Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.11.2015., 18:36   #691
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Nikako ne prodat Clevea.

Samo upozorenje: Pepsi je tek prava kad je potpuno otključana. Stock je užas. Em nemaš domet kao ostale CA, em su ti kupole užasno spore. Meni osobno možda čak i bolje leži od Clevea - ali opet, tek kad je otključana. Kad dođeš do nje složit ću neki screen koje upgrade imam, i kako mi je kapetan na njoj školovan.

Cleve ima puno manju Citadelu, inače su otprilike isti što se tiče oklopa. Uživam DD-e ubijat sa Pepsi. Ni Kiev nije bio problem. Za sve ostalo, zlatna zona je oko 10-12 km. Uvijek ju igram kao pratnju nekog BB-a ili u grupi drugih CA.

Stvarno dobar brod za naučit mijenjanje smjera i brzine. Mislim da će mi Njemci dobro leć nakon Pepsi. Sad sam na Kolbergu i čist sam zadovoljan brodom. Karlsruhe ću free-XP preskočit.

Btw. uspio sam dve od 3 ove misije odradit, sad imam 10 HSII. Jedan sam spucao s Pepsi, ali to nije za nju. Čuvam ih za Königsberg. Mislim igrat bloodhound-a i ganjat DD-e.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2015., 18:38   #692
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Nikako ne prodat Clevea.

Samo upozorenje: Pepsi je tek prava kad je potpuno otključana. Stock je užas. Em nemaš domet kao ostale CA, em su ti kupole užasno spore. Meni osobno možda čak i bolje leži od Clevea - ali opet, tek kad je otključana. Kad dođeš do nje složit ću neki screen koje upgrade imam, i kako mi je kapetan na njoj školovan.

Cleve ima puno manju Citadelu, inače su otprilike isti što se tiče oklopa. Uživam DD-e ubijat sa Pepsi. Ni Kiev nije bio problem. Za sve ostalo, zlatna zona je oko 10-12 km. Uvijek ju igram kao pratnju nekog BB-a ili u grupi drugih CA.

Stvarno dobar brod za naučit mijenjanje smjera i brzine. Mislim da će mi Njemci dobro leć nakon Pepsi. Sad sam na Kolbergu i čist sam zadovoljan brodom. Karlsruhe ću free-XP preskočit.

Btw. uspio sam dve od 3 ove misije odradit, sad imam 10 HSII. Jedan sam spucao s Pepsi, ali to nije za nju. Čuvam ih za Königsberg. Mislim igrat bloodhound-a i ganjat DD-e.
Da..onda moram iznova s novim kapetanom (na Pepsi). A pitam se s toliko brodova u luci ni ne stignem odigrat jednu partiju sa svima...Svakako baci koje si upgrejdove stavio....
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2015., 19:06   #693
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
Navecer tarapana..kongo ide
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2015., 09:49   #694
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Zbilja se popravio gameplay u odnosu na prethodni patch.

Konacno mogu normalno igrat sa bb-om, a isto tako opet imat respekta prema istima kada se nalazim u ca-u

Sinoc odigrao 3 solidne partije. Gust je igrat kao tim, a ne kad se ekipa rasprsi ko muhe bez glave pa izginu u roku keks.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2015., 10:10   #695
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor čuks Pregled postova
Sinoc odigrao 3 solidne partije. Gust je igrat kao tim, a ne kad se ekipa rasprsi ko muhe bez glave pa izginu u roku keks.
Da. A obrnuto je pravi show. Ono kad roknem 3 broda i onda me u fajtu sa druga 3 ipak potope u "alamo" stilu. I onda pogledam na tablicu i skužim da je cijeli moj team potopio 2 broda....a na mapi svi stoje negdje u kutku mape do sredine matcha...nekad stvarno pomislim da mi se netko osvećuje preko WOWa haha
Staro 15.11.2015., 11:02   #696
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Priznajem, i sam sam radio takve debilane. Al nauci covjek s vremenom.

Fora mi je bilo sinoc, isao kao pratnja bb-u. U roku keks stukli 3 protivnicka ca, i to bas zato jer su djelovali svaki za sebe, umjesto kao cjelina.
Staro 15.11.2015., 13:08   #697
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Priznajem, i sam sam radio takve debilane. Al nauci covjek s vremenom.

