|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
@thor Nema logike gdje WG ubaci prste. Ja svoj pepsi prodao, brod mi je isao na zivce. Ok za firerate i igranje kao fragile BB sa ludim AA. Al jednostavno mi ne lezi brod. Juer pomalo opet bacio sa Fuso, nakon duze vremena toalnog neigranja. Citadela cruisere ko ludo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Fuso je kao i NM brutalan BB. 12 cijevi na oba rade nered kad slete na pravo mjesto. Kad se konačno spojim online (nisam igao od ponedjeljka radi gužve na poslu, pive / žene itd.) drage volje pratim tvoj Fuso sa Pepsi, da ti pokažem što sve može kad je u pravim rukama. ![]() Btw. tko god misli da je Pepsi fragile, u usporedbi s njemačkim CA pepsi je BB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pa već smo rekli...Pepsi, Nurnberg, Konigsberg..ubijaju ako se drži razmak i pogotovo ako se roka "u odlasku"....u protivnom te rasparaju ko budalu...nije neka filozofija..druga je stvar kaj ljudi srljaju s brodovima koji nisu za to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
DBS
|
Točno to. Nebrojeno puta vidim kako ih ekipa ne zna igrat. Sa Pepsi si prisiljen vozit uz neki BB jer te vide kao i BB s pol mape. IJN CA imaju najbolji concelament sa ~12 km (Mogami i Aoba, Myoko je nešto lošija na 13 km). Njemci nisu daleko iza. Pepsi se vidi bez camo ili skilla na skoro 16 km. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Sremium
|
Sad je pitanje koliko ti treba 2 ista tipa broda u luci..recimo Nurnberg i Pepsi... Pokušao sam si posložiti što raznovrsnije luku tako da imam "varijaciju". Trenutno imam Minkeaze (torp DD), Kiev (the gunboat), Clemson (ciljam na Farragut) allrround DD, Konigsberg (long range killer, Pepsi tipa), Murmansk (t5 CA spammer i torp blaster), Cleveland (t6 spammer i AA blaster), Myoko (t7 allrounder)....Planiram nastavit s Kongom do Fusa a možda do Nagata...neznam, moram vidjeti koji je najbolji u svom tieru...Jednog BBa moram imat iako sakam u njima. Možda ponovo kupim Kumu čisto jer je to neki hibrid DDa i lake krstarice...jeben brod...možda najbolji t4 brod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
DBS
|
Da, istu dilemu imam i ja. Zašto imat dva ista broda u luci? Meni je veći problem koliko kapetana školovat. Trenutno sam na lvl 4 skillovima sa kapetanima New Mexica, Mutsukija, Clevelanda (najdalje sam s njim stigao) i Pepsi. Htio bih isprobat IJN BB i CA liniju, no mislim da ću prije toga krenut sa IJN CV-ima. Volim igrat brodove koji su ili neshvaćeni od ekipe, ili teži za igrati. Tako meni dobro ide u Pepsi i Mutsukiju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#729 | ||
DBS
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ne znam kog sam sve više dodao sa PCE foruma ovdje jer koristite drukčije nadimke u igri, slobodno me dodaj ako još nismo igrali skupa. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
|
Fuso-a ne prodajem. kad legne Nagato, ide i novi kapetan. Fuso je za zadrzat brod, imas firepower bolestan i dobar MM. Radi super dmg za zaradit pare. Em imas faktor izivljavanja kad sjednes u njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
DBS
|
Ista stvar je i sa New Mexico. Skoro mi je žao ekipe koja podleti pod 12 x 356mm topove. Ti BB-i se ne prodaju. Tako ću i ja, za Craporado ide novi kapetan. Konačni cilj je North Carolina. Prema nekima najbolji T8 BB. Kako stvari stoje večeras sam online, iza 19h. Mogla bi i jedna 3xBB divizija pasti. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 20.11.2015. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Sremium
|
Ja sam te dodao... nego: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
DBS
|
Super, nova meta za potapanje. ![]() Igralo se jučer, i PCE divizija čist dobro može kad nas MM ne stavi u match sa TierIX i jednim DD-om na našoj strani a na drugoj 5 komada (IIRC 2 x Shimakaze i 3 x Fubuki): ![]() ![]() Kasnije jučer odigrao par Ranked borbi, možda jedna od najdražih borbi s Mutsukijem do sada (mapa Ocean ko stvorena za njega): ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ima li PCE team kakav teamspeak ili slično?Pridružio bi vam se.Pratim temu već dugo,a igram nešto duže.Primarno igram sa amerima što se tiće bb-a i ca gdje imam garažirane Cleveland i Pepsi te New Mexico, sve full setup te US dd Tier 5 gdje nisam isao dalje.Japance imam samo dd Minekaze radi dobrog concelamenta i dometa torpeda od 7km.No koliko čitam krenut ću i sa japanskim bb-ima nakon što otvorim US BB North Carolinu. Probao Colorada no nisam previse oduševljen bio pa odlučio ga preskočiti i ići na full NC-u. Ingame name je Thronia. Nisam još igrao u diviziji no eto, probao bih pa me dodajte.
