|
![]() |
#721 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
sad me ionak skola previshe jhebhe, a i mora se cod2 igrat ![]()
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sranje,je ko rješio fort sig,kako se vrć zove,preslab sam,neki tip sa vatrenim mačem,čim me zvizne pocrvenim,posto vampir 100&,sunce 8.svi bježe od tebe,češnjak ne pomaže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() yest, kad se 2 texture spajaju tj nadovezuje 1 na 2 a iste su (npr textura livade) onda se moze vidjeti ,,linija'' u kojoj se spajaju. ayde neka netko zaljepi fotke - razlika izmedju 1024ver i 2048v jer ju ja nevidim, osim u MB!: stoopid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ajd hiti sliku mape gdje je taj Fort nešto pa ću ti pogledati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
|
Quarl je napravio update ![]() evo i sto on kaze; It includes: 1. More accurate color saturation and brightness/contrast in comparison to the original game textures so it more accurately corresponds to the LOD maps and 3D grass. 2. Corrected 2 textures and their normal maps which were incorrectly sized and were causing "smearing" on ATI cards. 3. Tweaked some textured I thought could just be made a little better. 4. A correct ArchiveInvalidation.txt file. dakle - no more ![]() 1024 - http://www.tessource.net/files/file.php?id=3622 2048 - http://www.tessource.net/files/file.php?id=3623 dakle, treba staviti koliko sam shvatio prvo jedan od gore navedenih, zatim update. update 1024 - http://www.tessource.net/files/file.php?id=3622 update 2048 - update http://www.elricm.com/mods.php?mod=2561 Oh, I should mention that you can use the 1024 patch with the 2048 files in the meantime. It'll work perfectly fine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
@demetrius Pa koji si lvl? Ja sam u taj fort upravo usao, i pobio svih ko iz sale, nisam se ni healat morao.. --CUT-- Zanima me jedna stvar ajde svi vi koji igrate napisite koji ste level i koji vam je broj sejvova ![]() ![]() ![]()
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 | |
Registered User
|
Citiraj:
koje konkretno oruzje da uzmem da ubijem krijesnicu? p.s.koliko jos papa strunf do kraja igre ako bi pratio main quest? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Premium
|
Citiraj:
level 6,odjednom me ona dvojica u oklopu napadnu,onaj sa vatrenim mačem,i onaj sa macom,i odmah me speglaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Oni se zale oko tekstura a "moja" matroxica nemoze ni pokrenuti Oblivion... morat cu pricekati da skupim lovu ili (ponovno) posudivati da ubodem nesto... Ovaj put nakon razocarenja u kupnju preko trznice uzimam nesto novo i od ATI-ja... Bas bi htio da imam u jednoj "kanti" nVidiju u drugoj ATI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
...i tako ja malo secem, da cu rijesit neki quest usput, i prodjem pored neke birtije i napadne me svinja (!!!) ok, mlatim ja po svinji al vidim da mi ne ide bas dobro (!!) trcim ja do birtije, neki pijanac ispred nje, i tako mi lupamo po svinji - no nije nam dobro islo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Super Moderators
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja bih (za sad) uvijek prije odabrao AA i ANISO nego HDR. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
The Dark Side of Moon
|
ah konačno sam prošao onaj quest kad treba naći pale pass,toliko sam se muči bezveze a tak jednostavno za naći,blizu brume ona druga cesta prema sjeveru
![]() |
#747 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Vidiš onu mapu koju je demetrius postao par postova gore? Tamo. Oni pehari-jedno pokazuje aktivni quest, jedno nezavršene questove a treći završene... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests tu imaš sve questove,sve u vezi obliviona. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|