|
![]() |
#7442 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Jesi stavio novu verziju mapa ili onu prvu koja je izasla ? Ja sam sad skinuo ponovo pa kad zavrsim sa poslom isprobam. Znam da je sa prvom verzijom mapa bilo problema, Rak je ispravio i trebalo bi sada biti u redu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7443 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
joj jučer na burgundyu je rak pao par puta. ![]() mislim da barem mene nije problem nać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7444 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7446 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7448 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Map pack je postavljen za PAM mod. Bez njega ništa od isprobavanja. Zbog toga se i događa script error. Na našem serveru će sve raditi normalno jer on ima PAM mod. Ukoliko netko ima jaku želju za isprobavanjem može si i njega instalirati ali samo za probu jer bi to moglo raditi probleme kod igranja na serveru. To sam napisao kasnije jer sam zaboravio za tu stvar sa PAM-om. Svaka od novih mapa poziva PAM mod kojeg nemate i tu je greška.
![]() |
#7450 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Ja bi u tu kategoriju ubacio X1900XTX u "EDIT - CROSS FIRE - EDIT - A NE SLI!!!!!!!!" ali... Kakav bi ja to general bio da prvo ne provjerim da li su svi vojnici svježe obrijani ![]() Kaj se tiče sunca i ostalog - prošao sam Bridge sa DX9, full detalji, sa dimnim bombama i napucavanjem : FPS max 85-90 min 40-45... ccc ...: nono : morat ću preči na X1900... ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7451 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7452 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7453 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Moje znanje engleskog je proporcionalno mom druženju s ljudima iz engleskog govornog područja. Da li to važi za tebe i informatiku?
![]() |
![]() |
#7455 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Kaj se tiče informatike uvijek mogu dobiti posao u T-HT help desku. ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 01.06.2006. u 12:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7457 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@zmaj Posalji mi na PM svoj mail da ti napisem kako podesiti Kasdu. @RAK Slazem se sa preuzimanjem inicijative i odgovoriniste za ucenike. Ocekujem uskoro skenirane knjizice i indexe. Tko na zadani datum ne posalje scan, dobiva ban. To znaci da nije bio dobar u skoli. Pa nece biti niti na serveru. Nadalje. Radnici moraju poslati kopiju buste sa placom, ili izvadak, da se vidi dali zaista rade, te je potrebno na nase tekuce uplatiti 10% od ukupne place. Nadam se da sam bio jasan. Btw, RAK... Dali se mora skinuti ponovno paket sa mapama, ili je ista stvar i sa prvim paketom?
![]() |
#7458 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7459 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7460 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Zule baci oko na sticky... @Andeo Vidim na poslu je radno kao i inace : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7461 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Rafal Brena u vugle. al na koncu si ipak pao, od istog rafala. ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7463 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Imam mali plan. Srediti mape da 9800pro može sasvim normalno igrati sa DX9. Izgubili bi tako neke fičure ali bi igra išla vrlo glatko. Što mislite o tome? Još ne znam da li da to napravim server ili client side.
![]() |
![]() |
#7464 |
Moderator
|
A sto si mislio izvuci sa mapa da to ucinis? Iako smatram da je to nepotebno, jer oni koji bi zeljeli igrati sa karticama toga ranga na dx9, opet to nece moci u potpunosti jer ce biti skinuti pojedini featuri. Dali onda i ti featuri nestaju ovima sa jacim karticam? Pretpostavljam da da, sto onda naravno i nije neko rjesenje.
![]() |
#7465 |
Ex-Gastarbajter
|
hmm, interesting? kolko se gubi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7466 |
Moderator
|
Pa dosad su igrali na dx7 (igram i ja na drugom kompu sa 6600GT jer mi ne smeta, a i malo za promjenu)? Sumnjam da bi stavili na dx9 i da im uspijes izvuc average frame rate na 40 , a minimum na 25! Zasto? Pa upravo zbog tog minimuma(na dx7 je konstantno 90 i nema padova fps-a) i starih mapa. No sto se mene tice meni svejedno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7467 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7468 |
Ex-Gastarbajter
|
ne znam, zanimljivo je, ali kao što et kaže, ne može se dobit puno... uostalom meni je sasvim ok dx7 sve na full... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7469 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7470 |
Moderator
|
Neka radije ostane i grafika uz zvuk u igri. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|