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 21.11.2015. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ima, to će ti javiti Ati_freak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
|
Ima li tko kakav savjet za Nagato? Blizi se kupovina, pa sad da odma sa free exp uzmem hull b, jer ekipa place po forumu da je grind uzasan...neki spominju povecanje rangea, kao sta je bilo u Fuso-a. Pa sad kome vjerovat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Dodajte i mene, nick LuNcroAtiC. Citiraj:
Kad te stavi protiv Tier V BBa (npr. Kongoa i Fusoa) je svršavanje po citadelama. Imam i C hull istražen al ga ne koristim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Premium
|
Aha, tnx. Znaci u startu jos milionce-2 kredita za hull + opremu. Kako se stoji sa upgradeovima? Rudder shift? Precizniji topovi? Itd. Znam za kapetana da se ide na skill 4 za povecanje rangea secondarya, prije toga su samo 2 skilla must have, sta sa drugima. Npr. 1 basic fire training, 2 expert marksmen, 3 superintendent, 4 advanced fire training. Ostalo je bonus, tipa awareness. Jucer sa fuso frustracije ko nikad, 7 poraza zaredom, napravim po 60-90k dmga, citadelam sve zivo (ako RNG hoce) prezivim vecinu borbi, moj tim izgubi.... ko da WoT igram. Ja na 15km udaram sa fusom, iza mene se skriva Cleveland... u uskom prolazu na 3km Kongo i ja razmjenjujemo shelove sa autogramima, dodje moj DD (debelo iza mene) i saspe mi 3-4 torpeda u bok. Ja na 40k hpa, kongo na 3-4k, naravno, mene se potopi a DD pobjegne... pa jebote farmanje dmga na 3-4k hpa battelship ako ti je friendly BB u liniji vatre i jos posere torpeda u tjesnacu, da bas nemam gdje pobjec. Ma apsolutna parada TOTALNIH KRETENA. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 22.11.2015. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
E sad za gun precision/traverse/AA range upgrade nisam siguran više. U zadnje vrijeme neviđam puno CVova (neigram CVove pa neznam jesu li ih nerfali?) pa mi je AA range izgubio na važnosti, jer sam ga gotovo uvijek uzimao. Tako da ovaj upgrade ostaje osobna preferenca. Šta se tiče Fusoa, meni je to gori brod od NM-a. Range je super, ali na udaljenostima 15km+ spread je katastrofalan, te bilo koji CA će manevrirat čim vidi da pucaš po njemu. Fuso je odličan za taracanje idiota koji voze u ravnoj liniji, ali kad bih naletio na NMa bih uglavnom najebao. NM mi je s druge strane fenomenalan brod, pravi brawler, rasturač Fusoa zbog rasporeda topova. Sa NMom možeš ploviti prema ili od Fusoa i pucat sa 6 topova, Fuso to radi samo sa 4 ili mora broadsideat i izložit citadelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
DBS
|
Citiraj:
|
|
![]() |