|
![]() |
#7322 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
'bemti što je dobar ovaj S6. To se zove ljubav na prvi pogled ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7323 | ||||
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Evo đuture par odgovora: Citiraj:
Npr. za par dolara više, četiri sasvim pristojna nova uređaja: Huawei G610s 141USD Lenovo A850i 138USD ZTE Q705U 130USD Chili Pepper 137USD Citiraj:
![]() Od sniženja ništa jer je cijena u Kini išla malo gore. Najjeftiniji je na DealsPrime i u jednog solidnog trgovca na Aliexpressu Citiraj:
Nije do sada bio u ozbiljnoj ponudi u poznatim trgovinama zbog nešto većih cijena i malo kompatibilnih modela (WCDMA). Citiraj:
![]() Coolpad Big God je prilično omiljen u Kini. Kaže tamo 3.9cm minimalna daljina za makro snimke. F1 ima istu kameru pa ćemo vidjet za par dana kako izgleda makro s 4cm ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.05.2014. u 22:55. |
||||
![]() |
![]() |
#7324 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Nisam znao da su popularni i poznati u Kini, kao što nisam znao da je Lenovo ispred Huaweija. To me malo čudi, no dobro. |
![]() |
![]() |
#7325 |
Registrirao User
|
![]() Huawei i Lenovo su tu negdje, ovisno o prodajnom razdoblju P.S. nitko ne spominje Xiaomi Redmi S1, cijena 165-170 USD Nema Mediatek procesor nego Snapdragon MSM8228, onaj kojeg sam najavljivao za Chili Pepper (na kraju su ubacili MT6582) Nešto brži od 4-jezgrenih MTK Sve skupa dobra prigoda, ali me malo bode u oko ocjena od samo 3.7 na Zol-u. U toj cjenovnoj klasi mi je ipak na 3. mjestu, poslije coolpada f1 i huaweija 3c
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.05.2014. u 23:32. |
![]() |
![]() |
#7327 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Nitko ne spominje i Asus Zenfone 5,najavljen na MWC-u,izisao u travnju Ima dvije verzije 1 sa Z2580(2x2GHz) i 2GB RAM-a,16GB ROM-a 2 sa Z2560(2x1.6GHz) i 1GB RAMA,8GB ROM-a Trenutno 4.3,uskoro nadogradnja na Kitkat Najavljena cijena za verz s 1gb RAM-om je 150$ |
![]() |
![]() |
#7328 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Hvala svima na odgovoru,ipak naručio sam cubot s208 nekako svidio mi se dizajn,e sada dali sam kupio mob okom ili razumom pokazat će vrijeme. Kada dođe napišem review Mob sam uzeo na minideal |
![]() |
![]() |
#7329 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ZenFone se već može nabaviti kod Kineza, ali cijene baš nisu kakve su bile najavljene. U svakom slučaju, dobra brand name alternativa Kinezima. http://www.1949deal.com/catalogsearc...q=asus+zenfone
#7330 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ni u jednoj trgovini nisam našao Xiaomi Redmi S1. Ima li ga u prodaji? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7331 |
Premium
|
Nema još jer ni nije izašao na tržište. btw, Xiaomi se u Kini prodaje bolje od Applea http://www.gizmochina.com/2014/05/06...-sales-record/ Zanimljiva usporedba: Vivo Xshot vs 1+1 vs Oppo Find 7 http://www.gizmochina.com/2014/05/07...roid-showdown/
#7333 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7334 |
Registrirao User
|
Otkrio sam način kako izbjeći PDV na kineski mobitel. Nemojte sad širit priču dalje da i ovo ne propadne kao stari trik sa švedskom poštom ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7335 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
LOL! ![]() Ali šalu na stranu, ovo je odlična cijena i prilika! Osim možda slabe baterije... Zadnje izmijenjeno od: kolibri. 08.05.2014. u 09:44. |
![]() |
![]() |