Fora mi je bilo sinoc, isao kao pratnja bb-u. U roku keks stukli 3 protivnicka ca, i to bas zato jer su djelovali svaki za sebe, umjesto kao cjelina.
U kojem brodu si bio?
Staro 15.11.2015., 14:25   #698
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Jel ima nteko koji kod viska ? Meni nije doslo jos :/
Staro 15.11.2015., 14:41   #699
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
U kojem brodu si bio?
Ca-kuma
Bb-myogi
Staro 15.11.2015., 19:26   #700
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Definitivno pratit BB ako se vozi CA. Pepsi je ko stvorena za to. Uz puno bržu vatru možeš dovršavat neprijatelje koje BB sredi dok se on fokusira na glavne mete.

Evo danas sa frendom iz Češke ja u Pepsi on u Fusu. Išli smo s jedne strane mape, a cijeli tim s druge. Naletimo na Nagato, Colorado i Nurnberg + neki DD. DD me spotao ranije pa sam vidio da mi dolazi salva od broda koji ne vidim (pepsi se vidi već na 15km, kao BB). Opalim jednu salvu na Nurberg i skinem mu 4 citadele (lol) jednom salvom. Bemti Pepsi barem ima neki slab oklop, ove njemačke CA su od (WC) papira. Uglavnom, povlačili smo se i privukli na sebe pažnju T9 Essex nosača. No lik je morao preko mene do Fusa. Sredio sam mu dvije TB i jednu DB eskadrilu. Povlačili smo se i ja sam kurio vatru na BB-ima, a Fuso je skidao HP. Dok smo mi zadržali 4 broda, ostatak ekipe je bez potpore njihova dva BBa rješio ostatak. A mi smo ih spustili na minimum. Do kraja runde su samo oni ostali na drugom timu. Ja u Pepsi s najviše bodova iako nisam nikog potopio.

Enivej, uspio otključat Königsberg i sad slažem kapetana na njemu. Još mi nije potpuno otključan, ali može se. Domet topova mu je brutalan. Osim BB-a u miru se može radit nered sa AP topovima. Nikako ne ić prvi. To je brod za artiljeriju odostraga. Čak i BB-ima mogu po 4000 HPa skinut po salvi, a ROF mu je nenormalan. Čak mu je i concealment možda najbolji od CA.

HydroSearch mu je isto brutalan, do 5 km. Danas je jedan Sims fasovao u dimu, pokušavajući pobjeć od mene.

Pepsi kapetan mi konačno ima AFT. Stavim slike svog builda kasnije večeras.

Staro 15.11.2015., 19:59   #701
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Definitivno pratit BB ako se vozi CA. Pepsi je ko stvorena za to. Uz puno bržu vatru možeš dovršavat neprijatelje koje BB sredi dok se on fokusira na glavne mete.

Evo danas sa frendom iz Češke ja u Pepsi on u Fusu. Išli smo s jedne strane mape, a cijeli tim s druge. Naletimo na Nagato, Colorado i Nurnberg + neki DD. DD me spotao ranije pa sam vidio da mi dolazi salva od broda koji ne vidim (pepsi se vidi već na 15km, kao BB). Opalim jednu salvu na Nurberg i skinem mu 4 citadele (lol) jednom salvom. Bemti Pepsi barem ima neki slab oklop, ove njemačke CA su od (WC) papira. Uglavnom, povlačili smo se i privukli na sebe pažnju T9 Essex nosača. No lik je morao preko mene do Fusa. Sredio sam mu dvije TB i jednu DB eskadrilu. Povlačili smo se i ja sam kurio vatru na BB-ima, a Fuso je skidao HP. Dok smo mi zadržali 4 broda, ostatak ekipe je bez potpore njihova dva BBa rješio ostatak. A mi smo ih spustili na minimum. Do kraja runde su samo oni ostali na drugom timu. Ja u Pepsi s najviše bodova iako nisam nikog potopio.

Enivej, uspio otključat Königsberg i sad slažem kapetana na njemu. Još mi nije potpuno otključan, ali može se. Domet topova mu je brutalan. Osim BB-a u miru se može radit nered sa AP topovima. Nikako ne ić prvi. To je brod za artiljeriju odostraga. Čak i BB-ima mogu po 4000 HPa skinut po salvi, a ROF mu je nenormalan. Čak mu je i concealment možda najbolji od CA.

