|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#721 | |||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Sto se ploce tice trebalo bi odabrati materijal s najvecim toplinskim kapacitietom. Ploca pomaze, u kojoj mjeri to ovisi o pecnici. Samo sto onda trebas i lopatu za ugurat pizzu u pecnicu. Ili improviziras ![]() Vidim da ovaj shop nudi ali je malcice skupo Zadnje izmijenjeno od: Chuby. 03.10.2014. u 14:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#724 | |
Moderator
|
Citiraj:
500kn za kamen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kod kamenara sam platil granitnu poliranu ploču od cola za roštilj 50x35 cca. 100 kn.
![]() |
#729 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Može se naći i komada ploče nepravilnog oblika za neku roštilj-improvizaciju. Niš ne smeta ako se na šniclima otisne ( u negativu ) .. čivao ..u miru ![]() ![]() ...jednji ...zdrav ![]() ![]()
![]() |
#730 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jao, jučer i danas ubojstvo u pizzi. Domaće tijesto s jogurtom (radio prvi put takvo). Gore ljuti paradajz sos, premium tost šunka, hamburger, domaći špek i kulen, šampinjoni i gauda sir. Jednu ispeko klasičnu (u papiru za pečenje za krušna peć efekt), dvije calzone u plehu. Jedna calzone je bila s tunom, lukom, paprikom i sirom. Super ispalo sve, a oduševili me šampinjoni koje sam predobro ubo u nekom malom pajzlu od konzuma u španskom, fakat friški i prefini. Slika nemam, prebzo otišlo ![]() Uz to domaći grah na šalatu s bučinim uljem. Sad za desert rokam po čokoladi ![]()
![]() |
#733 |
Moderator
|
apropo šunke... danas radio šoping i veli draga nemoj mi uzet slučajno šunku za pizzu, reko ja tu šunku ne uzimam ni kada radim pizzu jer je stvarno ispod svih kriterija. inače stavljam prvo šunku i to u listićima/komadima pa tek onda paradajz kako se ne bi dj tiesto razyebalo od previše vode i onda dalje kud i koji mili moji. daj malo pojasni ovo u papiru... stvarno bolje ispadne ili...? grah šalatu podržavam kao i svaki obliki salate uz bilo koje jelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Fora s papirom je jeftina varijanta imitacije krusne peci, ono bez kamena ![]() Nema hladnog lima, toplina brzo prodje kroz papir i pizza se odmah ravnomjerno pece sa svih strana. Uglavnom razvaljas tijesto na onaj masni papir za pecenje, slozis sve ostalo ko i inace i s papirom bubnes na resetku u pecnicu zagrijanu do ibera. Doslovce se peklo 4 minute i bilo peceno taman ![]() Zajeb je malo na tom papiru ubacit pizzu u pecnicu i jos malo veci zajeb izvadit. Treba stavit vise papira sa strane oko pizze, dic ga na rubovima i tak ubacit i izvadit. Moja je bila velka pa je bilo sjebano ali sam uspio. Tijesto je fakat bilo drugacijeg okusa, drugacije peceno, i jako fino. No, nije mi to must, fino mi je i kad je u plehu pecem. Vise se igram i isprobavam ![]() Grah uvijek pase ![]()
![]() |
#736 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bio u Rijeci, googlam di pojest pizzu, netko spominje pizza-cut kao dobri su...odem tamo i požalim. Majketimile. Odsad idem samo tamo gdje LIČNO znam da je dobra pizza i bmk. (kasno sam se sjetio koristit tražilicu u ovoj temi, sad vidim više preporuka za neke druge pizzerije ![]() ![]()
![]() |
#737 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#738 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Umlatio pizzu Gavran. Po mojoj ocjeni jako dobra pizza u kategoriji "domace" pizze. Malcice masnija i jace pecena, takoder malo ali stvarno malo deblje tijesto. Sastojci pristojni i konobarica (starija teta) biker friendly ![]() Savrsenu klopu pokvarila je samo teta iz obliznje praonice rublja koja se parkirala preko mog prijevoznog sredstva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Roko Opatija....ostalo je srednja žalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 09.10.2014. u 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nitko nikad nije spomenuo restač Santa Maria u Varaždinu. Interijer 11/10, hrana 12/10, osoblje 5/10. Pice su im ok, ima najveći izbor hrane koji sam ikad vidio, preko 450 vrsta hrane, od gableca, meksičkog, tajlantskog, mesnog, vegeterijaskog, talijanskog itd. Ja tamo idem na ručkove/večere već 5-6 godina, i nema šta nema. Pice su po meni vrlo dobre (ne i odlične), ali što ih čini odličnim je izbor. 80 vrsti pica ![]() Cijene su onako, prihvatljivo srednje. Cura i ja uvijek potamanimo za oko 100kn (s tim da ona ima 55kg). Ja većinom neko meso s prilogom i salatom ili neku veliku picu + pivkana/radler, ona neko meksičko ili talijansko uz neku vodu i salatu, i to sve skupa ispada nekih 100-120kn. Npr. 66 - divlja sv. lungić, bukovače, senf, taco umak, mozzarella. Netko s područja Varaždina ne vjerujem da nije čuo za taj restač, znači definitivno najjači restač na tom području, u subotu naći mjesto bez rezervacija je gotovo impossibru!!! Moje preporuke su: sve vrste tjestenina, lazanje "santa maria", sve pice (meni osobno divlja, taco, bosanska, santa maria...) svi specijaliteti itd. ![]() Link: http://www.santamaria.hr/hr/santa-maria.html A i bogami najbolji web i najbolji jelovnik imaju koji sam ja do sad doživio. Jelovnik ima jedno 30-40 stranica, i svako jelo ima slikicu. ![]() Po meni jedina zamjerka je osoblje. Dosta grešaka, neljubazni nekako prema nama "klincima" koji dođe s curom ostaviti 100kn. Kada vide obitelj od 6-7 članova više niti jedan stol nije rezervirani kad znaju da če sad ih opelješiti za 500-600kn minimalno... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 09.10.2014. u 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma poanta toga je da nabacaju toga u opis(a i gore) samo zato da debili kupe na šemu: vidi kaj ova ima gore Bog te J.! Pršut u pizzama se jede s mozzarelom i boisljkom da neutralizira slanoću(i da,pršut ide na kraj pečene pizze). Vratina i kulen idu skupa u varijantama slavonske al nikako sa običnom šunkom ili pršutom...nikako. Jednom sam pojeo u dvojci 5 vrsti sira sa pršutom....nisam dve noći spaval kolko je to slano bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|