|
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Probao na svim mogucim stranicama za tracking, nigdje ne radi ni jedan tn koji su mi dali. Znam da ima vremena za pay pal, al me zivciraju. Vjerujem da su poslali mob, nadao sam se da ce stici do 30.10 jer mi treba za poklon, a ni dan danas ne znam di je i jel uopce poslan.
![]() |
#663 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma nešto se sa tim geekgayingom čudno događa... Meni ne radi TN ni nakon 20 dana, normalno da je nepostojeći jer sa minideala singpostovi normalno prorade u roku 3 dana, ne odgovaraju na upite, čak nisu odgovarali ni na dispute preko paypala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@fishkal Neka te to ne brine. Deutsche Post je super. Meni je 3 različita datuma pisalo da je zaprimljen u Frankfurtu. Mob je došao nakon 14 dana od slanja. Poslano s Pande. Na putu mi je još jedan item preko njih. Stigao je u Frankfurt 3 dana nakon slanja. Očekujem da će mi još bar 2 puta slijedećih par dana reći da je zaprimljen. ![]()
![]() |
#666 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Gdje pratiti tn koji pocinje sa rbxxxxxxxxxcn a zavrsava na cn i na 17 track nema nista jedino na flyt-u imam da je departured prema meni iz sortirnog centra. Gdje dalje gledati ako je netko pratio takav TN
![]() |
#669 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.deutschepost.de/sendungs...e=en&init=true
![]() |
![]() |
#670 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://track-chinapost.com/startairmail.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() "The item arrived at the International Logistics Center Singapore on Oct 18, 2013." Dakle još Europu nije vidio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni ti CN trackinzi koje sam na ebayu dobivao u 90% slucajeva nisu davali nista osim departed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
http://www.pandawill.com/neken-n6-sm...gb-p79104.html luda ponuda..još opališ onaj kupon za 8$ i odabereš singpost pa izađe 186 dolara |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ljudi nemojte nakon 10-15 dana otvarati dispute na Paypalu jer će ti s bangge, minideala geek-a i ostalih stranica staviti Hr na crnu listu i neće više slati ako i hoće reći će samo DHL što je dodatni trošak oko 20-30 usd u odnosu na HK post SG post ili s kojim već šalje. I to nema veze odkud je kupljeno jel ebay ili bilo kaj drugog, imao sam slučajeva ne samo s Kine čak i USA da TN nije nikad proradio mada sam ja već dobio paket. I sami znate kad narućujete iz Kine sve što dođe prije mjesec dana je brzo i tako da barem počekajte 30-40 dana onda otvarajte dispute na Paypalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Premium
|
Slijedeća postaja je obično ZG. To napišu. I onda stoji par dana tamo. A u Frankfurtu stoji max. 4-5 dana. Dosadašnji prosjek sa DP-om mi je 14 dana za razdaljinu Čajna-doma.
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Meni. 2.dan nakon maila |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
|
eto onda većinom svima sjeda drugi dan lova...nek mu bude "memorija" ..govno prokleto..pošteno smo ga shebali sa ranim claimovima...nadam se da će svima lovu vratiti ...naručio sestri sa minideala mob i koja razlika u trgovini..drugi dan odmah TN stigao i treći već piše da je primljena informacija..sve mi bilo čudno nakon hotinbuya i onih 10 dana čekanja da proradi JACK MARTIN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|