HydroSearch mu je isto brutalan, do 5 km. Danas je jedan Sims fasovao u dimu, pokušavajući pobjeć od mene.

Pepsi kapetan mi konačno ima AFT. Stavim slike svog builda kasnije večeras.
I ja sad igram s Konigsbergom. Taman riješio range mod. Neznam kolko bi mi Pepsi odgovarao ali definitvno mi ne treba još jedna t7 krstarica pokraj Myoka koja je odlična...s 5.1 patchem neki američki DD dobivaju veći domet torpeda (Farragut 6.4, Mahan i Benson 9.2km)....Sad mislim da ću krenut s amerima do Farraguta koji će imati solidan domet torpeda a odlične gunove s kojima jedno vrijeme može pucat i nedetektiran...
Staro 15.11.2015., 20:42   #702
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Kak si složio kapetana na Königsberg-u? Meni fali još Hull B.

Stavio sam upgrade za glavne topove, za veću preciznost topova i za manju šansu onesposobljavanja pogona.

Kapetan mi ima BFT (1), EM (2) i Vigilance (3). S obzirom koliko se lako onesposobi motor, razmišljam o Last Stand (4) ili Superintendent (3) za još jedan Hydro jer ga mislim igrat kao lovca na DD-e / artiljeriju iz pozadine. AFT za dodatno povećanje dometa mu ne treba jer već u startu ima veći domet od svih CA na istom Tieru, skroz do CA na T8. AA mu je za pokazivanje, nisam barem sa stock Hullom uspio niti eskadrilu drito iznad mene, niti jedan avion srušit.

---

Ovo je moja Pepsi, složio sam ju kao AA support:

- Moj savjet je ne trošit skillove na stvari kao što su Basics of Survivability, Fire Prevention ili Damage Control System Modification 1 kad se za 22500 kredita može platit za Damage Control Party II consumable koji puno više koristi od 5-10 sekundi manje trajanja vatre ili nekog mizernog postotka od -3 ili -5 % na šansu da te neko zapali. Zahvaljujući DCPII sam preživio puno više borbi. To koristim na Pepsi, Cleveu i Konigu, na BB obavezno jer puno više gorim. Pepsi ovisi o stalnom izmicanju tako da mi je propusion mod puno bitniji.
- Surface Detectability Range je 15.2 sa camo, ovo je bug u 0.5.1.1 pa se ne prikazuje u luci. Rudder shift je sa modom oko 7 sekundi.

Kapetan:

- Išao sam na Vigilance radi ogromnog broja torpeda koje lansiraju DD od T7+. Baš danas me to spasilo kad sam jednog ganjao u dimu.

Domet AA:

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.11.2015. u 22:34.
Staro 16.11.2015., 09:38   #703
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Thore, na Konigsbergu od upgrejda imam Main Battery Modification 1 (repair brži itd), Propulsion Modification 1 i u drugom slotu onaj perk za brže okretanje kupola i reload...

Kapetan mi trenutno ima: Basics of Survivability, Basic Firing Training, Situational Awareness i Aiming Expert. Last stand obavezno kad izgrindam.
Staro 16.11.2015., 23:26   #704
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Uspio otključat Hull B. Stock je spor malo, pogotovo u mijenjanju smjera jer mu to treba više nego išta drugo. Hull B rudder shift je 6s naprema stock 9s. Topovi su super, AA je meh, ali oklop stvarno nepostojeć. Padne granata do mene (BB naravno) i onesposobi mi kormilo. Last Stand skill je must have s ovim brodom. Cijeli trup mu je jedna Citadela. Nema šanse da idem na Nürnberg jer će me MM samo stavit sa T8 ekipom. Ovako barem imam domet veći od svega u istom Tieru, a i par Tiera gore. Čak i od nekih BB-a isti Tier.

Ukratko, to je DD sa topovima CL-a i brutalnim dometom.

Staro 17.11.2015., 10:11   #705
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Uspio otključat Hull B. Stock je spor malo, pogotovo u mijenjanju smjera jer mu to treba više nego išta drugo. Hull B rudder shift je 6s naprema stock 9s. Topovi su super, AA je meh, ali oklop stvarno nepostojeć. Padne granata do mene (BB naravno) i onesposobi mi kormilo. Last Stand skill je must have s ovim brodom. Cijeli trup mu je jedna Citadela. Nema šanse da idem na Nürnberg jer će me MM samo stavit sa T8 ekipom. Ovako barem imam domet veći od svega u istom Tieru, a i par Tiera gore. Čak i od nekih BB-a isti Tier.

