|
![]() |
#721 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma kua. Koji će mi to vrag. Ma prijateljica me pitala da joj složim komp, a namjerava se bavit fotošopom pa bi ubacio Lenova, a voli i igrat, a tek kad sam spomenuo dvije grafičke... ![]() Ma mislim da ću ipak ić na Điđabajt 790x-DS4 i 6000+ il nešto tako. Jeftinije nekih 600-800 kn a razliku neće osjetit. Samo opet nisam siguran jel ta điđabajtica najbolji izbor, al polako ćemo.. ![]() ![]()
#722 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
#724 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
De daj ovu meni, ovoj ću ja pomoći oko kompa. Ti si već dobio jednu.
#728 |
Premium
|
Samo da se javim, sa malim zakasnjenjem i javim sto sam na kraju uzeo... Intel CPU Core2Duo E7200 S.775 BOX Kingmax DDR2-800 KLDE88F 2 GB memorija Sapphire VGA ATI HD4850 512MB GDDR3 PCI express Seagate HDD SATA-II 640GB 32MB 7200 rpm i naravno, odluka je pala na Asus P5Q Pro ![]() Do koliko da tjeram cpu? Sto su pokazala vasa iskustva? Steta mi ga drzat ovako "na pola snage" ![]()
#729 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pitaj što te zanima, ja sam ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=123086 napisao što mislim, ako želiš pitaj nešto konkrento, ja je imam 2 tjedna i zasada sam zadovoljan... ako dobijem inspiraciju i nečeg se sjetim, još ću napisati... |
![]() |
![]() |
#730 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Zanima nas kako radi CrossFire na toj ploci. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#734 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#736 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gle to kaj si ti tak zaljubljen u Abit je jedno a stvarnost je drugo Abit prestaje sa proizvodnjom matičnih ploča i to je činjenica
#737 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#738 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Šteta kaj se Abit gasi. Imali su oni jako dobrih ploča, sa dobrom podrškom. Bitno da opstaju kojekakvi asrock, manli i ecs ![]() Sad možeš birati između Asusa(sa hiperprodukcijom modela) šarenog Gigabajta(kao da su ih sklapali od lego kockica) i memorijski mušićavog DFI. |
![]() |
![]() |
#739 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa ECS je uz Foxconn najveći proizvođač matičnih ploča. Dok je ASRock, Asusovo rješenje za proizvode koji stvarno donose najbolje po pitanju uloženo i dobiveno. Druga je stvar kaj ljudi mrze ECS još iz doba kad su skupa s PC Chips radili sranja od proizvoda, pa se tom istom mišlju vode i danas. Dok su ASRock ploče deleko od bilo kakvog sranja. To kaj se po forumu/netu općenito preporučuju generičke gluposti s ciljem da čim više ljudi ima jedno-te-istu ploču (jer ako ju imaju svi, onda mora da valja - utopija i pol u režiji najboljih vandala) ne znači da ECS i ASRock proizvode hrpu poluispravnih ploča. |
![]() |
![]() |
#740 |
Moderator
|
#741 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
To je sada proslo vrijeme.
#742 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
MSI je imao jedino dobru NEO2 platinum ploču. Ostale MSI imaju očajnu bios podršku i katastrofalan layout( railcoaster tyconn hladnjaci, naponski konektor na sredini ploče ispod hladnjaka. Biostar ploče baš nisu neštu zastupljene kod nad niti popularne, uglavnom nisam koristio niti jednu. Foxconn kao jedan od najvećih proizvođača dijelova na dobrom je putu, privukli su radi marketinga poznatu overclockersku facu -"Shamina". Intel ima rock solid ploče, bad axe i bonetrail serija je pravi pogodak za entuzijaste. Fora im je i ona dvoprocesorska ploča samo kaj ima nerasprostranjeni tip memorije. |
![]() |
![]() |
#743 |
.
|
Očito je da nisi upoznat sa trenutnom situacijom na tržištu... Zadnje izmijenjeno od: Razer. 22.10.2008. u 09:59. |
![]() |
![]() |
#744 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() radi kao i gigabajtica prije nje (presao na matx), cisto ok ploca za htpc/web/mail, cak imaju i slican oc potencial za razliku od poluproizvoda iz doba p2, p3 |
||
![]() |
![]() |
#745 |
3.14zda ®
|
Upravo to, moja next ploca je TPower ![]() http://enthusiast.hardocp.com/articl...50aHVzaWFzdA== Vrlo brzo IX38 QuadGT ide na lager, ima zainteresiranih? |
![]() |
![]() |
#747 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Da,da,s obzirom da nema garancije da možeš dobit drugu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |||
Moderator
|
Citiraj:
npr P45 Platinum je stvarno dobra ploča sa dobro odmjerenom cijenom A to govori osoba koja u proncipu ne voli MSI ![]() Citiraj:
Samo se nadam da će ih i dalje biti kod nas Citiraj:
![]()
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
koju uzeti od ove 4: http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/671 http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/582 http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/850 http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/601 konfa prilozena u moj komp. mala je cijenovna razlika, a vjerojatno postoji nekakva razlika izmedu tih ploca, pa eto molim znalce da iznesu dojmove i rpijedloge posto se ja nekontam. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|