|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#691 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Oroa necemo više niti spominjat, što je bilo bilo je ![]() @Magarac - fala, budem naravno dao priliku, već sam čuo za njih. I dalje sam impresioniran sa Glorijom u Zaboku. @ivo - nisam, ovo sam jedva pojeo uz malu pomoć. Tek se aklimatiziram na prežderavanje nakon ljeta ![]()
![]() |
#693 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nisam ocekivao da ce netko spomenuti grašo pa da se nadovezem, graso je po meni trenutacni favorit u cijelom Zagorju ali vidim da se puno hvali i prica o Gloriji za koju prvi puta cujem, to mi je sljedeca stanica sta se tice pizza.
![]() |
#694 | |
muimerP
|
Citiraj:
U Gloriji(lokacija) bio preko 10ak puta već, od čega 7 na Zagorskoj pizzi. Odlična pizza, nekad mi smeta kožica na adidasu ali dobro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#695 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
muimerP
|
Daj doma si slozim fak jea pizzu, a ne da idem tam gledat kak se šalabajzeri prave opasni pekari ![]()
![]() |
#700 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Pod domaće priznam ovak nekaj, iz krušne peći ![]()
![]() |
![]() |
#701 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Ma totalno, krušna je majka. Nedaju mi se trazit slike, pekao sam za jedno 8-9 pizza u krušnoj za jedno 10 + ljudi prošle godine..uopće mi nije bilo do žderanja, muka. ![]() Daj nek se netko javi kak je bilo na tom pizza festu ![]()
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Bio jucer u Rošo pizzeriji, vrlo dobra pizza ![]() Ako nitko nije spomenuo, moze se pojesti sasvim pristojna pizza u Malsini na Prisavlju i Pri Vujci u Rudešu. Zao mi je sto je Oro-Goro otisao u cudne vode. Iako cu i dalje dolaziti tamo zbog ambijenta, ali ne vise tako cesto. Do nedavno je i Fianona (kod arene ZG) bila iznenadujuce dobra ali je isto zastranila... Iduci izlet je u Lagvic u Stubici ![]() P.S. jel zna netko gdje se uz dobru pizzu moze popiti i Vukovarsko pivo? Za sad nisam uspio spojiti to dvoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne znam za Maslinu, ne bijah tamo cca dvije godine. Ni tad me ničim nije impresionirala da bi se vratio. Ono, korektna pizza ak si tam blizu i jede ti se, ali niš posebno. Krušna peć je zakon, ali daleko od toga da se doma u rerni ne može jako fina pizza speći. Meni su kvalitetni sastojci bitniji.
![]() |
#708 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kajgod, parovi su zakon, pogotovo ženski ![]() Što se krušne peći tiče, ni ja ju ne smatram nužnom za vrhunsku pizzu. Kvalitetnu pizzu najviše će odrediti kvalitetno tijesto i umak. Obzirom da je pizza poor man's food, ostali sastojci su prilagodljivi, trpaj gore kaj imaš ![]() Možeš i u rerni napraviti nešto kao krušnu peć, tako da pizzu pečeš u papiru za pečenje (ili alu foliji) u maksimalno zagrijanoj rerni, tako recimo đejmi dela. mada ga baš ne volim, ali to mu je dobra ideja ![]()
![]() |
#710 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Najbolje pizze sam jeo u Mr.Jacku(prije 6-7 godina doduše),Chellu i kajaznam di,gdje su se rabile prerađene peći JNA i di je pizza gotova za 5min. Najodvratnije pizze sam jeo tamo di se na sve uči uši i nos reklamira KRUŠNA PEĆ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e da... apropo homemade pizze... ima za kupiti granitne okrugle ploče kaj se stave u peć, zagriju i onda na njih pizzu, naravno peć na max sa svim grijačima. 100ak kn dođe stvar i prilično je dobar simulator krušne iliti blazing hot situacije u kojoj se pizza mora naći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja slusam o toj urbanoj legendi vec godinama samo nitko nije rekao GDJE ih ima za kupiti po toj cijeni - pa siso, spricni informaciju!
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Mislim da je pizza stone zapravo samotna ploca a ne granitna. U svakom slucaju 100 kunica nece biti dovoljno. Samotnih ploca se znalo nac u malom hoby ducancicu u Heinzlovoj pored pet shopa. A u Maslini sam bio prije par mjeseci i pizza je bila pristojna. Nikakvo cudo ali neocekivano solidno |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa da li ovdje ima netko iz Velike Gorice? Prosao sam jako puno mjesta u lijepoj nasoj i probao puno pizza, ali najbolja pizza meni osobno je iz male pizzerije Gavran u Velikoj Gorici! Pizzerija ima tradiciju preko 25 godina i nista nisu mijenjali dan danas! Pizza je iz elektricne peci i neka vas to ne odbije...toplo preporucam svima koji ste iz Zagreba, a volite jesti pizzu...volio bih da netko ode i proba te napise svoje dojmove! evo i adresa: https://www.google.de/maps/place/Piz...8cc985ec21d422 |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Usput, nikakve granitne i šamotne ploče ne pomažu pri pečenju dobre pizze ako pećnica ne postiže bar 300 C. Sve ostalo je kuhanje pizze, s pločom ili bez nje. Probah upravo s navedenom pločom iz Bauhausa stavljenom na dno pećnice i navinuto na 250 C. Trajanje : 8-10 minuta. Pizza se treba peći 3-4 minute.
![]() |
![]() |
|
|