjetim da je počelo sa 220 a završilo sa 210... Dakle digli (Trnsko) Sad ću moći puno brže potrošiti svoj paketić od 5 giga ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|