|
![]() |
#691 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
i meni,ali pošto je bio vikend kazu u pon ce biti sigurno..a ono banana...ma vjerujem da nece ni ovaj mj uopce biti,ili ce mi tam poslje 20tog dati i onda cu im morati mj dana platiti,sto nisam ni koristio...ma...nemam rijeci,ako ne bude danas,sutra u pon opet zovem da im... |
![]() |
![]() |
#692 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#701 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#702 | |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
"...ili uklonio eventualne switcheve ako ih imas sto bi moglo stvarati neku prepreku. " pitam jer ja imam Dlink 584 spojen preko Netgear-a gigabitnog koji mi razvodi mrežu po kući (doduše u jednoj sobi je još jedan isti netgear). Meni je brzina downloada cca 1700...ali jako oscilira iako je snr ok. Jel moguće da switch hebe štogod? Thnx. ![]()
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Spirit ti skoro pa imas brzinu 5mbita od 8 mogucih da sam ja na tvome mejstu nebi si dopustio tako veliku razliku..neki ce skoro ici dvostruko brze od tebe a placate istu cijenu.. btw ja jos cekam svojih do 16mbita ![]() Zg-centar |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
|
ja sam konstantno zvao i dosadivao i napokon su mi prije 10 dana stavili brzinu do 8 Mbita, ali u cemu je fora, download mi krene od 400-450 kb/s, a onda se spusti na 320 kb/s i tako ostane. pa koji su k..... uvodili uopce te brzine ako 95% telefonskih linija ne mogu podrzati vece brzine od 2-3 Mbita. |
![]() |
![]() |
#711 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
i imas li maxtv? |
|
![]() |
![]() |
#712 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
#717 |
Premium
|
Nemoze se tu nista zaliti jer je prema njemu pusten 8mbit link a to sto on nemoze ostvariti vecu brzinu radi udaljenosti od centrale nije temelj za tuzbu. Jedino se moze prebaciti na 2 ali to je premala brzina prema onoj koju sad ima. |
![]() |
![]() |
#718 |
---
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#719 | |
Premium
|
Citiraj:
Moj savjet ti je da se ne zamaras s time. Ako zelis znati dali mozes imati vecu brzinu jednostavno trazi da te prebace na vecu brzinu. Vidi dan dva kako ide i ako nisi zadovoljan opet se vrati na sporiju i to je to. Najlaksi i najsigurniji nacin. |
|
![]() |
![]() |
|
|