Ukratko, to je DD sa topovima CL-a i brutalnim dometom.
Gledaj, ja držim razmak i dobro je. Nurnberg je u biti isti brod sa bržim topovima i to je to. Jebeš to kad te onda baci u fajt sa t7 i nekad t8. Pojedu te.
Sad grindam američke DD i moram reći da je zabava samo takva. U biti baš mi odgovara taj close combat still....Ludih situacija ima...A bome sam i torpeda dobro iskoristio jer im je domet solidan a brza su.
Staro 17.11.2015., 10:18   #706
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

ja konacno otkljucao konga. isprva je koma brod, jer je spor za popizdit. ali... nakon sto se napravi prvi upgrade za motorče, e tada postaje s njim zanimljivo igrat. zbilja je brz i okretan za svoju velicinu.

8 topova u odnosu 6 na myogiju je mrak. jucer sam odigrao par partija. u dva salva rijesio omahu, atlantu, te svapske ca. nekako mi se cini da je od ovog zadnjeg patcha lakse roknut u citadelu nego prije. nikad ih nisam toliko imao po partijama

e da, al isto tako me sistem bacio u match sa tier 7 brodovima. to je tek bilo zanimljivo. bjezao sam od clevelanda ko sumanut. djubre spamersko
uspio sam prezivjet, na kraju dobili partiju
Staro 17.11.2015., 10:28   #707
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

@ Čuks: mislim da se ne moraš bojat toliko Clevea, pogotovo ako koristi HE granate jer su ih dobro nerfali u zadnjem patchu. Što više igram, to više vidim kako su Cleve vozači malo presamouvjereni. Pokazuju bok i dolaze pre blizu. S Pepsi me nemogu pogoditi na udaljenosti preko 10 km, dok ja lagano manevriram i precizno gađam s te udaljenosti. A sa topovoma na Kongu mu lako središ par kupola.

Citiraj:
Gledaj, ja držim razmak i dobro je. Nurnberg je u biti isti brod sa bržim topovima i to je to. Jebeš to kad te onda baci u fajt sa t7 i nekad t8. Pojedu te.
Sad grindam američke DD i moram reći da je zabava samo takva. U biti baš mi odgovara taj close combat still....Ludih situacija ima...A bome sam i torpeda dobro iskoristio jer im je domet solidan a brza su.
Točno to. Držat razmak i to je najbolja CA u T5. Jednostavno ima predobre topove i brutalan domet. Najdraži zalogaj su mi Furutake, i tu i tamo koji New York kojeg vrlo lako kljucanjem sa AP granatama završavam kad ih načne netko s velikim kalibrom. Ovisno o udaljenosti, i po dve salve su mi u zraku dok pucam treću.

USN DD su dobili dobar buff, sada čak neki mogu i lansirat torpeda neotkriveni. Ne u sigurnosti kao IJN, više su "jack of all trades" dok su ruski gun boatovi samo takvi. Ja ću možda krenut sa IJN CV uskoro. Da zaokružim sve segmente igre.

Staro 17.11.2015., 12:36   #708
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
@ Čuks: mislim da se ne moraš bojat toliko Clevea, pogotovo ako koristi HE granate jer su ih dobro nerfali u zadnjem patchu. Što više igram, to više vidim kako su Cleve vozači malo presamouvjereni. Pokazuju bok i dolaze pre blizu. S Pepsi me nemogu pogoditi na udaljenosti preko 10 km, dok ja lagano manevriram i precizno gađam s te udaljenosti. A sa topovoma na Kongu mu lako središ par kupola.

Točno to. Držat razmak i to je najbolja CA u T5. Jednostavno ima predobre topove i brutalan domet. Najdraži zalogaj su mi Furutake, i tu i tamo koji New York kojeg vrlo lako kljucanjem sa AP granatama završavam kad ih načne netko s velikim kalibrom. Ovisno o udaljenosti, i po dve salve su mi u zraku dok pucam treću.