#7336 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7337 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#7338 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Huawei koristi zloglasni MTK6589, imam g300 i zadovoljan sam njime, ali nekako se poslje svega ovoga oko tih procesora ne usudujem ulaziti u nepotrebne duele s njim. Leneovo je odlican, ali 5.5" je veliko, ali od svih najbolje prolazi. ZTE mi je ruzan da ruzniji ne moze biti, iskreno, najvise ulogu igra unutrasnjost, ali ovaj je ruzan ![]() i papricica je odlicna, ali baterija od 1900mAh je ubija, to je jednostavno premalo. Nekako i dalje ostajem pri Elephone, i jedva cekam da tvoj dode sa carine, pa da vidimo kakvo je to cudo, jer za 110 $ 5", 1 GB ram, 2 kartice je odlicno. |
|
![]() |
![]() |
#7339 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#7340 |
Registrirao User
|
Zloglasni MTK6589? Prvi put čujem. Ozbiljno. Ako misliš na GPS - većina problema je bila do antene, odnosno do lošeg dizajna i to većinom kod 3. klase kineza. Možemo onda reći i da je MTK6582 zloglasan ako pogledamo na slabu antenu kod Slonofona ![]() Kad smo kod zlih glasova, provjeri ima li tvoj g300 zloglasnu Hynix/Xinyh memoriju Elephone je 99.99USD i to na bar dva mjesta, a 5.5" je previše dok ga ne koristiš par dana pa se vratiš na 5" i onda začuđen primjetiš kako je stari 5-inčun malen ![]() Malo prodajne statistike: 1) Udjeli prodaje 3G smartfona u Kini 2012. ![]() 2) Udjeli globalne prodaje mobitela za kraj 2013. 3) Udjeli prodaje mobitela u Kini za prvi kvartal ove godine ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 08.05.2014. u 12:52. |
![]() |
![]() |
#7341 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Mala pomoc
Pozdrav svima! Trebao bih malu pomoc.Kako narucujem xiaomi mi3,nudi mi se verzija Multi-langauge Version(Google Frame+Root) ili Only English and Chinese. Sto je bolje odabrati? Cemu sluzi Google frame? Hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: bous. 08.05.2014. u 15:30. |
![]() |
![]() |
#7342 |
Registered User
|
Da, šteta zbog tolike cigle, da je max 5,5'' (misli se na Coolpad Halo) bio bi prejeben ![]() Zadnje izmijenjeno od: džek bauer. 08.05.2014. u 15:36. |
![]() |
![]() |
#7343 |
Premium
|
ovisi sta bi, visejezicni, rootani mobitel s google aplikacijama, ili cisti miui bez ikakavih aplikacija. |
![]() |
![]() |
#7344 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Only English and Chinese na njemu dobiješ svaki tjedan update,barem tako mislim da je bilo na mome mi2s,a ja mislim da imaš negdje objašnjeno kako ubaciti hr jezik,a nije ti ni veliki problem naknadno da sam stavljaš multi langauge i rootaš mobitel,nakon par dana korištenja budeš sve skužio i nije tako komplicirano. |
![]() |
![]() |
#7345 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Ja bi izabra ovo prvo, iako nije problem rootat ga, i flashat drugi rom. Sve ovisi ima li neke razlike u cijeni. Zadnje izmijenjeno od: brisani. 08.05.2014. u 16:21. |
![]() |
![]() |
#7346 |
Premium
|
Da,zaboravih napomenuti najvaznije,nema razlike u cijeni ![]() Da li to znaci da ako uzmem rootani necu imati sluzbeni update? |
![]() |
![]() |
#7347 |
Registered User
|
Dakok... Di ima kupiti ljute papričice po cijeni od 137$? Zadnje izmijenjeno od: bodija. 08.05.2014. u 17:02. |
![]() |
![]() |
#7348 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
PS. ja sam u svakom slučaju za prvu verziju. Ionako se na Xiaomi lako instalira cwm, pa možeš flashat noviju verziju roma ako izađe. I službeni Miui romovi imaju root. Zadnje izmijenjeno od: brisani. 08.05.2014. u 17:20. |
|
![]() |
![]() |
#7349 |
Premium
|
Ne,nazalost nema.Samo su u ponudi ove dvije prije spomenute verzije. |
![]() |
![]() |
#7350 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|