|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Došao mi danas papir od carine da im javim cijenu uređaja. Izvadio sam PayPal transakciju, napisao gore PCP broj sa carinskog dokumenta i faxirao. Problem je što sam kasnije vidio da na PP ne piše o čemu se radi već samo cijena i osnovne informacije o kupcu i prodavaču (Geek je u pitanju). Za razliku od njega, Panda lijepo napiše o čemu se točno radi. Hoću li imati problema zbog toga? Nakon koliko mogu očekivati uređaj na lokalnoj pošti? btw, vidio sam da na tom carinskom dokumentu ima još nešto za ispuniti (Izjava o vrijednosti robe), ali sam to propustio ispuniti jer mi se čini da se to odnosi na poklone. Jel' to ok?
![]() |
#692 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
MOžeš im poslati mail u kojem bi ti pdf privitak bio cijena uređaja/izvještaj s paypala ili geeka bez popunjavanja. Kod tebe doma mobitel će doći za oko tjedan dana jer im treba "samo" 4 dana da pročitaju fax ili mail te da onda pošalju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Eto i moj TN s geeka napokon proradio. Mob kupljen o8.10, u Europu stigao 22.10., 24.10 u Zagrebu. TN proradio jučer. Sad čekam Linića kaj će reći, namjerno ne pišem preko koje zemlje ide slanje jer očito se forum pozorno prati.
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Ta poruka mi je stajala od 04.10... Nakon sto sam geeku zaprijetio disputeom, izvjesna kineskinja Molly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Premium
|
Evo vratila se lova od hotinbuya, manje dva eura nego sam uplatio,vjerojatno zbog razlike u tečaju ili konverziji iz dolara u euro. Nadam se da nitko neče ostati zakinut.I svaka čast paypalu,brzinski je to odrađeno u 13 dana od disputa do love na računu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Znate li ima li itko da šalje singapurskom osim minideala? Nitko neće da šalje preko njih.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
|
pa ja sam svoj na pandawillu naručio preko singapurske pošte ...koliko sam skužio oni šalju bez problema paket sa jednom baterijom...još imaš onaj kupon od 8$ za poštu pošto ju naplate 3-4$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad si pokrenuo claim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Registered User
|
E to te pita. ma danas sam dugo chatao sa pandawillom nece da salju singapurskom nego njemackom. postoji rizik da ce im stati na carini sta li vec. (na njihovoj) Idemo viditi cijene ttmallsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: dabomba. 25.10.2013. u 22:03. Razlog: Dodano pitanje za kolegu turista |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
|
taj ttmalls ti uzima 8$ kao neka naknada za paypal..od svih stranica oni to jedini imaju..ne kužim kako neće slati singapurskom poštom panda kada je meni reko na chatu lik da odaberem slobodno singapursku poštu |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Registered User
|
Kad ti je to rekao. Ja se danas sa koke dopisivao 15min. u podne |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Registered User
|
Ajd bas mi je drago... Eto im tamo ta baterija... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Da, uzimaju proviziju, ali mos dogovorit plaćanje da ti oni posalju račun na pay pal i tada izbjegavas taj pay pal fee, a ostali uvjeti su ti isti. Ja sam narucio stvari u iznosu od $288 sveukupno sa pay pal fee-om, ali ukupno smo se pogodili za $270. S tim da ne na yoymartu recimo sve to skupa doslo preko $300. Sad vidit cemo sta ce bit od svega toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
|
100% možeš sa singpostom jer sam i ja tako popodne naručio...kada ti dođe taj obrazac za potvrdu klikneš na zeleno i onda imaš dva zelena dugmeta i onda opet klikneš na onaj lijevi a ne desni..meni isto nije prihvatilo kada sam na desni kliknuo i reko idem na lijevi i prošla narudžba...možda treba više puta kliknuti na desni ali ja ti kažem kako je meni prošlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Registered User
|
hvala ti velika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ZTE v967s s Geeka. Poslan preko jedne europske pošte za koju sam se nadao da nije u fokusu carinika. Prevario sam se. Slavko : Fishkal 2:0, uvjerljivo me dere iako pokušavam s različitih stranica. Stranice s kojih je plaćen PDV: Geek i Bang. Uređaji su za sestru i sestričinu. Čekam još 2 moba, za šogora i bratića s focalpricea i banga. Moram još naručiti sebi i burazu, vjerojatno ću to u jednom paketu s dhl dostavom, ionako ide pdv skoro na sve. Dal još netko uskoro naručuje pa da nam se pridruži?
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 26.10.2013. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Da, u zadnje vrijeme i DE pakete otvaraju. Nema više nikakve iznimke. Valjda prvih 10 prođe i onda tako. ZTE v967s mi poslan 16.10 sa SE a 18.10 mi poslan GT99 18.10 (naručen frendu). Nadam se makar 1:1 a nikako ne 2:0 .... Vidjeti ćemo (bang slanje) http://prntscr.com/1zvv93
![]() |
#720 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|