USN DD su dobili dobar buff, sada čak neki mogu i lansirat torpeda neotkriveni. Ne u sigurnosti kao IJN, više su "jack of all trades" dok su ruski gun boatovi samo takvi. Ja ću možda krenut sa IJN CV uskoro. Da zaokružim sve segmente igre.
Jel rokaš i na veće daljine sa AP ili HE? Ja prvo rokam sa HE da ih zapalim pa onda (pogotovo ako su bočno) sa AP...
Staro 17.11.2015., 13:15   #709
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Jel rokaš i na veće daljine sa AP ili HE? Ja prvo rokam sa HE da ih zapalim pa onda (pogotovo ako su bočno) sa AP...
Kako u zadnje vrijeme vozim Pepsi, HE stavljam samo kad očekujem DD. U protivnom AP od početka. Isto vrijedi i za Königsberg. Na HE šaltam kad sam recimo u grupi sa BB ili nas više gađa neku metu. Onda ja hajcam, a ekipa skida HP. Za BB na HE odmah kad vidim da je ugasio vatru. U protovnim stalno AP. Königsberg može i po 2-3 soma skinut sa AP salvom, toliko je precizan da većina granata slijeće na metu.

Moram isprobat i AP na DD-u sa pepsi. Prije par dana mi se neki USN DD izvukao iako sam ga pogodio sa svih 5 granata iz stražnjih kupola na maloj udaljenosti. Jest da je ostao na minimumu, ali na toj maloj udaljenosti očekivao sam insta kill kad je izronio iz dima.

Staro 17.11.2015., 14:40   #710
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Kako u zadnje vrijeme vozim Pepsi, HE stavljam samo kad očekujem DD. U protivnom AP od početka. Isto vrijedi i za Königsberg. Na HE šaltam kad sam recimo u grupi sa BB ili nas više gađa neku metu. Onda ja hajcam, a ekipa skida HP. Za BB na HE odmah kad vidim da je ugasio vatru. U protovnim stalno AP. Königsberg može i po 2-3 soma skinut sa AP salvom, toliko je precizan da većina granata slijeće na metu.

Moram isprobat i AP na DD-u sa pepsi. Prije par dana mi se neki USN DD izvukao iako sam ga pogodio sa svih 5 granata iz stražnjih kupola na maloj udaljenosti. Jest da je ostao na minimumu, ali na toj maloj udaljenosti očekivao sam insta kill kad je izronio iz dima.
Znam da si napisao da si na Koniga stavio upgrade za veću preciznost..ja sam išao na brži reload i traverse....čini mi se da sam možda trebao kao i ti iako je po defaultu jako precizan...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 17.11.2015. u 15:12.
Staro 17.11.2015., 14:59   #711
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Možda se varam, ali po komentarima na službenom forumu ti Main Battery Modification 2 zapravo produljuje reload na bonus bržeg okretanja kupola. Za to je bolje uzeti Expert Marksman (2) skill. To možemo lako provjeriti, koliki ti je ROF sada? Ja bacim oko na svoj kad sam doma.

S obzirom da je Königsberg ovisan o topovima i daljini, sa Gun Fire Control System Modification 1 znam stavit i 7/9 granata na metu jednom salvom. Ja mislim da se isplati više od bržeg okretanja kupola, jer ako si došao do toga da moraš brzo kupole okretat na metu koja je u blizini - već je kraj priče.

Staro 17.11.2015., 15:12   #712
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Možda se varam, ali po komentarima na službenom forumu ti Main Battery Modification 2 zapravo produljuje reload na bonus bržeg okretanja kupola. Za to je bolje uzeti Expert Marksman (2) skill. To možemo lako provjeriti, koliki ti je ROF sada? Ja bacim oko na svoj kad sam doma.

S obzirom da je Königsberg ovisan o topovima i daljini, sa Gun Fire Control System Modification 1 znam stavit i 7/9 granata na metu jednom salvom. Ja mislim da se isplati više od bržeg okretanja kupola, jer ako si došao do toga da moraš brzo kupole okretat na metu koja je u blizini - već je kraj priče.
U pravu si. Mijenjam večeras.
Staro 17.11.2015., 21:27   #713
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:

Sry krivo sam te skužio ranije. IMAM na kapetanu Expert marksman. Mislio sam da pričaš o upgrejdu borda. A za brod je kako sam rekao pa ću prebacit na Gunfire mod za preciznost.
Staro 18.11.2015., 08:24   #714
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Pričao sam o jednom i drugom. Velim, bolje je uzeti Expert Marksman umjesto Main Battery Modification 2 jer potonji smanjuje ROF.

Staro 18.11.2015., 09:27   #715
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Pričao sam o jednom i drugom. Velim, bolje je uzeti Expert Marksman umjesto Main Battery Modification 2 jer potonji smanjuje ROF.
Misliš bolje uzeti Gunfire mod nego main baterry mod 2..to su oba upgrejdi dok je marksman odvojeno, skill za kapetana. To imam od prije.
Staro 18.11.2015., 09:59   #716
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Da, nisam se najsretnije izrazio.

Staro 19.11.2015., 20:57   #717
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Pohrani.com

Upravo odigrana.. Uff... bas sam happy

Moram priznat da cu Pensacolu prodat jel odkad je imam nijedna pobjeda s njom... Preskupa za igrat

Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 19.11.2015. u 21:15.
Smoki_Gs je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2015., 23:21   #718
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

6 komada? Najs! Ja još nisam niti s jednim brodom prešao brojku 4...

Pepsi je zeznuta za igrat, još ako je stock ili sve samo ne otključana do kraja i teža. Ali meni leži. Iako imam 46% WR s njom, survival rate mi je najviši i u partijama i gdje gubim sam često top scorer na timu.

Strah me Colorada nakon NM jer je NM brutalan BB. Tvoj SS je dokaz.

Staro 20.11.2015., 01:11   #719
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Meni je NM zakon... i fali mi jos pola lvla da imam superintendent,ili kako vec,onda ce biti jos bolje,heal viska
Neznam,za pepsi imam sensor array,i jedva skupio 5 k do hull upgradea,jednostavno me neide MM,upadam sa T8 ekipom,nemogu do nikoga,DD blesavi me fireom pojedu
Staro 20.11.2015., 08:44   #720
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Osim ako nije Kiev u igri, ne vidim problem sa DD-ima kad vozim Pepsi. Svi mahnito bježe od mene kad me vide. Dve stvari koje meni život spašavaju: Damage Control Party II na svim CA, i Repair Party II consumable na svim BB-ima (pogotovo sa Superintendant skillom koji daje +1). Ne moraš ih plaćat dublonima, svaki košta 22500 creditsa, samo klikni na strelicu u gornjem desnom kutu padajućeg izbornika.

Pepsi se ne igra kao DD hunter, radije uzmi defensive fire i prati neki BB ili prioritetniju metu koji će drugi tim radije gađati. Sa AFT skillom domet AA ti je preko 7 km, pa ne moraš ni biti zaljepljen uz njega za efikasno pokrivanje od aviona. Baci malo oko gore kako sam ja složio svoju pepsi. Ako se i pojavi koji DD, lako ga je sredit pogotovo sa potpuno otključanim topovima jer zadnji upgrade prepolovi brzinu okretanja kupola.

Ono kaj joj je najveća boljka je domet otkrivanja na površini od 15.7 km (drugi CA su oko 12-13 km). Što je u rangu BB-a. Tako da ako te neki DD spota ranije, lako možeš očekivat salvu u tvom smjeru. Zato ja koristim camo za -3% na tu vrijednost i to onda ispada 15,2 km. Mislim dalje spustit na 13,3 km sa Concealment Expert koji ti daje dodatnih -12% ako ikad doguram s kapetanom do 5 reda skilla.

S Pepsi nikad neideš prvi naprijed, i ako je ikako moguće nikad bliže meti od 10km osim ako se ne radi od DD-u. Clevelande i ostalo drži na 12km i nitko te ne može pogodit ako pravilno manevriraš. Dakle jedna salva, smanji brzinu na 3/4 i kormilo 1/2 u jednu stranu. Druga salva, izravnaj kormilo i full speed ahead. Treća salva ili opet kormilo u istu ili suprotnu stranu, te smanjivanje brzine na 1/2. Brod je jako okretan, okretniji od Clevea (Cleve ima rudder shift 9,3s Pepsi 9,1s, Cleve ima krug okretanja 660m, Pepsi 620m), još ako mu staviš Steering Gears Modification 2 rudder shift Pepsi pada na ~7s.

Čisto za usporedbu, New Orleans ima surface detection range od 12,4 km naprema 15,7 od Pepsi! Jedina logika koju vidim u tome je puno više nadgrađe na Pepsi kada se usporedi s onime na NO:

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 20.11.2015. u 10:07.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na